Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.03.23|16:00

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα Live Streaming: Δείτε Εδώ (07/03)

ολυμπιακός-μπαρτσελόνα-live-streaming-δείτε-εδώ-07-15235

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες μετά την αναπάντεχη ήττα τους από την Αρμάνι Μιλάνο έπεσαν στην 2η θέση της διοργάνωσης. Από την άλλη η μπαρτσελόνα με τη νίκη της στην Καταλονία επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, ισοβάθμησε με τον ολυμπιακό στην κατάταξη. Το ντέρμπι δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας, διεξάγεται την ίδια μέρα με τα Άλμπα Βερολίνου – Ζαλγκίρις Κάουνας, Βαλένθια – Αρμάνι Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια – Παρτιζάν, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία). Την αναμέτρηση ολυμπιακος-μπαρτσελονα για την ευρωλίγκα, μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Live Streaming

Στο σερί των «ερυθρόλευκων», έβαλε τέλος την Παρασκευή η φορμαρισμένη Αρμάνι Μιλάνο. Ήταν σκιά του εαυτού του, σε καμία περίπτωση δεν ήταν η ομάδα που είδαμε στη Βαλένθια, στην Τουρκία, στα ματς στο ΣΕΦ. Κάποια στιγμή θα έχαναν, αλλά το κακό είναι ότι το έκαναν με μία απογοητευτική εμφάνιση. Η ψυχολογία αυτής της ήττας διατηρήθηκε και στο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Κολοσσό Ρόδου. Εκεί έφτασαν πολύ κοντά στην ήττα, αλλά ο Σάσα Βεζένκοφ με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, διατήρησε το απίστευτο σερί νικών που έχει χτίσει η ομάδα του στην Ελλάδα. Σήμερα δίνουν το σημαντικότερο παιχνίδι τους μέχρι στιγμής στη σεζόν. Με τους Ισπανούς ισοβαθμούν στην 2η θέση της κατάταξης, με τη Ρεάλ να έχει «πιάσει» πρωτιά με ίδιες νίκες με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, αλλά έχοντας αγωνιστεί σε ένα λιγότερο παιχνίδι.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Γενικά, οι Πειραιώτες τα φετινά ντέρμπι στην διοργάνωση τα έχουν αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο. Έχουν κερδίσει και εντός και εκτός έδρας την πρωτοπόρο πλέον Ρεάλ, έχουν νικήσει δύο φορές την Φενερμπαχτσέ και στον αγώνα στην Καταλονία με την Μπάρτσα επικράτησαν με 70-80. Η μόνη από τις πρώτες της βαθμολογίας που κατάφερε να επιβληθεί στον Ολυμπιακό και στα δύο τους ματς μάλιστα, είναι η Μονακό του Μάικ Τζέιμς.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα Live Streaming

Στον αγώνα της Ισπανίας με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους ήταν εξαιρετική. Με όπλο την άμυνα στο παιχνίδι εκείνο, κατέβαλαν τους Καταλανούς και επικράτησαν με τελικό σκορ 70-80. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Βεζένκοφ, με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τζοέλ Μπολομπόι να τον ακολουθούν στο σκοράρισμα. Στα 10 τελευταία τους παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα προηγείται στις νίκες με 6 ενώ ο Ολυμπιακός έχει 4. Το παράδοξο είναι ότι στις τέσσερις αυτές του νίκες, οι τρεις είναι στο «Παλαού Μπαουγκράνα» και μόλις μία στο ΣΕΦ. Την περσινή σεζόν μετά από έξι περίπου χρόνια, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την ομάδα από την Βαρκελώνη στον Πειραιά.

Στα ατομικά στατιστικά συνεχίζει να διαπρέπει ο Βούλγαρος φόργουορντ, Σάσα Βεζένκοφ. Με το εκπληκτικό 23.2 στο σύστημα αξιολόγησης, δεν φαίνεται ότι μπορεί να του πάρει κάποιος το βραβείο του MVP της διοργάνωσης. Σκοράρει 18.1, μαζεύει 7.4 ριμπάουντ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι Σλούκας και Γουόκαπ είναι καταλυτικοί με 16.9 και 12.1 αντίστοιχα, στο points index rating. Ο Κώστας Παπανικολάου έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του, έχοντας πλέον φτάσει στο 10 Pir.

Να προσθέσουμε πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρώτη θέση των ομάδων της διοργάνωσης σε ασίστ με 22 ανά αγώνα, σε performance index rating με 103.8 (η μόνη ομάδα με 100+) και στα κλεψίματα με 7.9 (διαθέτουν και τον 1ο στα κλεψίματα σε όλη την διοργάνωση τον Τόμας Γουόκαπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming 7/3

Το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την άλλη, ξεκίνησε με μερικά σκαμπανεβάσματα την σεζόν της. Είχε εννοείται βέβαια και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με σημαντικότερο αυτόν του Νίκολα Μίροτιτς. Από την στιγμή που επέστρεψε ο Μαυροβούνιος ειδικότερα, οι Καταλανοί βρήκαν το δρόμο τους. Ακόμα και η θέση του Σάρας στον πάγκο της ομάδας αμφισβητήθηκε για μία περίοδο, αλλά εν τέλει ο Λιθουανός κατάφερε να βρει τους τρόπους και να επιστρέψει η ομάδα τους στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Βέβαια με το συμβόλαιό του να τελειώνει το καλοκαίρι, φαίνεται ότι δύσκολα θα παραμείνει αν δεν κερδίσει το τρόπαιο.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Μετά την ήττα της από την Ρεάλ στο κλάσικο της Euroleague στην παράταση με 91-86, έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με πέντε συνεχόμενες νίκες ισοβάθμησε και με τον Ολυμπιακό. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε εύκολα στην Καταλονία την Ζαλγκίρις Κάουνας, με τελικό σκορ το 93-74. Ο Μίροτιτς ήταν σε φοβερό ρυθμό, τελειώνοντας με 28 πόντους. Από κει και πέρα οι μόνοι με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν οι Σατοράνσκι και Σανλί με 12 και 10. Σκόραραν αρκετοί τους παίκτες, αλλά μικρό αριθμό πόντων. Είναι και αυτό ένα γνώρισμα της Μπαρτσελόνα υπό την τεχνική ηγεσία του Γιασικεβίτσιους.

Όπως προαναφέραμε ο Νίκολα Μίροτιτς έφερε τεράστιες αλλαγές στην εικόνα της ομάδας του και ηγείται στα ατομικά στατιστικά, με 15.9 στο index rating. Σκοράρει 14.9 πόντους ενώ μαζεύει 4.3 ριμπάουντ.

Ακολουθεί ο Τόμας Σατοράνσκι με 13.3 στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Τσέχος γκαρντ σκοράρει 8.9 πόντους, παίρνει 3.8 ριμπάουντ και δίνει 4.4 ασίστ.

Olympiacos Barcelona Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και σχολίασε την κατάσταση της ομάδας του: «Το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο καιρό. Χθες παίξαμε μέσα σε σαράντα ώρες δύο παιχνίδια, συν το ταξίδι που ήμασταν όλο το βράδυ άυπνοι. Αυτό μοιραία επιφέρει κόπωση, όμως, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, όπως όλων των ομάδων της Euroleague», ανέφερε αρχικά.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Και συνέχισε: «Απλώς σε σχέση με την αυριανή μας αντίπαλο, εκείνοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Επίσης, στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεκούρασαν τους δύο καλύτερους παίκτες τους. Χίγκινς και Μίροτιτς ήταν έξω. Βέβαια, έχασαν το ματς. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο Μιλάνο, πιεστήκαμε και χθες. Δείξαμε κόπωση και πνευματική και σωματική και ψυχική».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIVE STREAMING

Όσον αφορά στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Πρέπει αμέσως να διαφοροποιήσουμε την προσέγγισή μας για ένα απαιτητικό παιχνίδι αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που όλοι ξέρετε πόσο καλή είναι. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες, παίζει πολύ καλύτερα. Η επιστροφή του Μίροτιτς έχει ανεβάσει το ταβάνι τους, ενώ και ο Χίγκινς παίζει πάρα πολύ καλά.

Γενικά είναι μια ομάδα με πολύ καλή εκτέλεση και αμυντικά και επιθετικά. Για εμάς θα είναι σίγουρα δύσκολο και απαιτητικό ματς. Ο παράγοντας κούραση πρέπει γρήγορα να βγει από το μυαλό μας και εγώ και οι παίκτες. Αύριο παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», κατέληξε.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip