Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

09.03.23|16:36

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Μπάγερν Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/03)

ολυμπιακός-μπάγερν-live-streaming-δείτε-εδώ-09-03-14639

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται για την 28η αγωνιστική της Euroleague, την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τεράστια νίκη επί της Μπαρτσελόνα με σκορ 77-70, με την οποία ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της κατάταξης. Από την άλλη η Μπάγερν κέρδισε τη Βιλερμπάν στη Γερμανία και έφτασε στις νίκες τον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι Μιλάνο που βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας. Το ολυμπιακος-μπαγερν μοναχου διεξάγεται την ίδια μέρα με τα Άλμπα Βερολίνου – Βίρτους Μπολόνια, Ζαλγκίρις Κάουνας – Βιλερμπάν, Αρμάνι Μιλάνο – Παρτιζάν και Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).

Την αναμέτρηση ολυμπιακός-μπάγερν μονάχου μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Μπάγερν Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε την αξία της, στο σημαντικότερο ματς μέχρι στιγμής στη σεζόν. Δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός, αλλά αντιμετώπισε άριστα αμυντικά την Μπαρτσελόνα και πήρε μία μεγάλη νίκη. Ήταν άστοχος, δεν είχε τους βασικούς πυλώνες του σε τοπ μέρα αλλά ο πάγκος του έφερε ενέργεια και σκορ. Ξέρει πως να αντιμετωπίζει τα ντέρμπι και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Σε οκτώ παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης, έχει έξι νίκες και μόλις δύο ήττες, από την ίδια ομάδα. Χτύπησε στα επιθετικά ατού αυτών των ομάδων, τις ανάγκασε σε άλλο στυλ παιχνιδιού από αυτό που συνηθίζουν και πήρε τα παιχνίδια.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Με ρεκόρ 19-8 πλέον επέστρεψε στην 1η θέση της κατάταξης, με τη Ρεάλ που έχει αγωνιστεί σε ένα ματς λιγότερο να έχει ίδιο αριθμό ηττών. Το ματς με την Μιλάνο το έχουν ήδη ξεγράψει οι «ερυθρόλευκοι». Δεν μπορούν σε έναν τέτοιο μαραθώνιο αγώνων να είναι σε 34 αγώνες στην καλύτερη κατάστασή τους. Το θέμα είναι μη βρεθούν σε ντεφορμάρισμα την περίοδο των Πλέι-οφ, ειδικότερα σε αυτά της φετινής διοργάνωσης που όλες οι ομάδες από τη θέση 15 και έπειτα έχουν πολύ δυνατά ρόστερ. Πάντως είναι ήδη κοντά στο να κλειδώσουν το πλεονέκτημα έδρας, που είναι και το πιο σημαντικό σε αυτή την φάση της διοργάνωσης. Ο κόσμος τους στηρίζει στο έπακρο την προσπάθεια που γίνεται τη φετινή σεζόν και γεμίζει το ΣΕΦ ακόμα και σε παιχνίδια με τους ουραγούς της βαθμολογίας.

Η προϊστορία των δύο αντιπάλων δεν είναι μεγάλη, καθώς χρειάστηκε αρκετά χρόνια η Μπάγερν για να βρεθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι στους μεταξύ τους αγώνες, έχοντας επικρατήσει εννιά φορές σε έντεκα αγώνες. Οι Γερμανοί έχουν κερδίσει δύο φορές στην έδρα τους, με τον Ολυμπιακό να έχει το απόλυτο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στις 17 Νοεμβρίου, όπου η ελληνική ομάδα επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, με τελικό σκορ 71-82.

Ο Σάσα Βεζένκοφ διανύει σεζόν καριέρας, με 22,6 μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης. Σκοράρει 17,9 πόντους και μαζεύει 7,3 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα με μέσο όρο στο pir άνω του 100. Έχει πέντε παίκτες με index rating άνω του 10 ανά παιχνίδι, κάτι το οποίο βρίσκουμε σπάνια σε ομάδα Euroleague.

Ολυμπιακός - Μπάγερν Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Live Streaming 09/03

Το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της σεζόν, να βρεθεί κοντά στις ομάδες της οκτάδας. Συνηθίσαμε τους Γερμανούς να είναι η ομάδα που αναγκάζει τους «μεγάλους» της διοργάνωσης σε ήττες και να «τρυπώνει» στα Πλέι-οφ εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ο Ιταλός τεχνικός της, έχει κλείσει πολλά στόματα τα τελευταία χρόνια, καθώς με χαμηλά μπάτζετ παρουσιάζει μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα κάθε χρόνο. Δυστυχώς φέτος αυτή η τακτική δεν απέδωσε. Στηρίχθηκε κατά τεράστιο ποσοστό στο περσινό ρόστερ, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ζητούσε.

Τις τελευταίες πάντως δύο αγωνιστικές, η Μπάγερν έχει κερδίσει ισάριθμες φορές. Αρχικά τον Ερυθρό Αστέρα με τελικό σκορ 87-80 και έπειτα την Βιλερμπάν με 76-72. Της χρειαζόταν οπωσδήποτε η ομάδα του Μονάχου, καθώς προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Πρωταγωνιστής για την Μπάγερν είναι ο Όγκουστιν Ρούμπιτ. Σκοράρει 10,9 πόντους και μαζεύει 4 ριμπάουντ. Τον ακολουθούν οι Χάντερ και Λούτσιτς, με 9,9 και 9,8 αντίστοιχα στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiacos Bayern Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του ότι το ματς με την Μπάγερν Μονάχου δεν θα είναι εύκολο.

Ξεκίνησε αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Όλα μαζί έπαιξαν ρόλο. Η κρισιμότητα, η σημαντικότητα του παιχνιδιού, η ενέργεια που μας έδωσαν οι παίκτες από τον πάγκο. Μπορέσαμε σε τρία δεκάλεπτα να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, αυτό ήταν που χρειαζόμασταν για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Σε τελική ανάλυση, είχε να κάνει με την ποιότητά μας, γιατί έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε αυτά τα ματς».

Για τον αγώνα με την Μπάγερν: «Παίζουμε το τέταρτο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες. Βέβαια το ίδιο κάνει και η Μπάγερν. Όμως, συσσωρευτικά πρέπει ξεχνάμε γρήγορα τι έγινε χθες και αύριο να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχει η Μπάγερν να προλάβει τα playoffs της Euroleague, αλλά είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Μια ομάδα που επιτίθεται πολύ καλά στην μπάλα και πρέπει να έχεις υπομονή να κυκλοφορήσεις καλά τη μπάλα για να δεις τι σου δίνει αυτή η άμυνα. Είναι μια καλά δομημένη ομάδα, έχει μεγάλη ποσότητα γκαρντ. Έξι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ο κάθε ένας από αυτούς είκοσι πόντους στο παιχνίδι. Και γενικά αν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν το δύσκολο και το αυριανό είναι το εύκολο, είναι τελείως λάθος».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΓΕΡΝ LIVE STREAMING

Για το αν η πρόκριση στα Πλέι-οφ, θα αφαιρέσει άγχος από τον Ολυμπιακό: «Όταν μια ομάδα έχει φιλοδοξίες, η ίδια βάζει την πίεση. Εμείς βάζουμε την πίεση στους εαυτούς μας να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αν είμαστε σχεδόν κοντά ή ήδη τα έχουμε καταφέρει θα φανεί στα playoffs προσωπικά με αφήνει ασυγκίνητο, αδιάφορο. Πιστεύω πως είναι μεγάλο επίτευγμα και το είπα και χθες.

Είναι πολλές οι ομάδες που παλεύουν για αυτό και δεν το έχουν καταφέρει. Οπότε αν επτά αγωνιστικές πριν το τέλος εμείς το έχουμε καταφέρει ή είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε, το θεωρώ πολύ σημαντικό. Έχουμε επτά ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στην προσέγγισή μας. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι όπως κάναμε μέχρι τώρα. Αύριο είναι πολύ σημαντικό, είναι το σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip