- Οι 20 ομάδες διαγωνίζονται σε δύο γύρους (38 αγωνιστικές). Οι πρώτες τέσσερις θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία, ενώ οι τελευταίες τέσσερις θα υποβιβαστούν στην τρίτη κατηγορία. Το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι ο αριθμός των νικών.
- Αήττητη η Αβαΐ στις έξι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (4-2-0).
- Η Αβαΐ προέρχεται από 6/7 under.
- Στον Α΄ ΓΥΡΟ: Ιτουάνο – Αβαΐ 0-1
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΒΑΪ́ - ΙΤΟΥΑΝΟ
Facts Αγώνα

ΑΒΑΪ́
Ρεπορτάζ
Ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από τη Σαμπάιο Κορέα και έτσι διακόπηκε και το αήττητο σερί των επτά αγωνιστικών που διατηρούσε (3-4-0). Το παιχνίδι της στράβωσε από την αρχή, αφού έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 9ο λεπτό και ενώ δεν υπήρχε ακόμα σκορ. Στο ημίχρονο ήταν ήδη πίσω με 3-0 και ουσιαστικά δεν απείλησε καθόλου.
Πάντως έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και απλά περιμένει να μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει. Εάν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία θα είναι 13η, ενώ εάν χάσει θα καταλάβει τη 14η θέση.
Αγωνιστικά νέα
Τιμωρημένοι λόγω της αποβολής τους ο κεντρικός αμυντικός Ζόναταν Κόστα (11/0) και ο μέσος Σαβιέ (17/0). Επίσης θα απουσιάσει λόγω καρτών ο μέσος Γουέλινγκτον (30/0). Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Ντίντι (6/0), ο αμυντικός Τιάγκο Ρόσα (0/0), ο αμυντικός Γουέλινγκτον Νασιμιέντο (0/0) και ο επιθετικός Γουίλιαν Πότκερ (12/2).
(4-3-3): Ιγκόρ Μπον – Τάλες Ολέκες, Άλαν Κόστα, Ζιοβάνι, Ναταναέλ (Κορτές) – Ζέαν Κλέμπερ, Φελίπε Μπάστος, Ράφαελ Γκάβα – Βαγκινίνιο, Γκάμπριελ Ποβέντα, Ζέαν Λούκας.

ΙΤΟΥΑΝΟ
Ρεπορτάζ
Έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σαπεκοένσε σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Από το 85’ είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά.
Μπορεί εντέλει να μην πήρε τους τρεις βαθμούς, όμως με το Χ αυτό εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες (1-4-1). Πλέον γνωρίζει ότι με νίκη θα τερματίσει 13η, με ισοπαλία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 14η (εκτός άμα η Σαμπάιο κερδίσει με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά εκτός έδρας την Σπορτ) και με ήττα μπορεί να τερματίσει από 14η μέχρι 16η.
Αγωνιστικά νέα
Τιμωρημένοι λόγω καρτών οι μεσοεπιθετικοί Έμερσον Ούρσο (12/0) και Έλιο Μπόρχες (33/0). Εξέτισαν ο κεντρικός αμυντικός Ράφαελ Περέιρα (19/0) και ο δεξιός μπακ Πασέκο (27/0). Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Ζόναταν Σίλβα (2/0), ο επιθετικός Νέτο Μπερόλα (6/0), ο μέσος Μπρούνο Σαβιέρ (7/2) και ο 21χρονος αμυντικός Μάντισον (0/0).
(4-1-2-3): Ζέφερσον Παουλίνο – Ιούρι (Πασέκο), Κλαουντίνιο, Μαρσέλ (Ράφαελ Περέιρα), Μάριο Σέρζιο – Ζοσέ Άλντο – Εντουάρντο Πέρσον, Γιαν Ρολίμ – Γουέσλεϊ Πόμπα, Ματέους Καντορίνι, Φελίπε Σαράβια.