Νίκος Τσούκας
Νίκος Τσούκας Δες όλα τα άρθρα του
Στοιχηματικές:

Bet365

Κορυφαίο live betting!
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

SportingBet

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Το ημερολόγιο γράφει 12 Φεβρουαρίου, του αγίου Μελετίου. Κάποιον Μελέτη δεν έχουμε εδώ στα γραφεία της KINGBET, βρήκαμε όμως μια… αφορμή για να γιορτάσουμε. ΤΟ ΝΕΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ. Πιθανόν να σκεφτείτε «ε, καλά, σιγά το κατόρθωμα», δεν είναι όμως έτσι. Χρειάστηκε δουλειά (σε τεχνικό και δημοσιογραφικό επίπεδο) μηνών, αλλαγές, κόντρα αλλαγές, διαφωνίες, ξενύχτια (Γαρίδη, για σένα το λέω), το άγχος στο κόκκινο. Την πρώτη μέρα που δείξαμε το site στους συντάκτες, φτιάξαμε ένα γκρουπάκι στο facebook για να επικοινωνούμε όλοι μαζί και να εκφραστούν όλες οι απόψεις. Δεν φαντάζεστε τι ειπώθηκε. Βιβλίο θα μπορούσαμε να γράψουμε. Δεν θα το γράψουμε όμως, γιατί θα εκθέσουμε κόσμο…


Το ταξίδι του νέου (ανανεωμένου) site λοιπόν μόλις ξεκίνησε, με την ελπίδα να μας πάει μακριά. Πόσο μακριά; Εσείς (οι επισκέπτες) θα αποφασίσετε, εσείς μας κρίνετε (και καλά κάνετε). Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι (εκτός εισαγωγικών, βέβαια) να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη, να προσέχουμε και το πιο μικρό κείμενο που «ανεβαίνει».


Εχουμε χτίσει μαζί σας μια σχέση ετών και θέλουμε να την επεκτείνουμε. Να είστε βέβαιοι πως ό,τι διαβάζετε είναι πραγματικό, τα ρεπορτάζ έγκυρα, η πληροφόρηση διαρκής. Εξάλλου, ο στόχος είναι κοινός: να κερδίσουμε το στοίχημα.


Να ξέρετε, δε, ότι λαμβάνουμε υπόψη μας ΟΛΑ τα σχόλια. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Ακόμα και τα πιο επικριτικά. Υπάρχει μια ομάδα συνεργατών που φιλτράρει κάθε σχόλιο επισκέπτη και προσπαθεί να βρει λύση σε ό,τι ζήτημα προκύψει. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι κατανόηση. Τα κείμενα (ρεπορτάζ, ειδήσεις, blogs) γράφονται από ανθρώπους, όχι από μηχανήματα. Λογικό λοιπόν να προκύψουν λάθη ή ελλείψεις. Αυτό όμως που για εμάς παραμένει αδιαπραγμάτευτο είναι Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ.


Να πούμε και δύο λόγια για τους συντάκτες. Το αξίζουν, και με το παραπάνω. Εξάλλου, αυτοί «γεμίζουν» το site με τα άρθρα τους, αυτούς διαβάζετε, αυτούς ακολουθείτε (στοιχηματικά). Ολη η ομάδα της KINGBET απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι για αυτό που κάνουν. Είναι παίκτες του στοιχήματος. Και απευθύνονται σε παίκτες. Δουλεύουν πολλές ώρες καθημερινά για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαβάζουν τα ρεπορτάζ των ομάδων που παρακολουθούν, μπαίνουν σε forum οπαδών, έχουν συνεργασία με συναδέλφους τους από το εξωτερικό, προσπαθούν να αντλήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να φανεί χρήσιμη για τις προτάσεις τους. Κυρίως, όμως, μοιράζονται μαζί σας τα ίδια συναισθήματα όταν κερδίζεται ή χάνεται ένα σημείο.


Επειδή μας ξέρετε και σας ξέρουμε τόσα χρόνια, επειδή η σχέση που έχουμε αναπτύξει είναι στέρεη, δεν δοκιμάζεται και δεν κλονίζεται και επειδή νιώθουμε ότι είμαστε μια παρέα, το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι κάθε μέρα θα βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Μη διστάζετε λοιπόν να στέλνετε τις παρατηρήσεις, τις υποδείξεις ή τα σχόλιά σας. Καλύτερους μας κάνετε.
Πάμε...