Επέστρεψαν τα χαμόγελα μέσω του Λιγκ Τρόφι. Έκανε το αναμενόμενο, «καθαρίζοντας» με 3-0 εντός έδρας τη Νοτς Κάουντι (ομάδα της Λιγκ 2) και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Έγινε από νωρίς αφεντικό της αναμέτρησης, με τον μεσοαμυντικό Μπράντλεϊ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 8’ από μπαλιά του μέσου Ριτς. Έκανε το 2-0 στο 58’ με τον μέσο Χάουζ, ενώ ουσιαστικά «κλείδωσε» το «τρίποντο» με το τέρμα του φορ Κόλινς.
Στο πρωτάθλημα είναι χωρίς νίκη στα δύο τελευταία ματς. Ήρθε 1-1 εντός με τη Μάνσφιλντ το Σάββατο (30/8) και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που είχε από την πρόσφατη πρόκριση (1-0 την Μπέρτον) στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. Προηγουμένως είχε έρθει 1-1 στην έδρα της Μπόλτον.
Έφτασε κοντά στο «τρίποντο» παρά τις αντιξοότητες της αναμέτρησης, με το τελικό σκορ να της αφήνει πικρή γεύση. Ο αμυντικός Μπράντλεϊ από ωραίος για την ομάδα του, έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής. Στο 17’ αξιοποίησε σέντρα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, στο 30’ δέχθηκε απευθείας κόκκινη έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα.
Ο Τζάκσον, ο οποίος κάλυψε το κενό του στην άμυνα, παραλίγο να κάνει το 2-0 μετά την ανάπαυλα, με το σουτ του να περνάει λίγο έξω. Στο β’ μέρος αναμενόμενα γύρισε πίσω και στο μεγαλύτερο διάστημα άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων. Λύγισε όμως στο 82’ και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Διεύρυνε, πάντως, στους έξι αγώνες το αήττητο σερί της.