-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΛΕΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δύο από τις ομάδες που σε γενικές γραμμές η εικόνα τους είναι καλύτερη από τη βαθμολογική τους συγκομιδή μέχρι τώρα. Δεν τις ξεχωρίζουν πολλά και είναι ευκαιρία να ψάξουμε το Χ στο 3.40 από τη Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΛΕΟΝ
Facts Αγώνα
- 5η αγωνιστική για το Κλαουσούρα 2026 στη Λίγκα ΜΞ. Μετά από 17 αγωνιστικές, οι 6 πρώτες ομάδες παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τα play-offs, ενώ εκείνες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10 συμμετέχουν σε play-in τουρνουά με έπαθλο τις δύο τελευταίες θέσεις. Καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται.
- Τελευταία εκτός έδρας νίκη της Λεόν στη Λίγκα ΜΞ τον Αύγουστο του 2025.
- 4/4 Under 3,5 στο ξεκίνημα του Κλαουσούρα για την Κερέταρο.
Δείτε τα προγνωστικά Μεξικό
Δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία και δεύτερος βαθμός στο Κλαουσούρα για την Κερέταρο. Οι «γκάλος» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα απέναντι στην Πατσούκα, σε ένα ματς που η απόδοση τους ήταν χειρότερη από τα δύο προηγούμενα ματς, στα οποία ηττήθηκαν από Τσίβας και Τιχουάνα.
Η ομάδα του Εστεμπάν Γκονζάλες δυσκολεύτηκε αφάνταστα απέναντι στην άμυνα της Πατσούκα. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή στο ματς που οι γηπεδούχοι να απείλησαν με κάποια κλασική ευκαιρία. Το καλό πάντως για την Κερέταρο είναι ότι και αυτή από την πλευράς της, απέναντι σε ένα σύνολο με ποιότητα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κρατήσει το μηδέν.
Αξιοσημείωτο ότι στις καθυστερήσεις και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες. Πρώτα αποβλήθηκε ο Σαντιάγο Χομετσένκο της Κερέταρο σε μία κάπως υπερβολική απευθείας κόκκινη και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Πατσούκα για χτύπημα εκτός φάσης.
Εκτός ο τιμωρημένος Σαντιάγο Χομετσένκο (μέσος, 27/4) και οι τραυματίες Ντιέγκο Ρέγιες (αμυντικός, 13/0) και Έντισον Γκρούεθο (επιθετικός, 0/0).
Θετική εμφάνιση, αλλά όχι το ιδανικό αποτέλεσμα για τη Λεόν απέναντι στην πολύ δυνατή, αλλά ανέτοιμη ακόμα Τίγκρες. Η ομάδα του Νάτσο Αμπρίς ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1, σε μία αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε λήξει ισόπαλη.
Η «φιέρα» είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιντέρ Καμπίντο να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Κολομβιανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ναουέλ Γκουσμάν. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Τίγκρες βρήκε δύο τέρματα, όμως η Λεόν μείωσε άμεσα με τον Καμπίντο.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα μισάωρο μπροστά τους για να ψάξουν την ισοφάριση. Είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες, όλες στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, όμως σε καμία από αυτές δεν βρήκαν δίχτυα.
Ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Νικολάς Βαγιέχο (επιθετικός).