Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

08.09.20|14:37

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Στις πλάτες του Μπάτλερ

προγνωστικά-νβα-στις-πλάτες-του-μπάτλ-166891

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του Μιλγουόκι και τρεις σημαντικοί παίκτες του Μαϊάμι αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αυτός που μπορεί να κάνει μεγάλο ματς είναι ο Τζίμι Μπάτλερ και θα δώσουμε το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα στην παρέα του. Οι Λέικερς είναι το φαβορί κόντρα στους Ρόκετς, ο Αντονι Ντέιβις πρέπει να βάλει στα καλάθια τους κοντύτερους αντιπάλους του. Xθες πέρασε άνετα το διπλό της Βοστώνης και οι Κλίπερς ανέκτησαν επίσης το προβάδισμα κόντρα στους Νάγκετς, αλλά το έκαναν με +6 και όχι με +8. Για έναν πόντο δεν ήρθε το over του Χάρελ, δεν επιβεβαιώθηκε ούτε ο Τέιτουμ.

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – MAΪΑΜΙ (01:30)

σκορ σειράς: 1-3

@regular: 1-2

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ: No Giannis, but… party. Επρεπε τελικά να τραυματιστεί ο Αντετοκούνμπο για να κερδίσουν επιτέλους οι Μπακς, αν και η αλήθεια είναι πως ο Γιάνναρος ήταν συγκλονιστικός στα 11 λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί.

Με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ κρατούσε τα -ξανά υποτονικά στο ξεκίνημα- «ελάφια» κοντά στο σκορ. Ως γνωστόν ο πονεμένος του δεξιός αστράγαλος τον πρόδωσε ξανά και μετά ανέλαβε ο Κρις Μίντλετον: 21 πόντοι στην τρίτη περίοδο, άλλοι 9 στην παράταση και 118-115 το Μιλγουόκι (κανονική διάρκεια 107-107), αποφεύγοντας το σκούπισμα από το Μαϊάμι. Συνολικά κατέγραψε 36 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Το θέμα είναι ότι ο «Greek freak» αποχώρησε με προστατευτική μπότα και αν δεν ήταν… αυτός που είναι, θα λέγαμε πως δεν θα παίξει. Ο ίδιος κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να δώσει το «παρών», έστω και με ένα πόδι. Σούπερ ήταν προχθές και το έτερο αντικείμενο σφοδρής κριτικής (και σε αυτήν την ποστ σίζον) Ερικ Μπλέντσο, με 14-10-6 στις βασικές κατηγορίες.

ΜΑΪΑΜΙ: Το είπαν και οι ίδιοι οι παίκτες της Χιτ. Αποσυντονίστηκαν από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάπου χαλάρωσαν και το πλήρωσαν. Πρώτη τους ήττα στα πλέι οφ το 118-115 των Μπακς, δεδομένου ότι είχαν «σκουπίσει» την Ιντιάνα στον πρώτο γύρο.

Στράφι πήγε η συγκλονιστική εμφάνιση του Μπαμ Αντεμπάγιο με 26 πόντους (10/13 δίποντα!), 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, όπως και τα… ηρωιλίκια του Τάιλερ Χίρο στο τέλος. Ο ρούκι σούτινγκ γκαρντ έβαλε τρία πολύ δύσκολα και κρισιμότατα τρίποντα, αν και στην άμυνα τον «χτύπησαν» ανελέητα οι αντίπαλοί του και δη ο Κρις Μίντλετον, που έβαλε (μπροστά του) και το κρισιμότερο τρίποντο για το 116-112. Ασχημα τα μαντάτα από το ιατρικό πεδίο, αμφίβολοι δίνονται ο βασικότατος φόργουορντ Τζέι Κράουντερ (έπεσε άτσαλα), ο Χίρο (προσαγωγός) και η πρώτη αλλαγή στους ψηλούς, Κέλι Ολίνικ (δεξιό γόνατο).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα και στην ήττα του από το δίχως Γιάννη Μιλγουόκι, το Μαϊάμι έδειξε πιο ομάδα και πάντως εκδήλωνε με πιο ορθολογικό τρόπο τις επιθέσεις του. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσοι από τους αμφίβολους θα παίξουν, μα πιο κοντά στην πρόκριση εξακολουθεί φυσικά να φαντάζει η ομάδα του Ερικ Σπέλστρα. O Mπάτλερ εναλλάσσει τις τρομερές εμφανίσεις με πιο μέτριες κι είναι σειρά για κάτι σαν… 40-4-2 (Game 1) ή 30-7-6 (Game 3). Αλλωστε μπορεί να λείψουν και κάμποσοι σημαντικοί παίκτες στις θέσεις που αγωνίζεται κι ο ίδιος.

Tζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι): Over 33,5 πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ

 

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ (04:00)

σκορ σειράς: 1-1

@regular: 2-1

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Επαιξαν καλά και πάλι μεν, κατέρρευσαν στο τέλος δε. Οι Ρόκετς ηττήθηκαν προχθές 117-109 από τους Λέικερς και ισοφαρίστηκαν 1-1, πείθοντας όμως ότι θα δυσκολέψουν πολύ το φαβορί της σειράς.

Με ροτέισιον επτά παικτών βέβαια, η κούραση είναι αναπόφευκτη. Αν δε ο ένας εξ αυτών δεν κάνει τίποτα (άποντος ο -εξαιρετικός κατά τ’ άλλα στον ρόλο του απ’ όταν αποκτήθηκε- Τζεφ Γκριν σε 22’ και δίχως το παραμικρό ριμπάουντ), το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Διψήφιοι και οι έξι άλλοι παίκτες του Μάικ Ντ’ Αντόνι που χρησιμοποιήθηκαν για περισσότερα από 7 λεπτά. Πρώτος σκόρερ με 27 πόντους ο Τζέιμς Χάρντεν, που πήρε περιέργως μόλις 12 προσπάθειες εντός παιδιάς. Πολύ καλός με 24 και 6/12 τρίποντα ο Ερικ Γκόρντον, απογοήτευσε εκτελεστικά ξανά ο Ράσελ Γουέστμπρουκ των 4/15 σουτ, κατεβάζοντας πάντως 13 ριμπάουντ.

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ: Πόντοι μέσα στο «ζωγραφιστό» (54-26) και στο τρανζίσιον (20-6). Αυτοί ήταν που έδωσαν στους Λέικερς την πρώτη νίκη επί του Χιούστον, με 117-109 προ διημέρου.

Και η άμυνα, βεβαίως βεβαίως. Στην τελευταία περίοδο οι «λιμνάνθρωποι» δέχτηκαν μόλις 17 πόντους, έβαλαν 27 και αποκατέστησαν έως ενός σημείου την τάξη. Ο Αντονι Ντέιβις έκανε πάρτι στις ρακέτες με 34 πόντους και 10 ριμπάουντ. Καλός (τρομερός για την ακρίβεια) αμυντικός ο Πι Τζέι Τάκερ, αλλά όχι και με τα 196 εκατοστά του να σταματά τόσες φορές τον Ολ Σταρ ψηλό των Καλιφορνέζων… Σούπερ κι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με 28-11-9 (ασίστ οι τελευταίες), έχοντας επίσης 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Ορεξάτος δείχνει παρά την πολύμηνη απραξία ο πλέι μέικερ Ρατζόν Ρόντο (10 π., 9 ασ., 5 κλεψ.). Ο βασικός σέντερ Τζαβέιλ ΜακΓκι γύρισε τον αριστερό αστράγαλο και είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί. Ούτως ή άλλως όμως ο Φρανκ Βόγκελ ακολουθεί τους αντιπάλους του στο «small ball» κι είναι χαρακτηριστικό ότι ο έτερος σέντερ Ντουάιτ Χάουαρντ (ο ΜακΓκι έπαιξε 8 λεπτά) δεν σηκώθηκε ποτέ από τον πάγκο!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο γεμάτη ομάδα οι Λέικερς και με μεγαλύτερο βάθος, συνεπώς θα τους δώσουμε μικρό προβάδισμα. Καλό θα είναι βέβαια και ο Βόγκελ να χτυπήσει το Χιούστον στους ψηλούς (που οι Τεξανοί δεν έχουν) και όχι μόνο να προσαρμόζει τα σχήματά του σε εκείνα των αντιπάλων του. Πριν την προχθεσινή 34άρα με τα 10 ριμπάουντ, ο Ντέιβις είχε άλλες πέντε εμφανίσεις με μίνιμουμ συνδυαστικό 39, αν δεν υπολογίσουμε εκείνον τον περίπατο με το Πόρτλαντ στον οποίο είχε αγωνιστεί μόνο 17 λεπτά (κι είχε 18-5…). Στη συγκεκριμένη σειρά παίζει περισσότερο στο «5», άμα λείψει κι ο ΜακΓκι θα παίξει όσο αντέχει.

Αντονι Ντέιβις (Λ. Α. Λέικερς): Over 42,5 πόντοι και ριμπάουντ

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – MAΪΑΜΙ   2             1.70       Novibet

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ (-4,5) 2             1.83       Pamestoixima.gr

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip