Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.03.23|16:00

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν Live Streaming: Δείτε Εδώ (29/03)

ολυμπιακός-βιλερμπάν-live-streaming-δείτε-εδώ-29-03-20351

Το κίνητρο και η ανάγκη για αποτέλεσμα ήταν ο παράγοντας που έκρινε το αποτέλεσμα στο ματς που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι στα πλαίσια της τριακοστής αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε live streaming. Η Παρτιζάν ήθελε το «ροζ» φύλλο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για να παραμείνει εντός της πρώτης οκτάδας στην ευρωλίγκα και να αυξήσει τις πιθανότητές της να συμμετέχει στη διαδικασία των play off και να διεκδικήσει την επιστροφή της στο Final Four για πρώτη φορά μετά το 2010 και τη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο Παρίσι. Τον αγώνα ολυμπιακός – βιλερμπάν μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Όσον αφορά την αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Σερβίας, οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξαν μεγαλύτερη θέληση και εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν «καίγονταν» ιδιαίτερα. Παράλληλα, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έμεινε στην Αθήνα και την ομάδα κοουτσάρισε ο συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν Live Streaming

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Παρτιζάν επικράτησε με 90-75 με την τελική διάφορα να έρχεται στην τέταρτη περίοδο. Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, οι γηπεδούχοι προηγούνταν αλλά δεν είχαν αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Το βασικό σημείο που έκρινε τον τελικό νικητή ήταν αναμφίβολα το πενιχρό ποσοστό τους στα σουτ τριών πόντων. Το πρώτο σημείωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο τριακοστό πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με το συνολικό 3/20 να κρίνεται απαγορευτικό για τη νίκη σε μια «κολασμένη» έδρα με αντίπαλο μια καλοδουλεμένη ομάδα.

Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε ο Ματίας Λεσόρ με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ κάνοντας ακόμα ένα double double στη φετινή ασύλληπτη σεζόν που πραγματοποιεί. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Νάναλι (19 π.) και Έξουμ (15 π.) με τον Ολυμπιακό να έχει ως καλύτερους τον ΜακΚίσικ με 21 και τον Φαλ με 13 πόντους.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming 29/03

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν στην κορυφή της κατάταξης με το ρεκόρ τους να είναι 21-9. Βέβαια, οι δύο νίκες επί των Μαδριλένων δίνουν το απαραίτητο «μαξιλαράκι» στους Πειραιώτες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη διαδικασία των play off, έχοντας παράλληλα πλησιάσει αρκετά στο πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας.

Σήμερα, στο πρώτο σκέλος της τελευταίας διαβολοβδομάδας για φέτος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται μια ομάδα η οποία δεν έχει καμία ελπίδα να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα της κανονικής διάρκειας. Η Βιλερμπάν βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με 8 νίκες και 22 ήττες. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν θεωρεί το ματς εύκολο και ζητάει από τους παίκτες του να κοιτάζουν κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πριν το συναπάντημα με τους Γάλλους στο ΣΕΦ:

«Το μυαλό πάντα θέλει να τεμπελιάσει. Όταν βρίσκει την ευκαιρία το κάνει και σίγουρα επειδή η χρονιά είναι μακρά σε υποχρεώσεις και η κόπωση είναι και λίγο φυσιολογική. Δική μας δουλειά, των προπονητών και όλων γύρω από την ομάδα είναι να μη συμβεί αυτό, γιατί έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια, τα τρία στο γήπεδό μας και θέλουμε να τελειώσουμε με όσο καλύτερο απολογισμό, να δούμε τελικά που θα τερματίσουμε. Το γεγονός πως είμαστε η πρώτη ομάδα που πετύχαμε τα πλέι οφς και χρειαζόμαστε μια νίκη για το πλεονέκτημα έδρας, το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming 29/03

Από εκεί και πέρα, δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Κάθε ματς θεωρούμε πως είναι πολύ δύσκολο, ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος έχει βαθμολογικό κίνητρο ή όχι, όπως η Βιλερμπάν. Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε. Είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο, έχει αθλητικότητα, έπαιξε με αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος και τελικά χάσαμε με ένα buzzer beater στο τέλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο, γιατί δεν είναι τίποτα δεδομένο. Δεν σου χαρίζεται τίποτα.

Η Βιλερμπάν είναι μια τυπική ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος, που έχει πάρα πολλούς παίκτες με αθλητικότητα. Περιφέρεται αμυντικά γύρω από το στεφάνι, αλλά και επιθετικά. Αυτό δημιουργεί ένα προβληματισμό. Από εκεί και πέρα έχουν παίκτες, όπως ο Ντε Κολό, που όπως όλοι ξέρετε έχει μεγάλη ικανότητα και μεγάλη επαφή με το καλάθι. Γενικά είναι μια ομάδα που είναι καλά σεταρισμένη από τον προπονητή της. Πιστεύω πως είναι καλή ομάδα και από λεπτομέρειες δεν έχει κάνει περισσότερες νίκες. Έχει κάνει όμως και μεγάλες νίκες μέσα στη χρονιά.

Το γεγονός πως η Euroleague πάντα παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα να έχουν κίνητρο, γιατί όλοι θέλουν να παίζουν καλά σε αυτά τα ματς, έχουν κίνητρο απέναντί μας, επειδή είμαστε πρώτοι. Εμείς εδώ και καιρό δεν έχουμε παίξει με κανένα αντίπαλο που να είναι υποτονικός. Όλοι παίζουν 100% στα «κόκκινα». Πρέπει να σεβαστούμε πάρα πολύ τον αντίπαλο. Πρέπει να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, εδώ που έχουμε φτάσει και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε όπως πρέπει και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Για να είμαι ειλικρινής δεν σκεφτόμαστε την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Αυτό θα πάει, αν έχουμε μια τέτοιο δυνατότητα, στην τελευταία αγωνιστική. Τούτη τη στιγμή, ο επόμενος στόχος μας είναι να έχουμε πλεονέκτημα έδρας και αυτό απαιτεί μια νίκη. Δε θεωρούμε πως άμα χάσουμε αυτό θα πάμε στο επόμενο. Έτσι μάθαμε όλη τη χρονιά. Προσπαθήσαμε αυτό να καθιερώσουμε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά και ας κοιτάξουμε το μπροστά μας παιχνίδι».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiacos Villeurbanne Live Streaming

Οι παίκτες του Τι Τζέι Πάρκερ παλεύουν προσπαθώντας να παραμείνουν ανταγωνιστικοί ενόψει της συνέχειας του γαλλικού πρωταθλήματος. Υπάρχουν ωστόσο παίκτες που θα προσπαθήσουν με τις εμφανίσεις τους στις τέσσερις τελευταίες «στροφές» είναι να πείσουν κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο από το πρώτο ράφι της Ευρωλίγκας για την αγωνιστική περίοδο 2023/2014.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, οι Γάλλοι υποδέχθηκαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με το κίνητρο να είναι ξεκάθαρα στην πλευρά των πιο ποιοτικών Ισραηλινών. Η Βιλερμπάν άντεξε για ένα ημίχρονο απέναντι στους παίκτες της ομάδας «του λαού», πριν η μεγάλη διαφορά ταλέντου στην περιφέρεια αποφασίσει για τη νίκη του συνόλου του Όντεντ Κάτας (85-67).

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν επί της ουσίας στο δεύτερο μέρος και σε συνδυασμό με το γεγονός πως τόσο η Μπασκόνια όσο και η Αναντολού Εφές ηττήθηκαν, πατάνε ακόμη πιο γερά στην οκτάδα με τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος. Όσο για τη γαλλική ομάδα; Η ένατη σερί ήττα εξηγεί πολλά για την απογοητευτική σεζόν (ακόμη μία) στην EuroLeague.

Η αλήθεια είναι πάντως πως το ματς του πρώτου γύρου με τη γαλλική ομάδα το θυμούνται ακόμα και είναι σαφές ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του το χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα προς αποφυγήν. Το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου, οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν μια απρόσμενη ήττα σε ένα ματς που είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ LIVE STREAMING

Στα πλαίσια της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής βρέθηκαν στο «Αστρομπάλ» και όταν προηγήθηκαν με 21 πόντους (34-55) στις αρχές του δευτέρου μέρους κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί την εξέλιξη της αναμέτρησης. Οι Γάλλοι «έσφιξαν» την άμυνά τους, ο Ολυμπιακός άρχισε να πηγαίνει σε εξεζητημένες επιθέσεις και όταν μπήκαν τα μακρινά σουτ το παιχνίδι γύρισε «τούμπα».

Τρία δέκατα του δευτερολέπτου πριν ηχήσει η κόρνα της λήξης, ο Ντε Κολό βρήκε τον Νουά κι αυτός έβαλε το τρίποντο της νίκης για τη Βιλερμπάν «γράφοντας» το τελικό 77-75. Τουλάχιστον, ανάλογες εμφανίσεις αλλά και αποτελέσματα ήταν η εξαίρεση στον φετινό κανόνα των Πειραιωτών που μοιάζουν έτοιμοι να διεκδικήσουν την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα τους μετά το 2013.

Ανεξαρτήτως λοιπόν της βαθμολογικής θέσης τους, οι Γάλλοι του Τι Τζέι Πάρκερ θα παίξουν για τη νίκη. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα οφείλουν να είναι προσεκτικοί και προσηλωμένοι στον στόχο τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προκειμένου να έρθει η νίκη σε ένα θεωρητικά βατό ματς για την ελληνική ομάδα live streaming. Η νέα βερσιόν της Euroleague έχει αποδείξει πως «τρελαίνεται» για εκπλήξεις και εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, εκτός από το να παρακολουθήσετε τον αγώνα, είναι να βρείτε τις καλύτερες επιλογές μέσα από τα προγνωστικά των συντακτών της Kingbet.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip