Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.08.20|13:23

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Για την αντίσταση οι Μαβς

προγνωστικά-νβα-για-την-αντίσταση-οι-μ-167395

Χρησιμοποιώντας χάντικαπ για τα αουτσάιντερ Ντάλας και Ντένβερ, πάμε προς το μέρος τους στις αναμετρήσεις τους με Κλίπερς και Τζαζ, αντίστοιχα. Χάρις, Γουίλιαμς, ΛεΒερτ και Γιόκιτς οι εκλεκτοί μας ως προς τα ειδικά στοιχήματα. Την Πέμπτη το βράδυ είχαμε πιάσει και τα τέσσερα τέτοια με τα over των Μπάτλερ, Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Λόπεζ και Ντέιβις, όχι όμως κι εκείνο των Μπακς ούτε το διπλό της Οκλαχόμα.

 

ΤΑ ΜΑΤΣ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΒΟΣΤΩΝΗ (20:00)

σκορ σειράς: 0-3

@regular: 3-1

 

ΝΤΑΛΑΣ – Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ (22:30)

σκορ σειράς: 1-2

@regular: 0-3

 

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ – ΤΟΡΟΝΤΟ (01:30)

σκορ σειράς: 0-3

@regular: 1-3

 

ΓΙΟΥΤΑ – ΝΤΕΝΒΕΡ (04:00)

σκορ σειράς: 2-1

@regular: 0-3

 

 

Κουνούν απειλητικά σκούπες οι Σέλτικς, που έχουν να κάνουν «sweep» επί των Σίξερς 63 χρόνια! Σίρακιουζ Νάσιοναλς λέγονταν τότε οι τελευταίοι. Εχουν αναμετρηθεί 21 φορές σε ποστ σίζον με τους «Κέλτες» και αυτή εξελίσσεται σε μία από τις χειρότερες. Ο Ζοέλ Εμπίιντ (30 π., 13 ρ.) ήταν μόνος του και στο 102-94 της Βοστώνης, η οποία πήρε 24 πόντους από τον Κέμπα Γουόκερ. Τραυματίας ο βασικός σμολ φόργουορντ Γκόρντον Χέιγουορντ, μακροχρόνια στη «Φίλι» η απουσία του Ολ Σταρ πόιντ φόργουορντ Μπεν Σίμονς. Εστω και την ύστατη στιγμή, ο Τομπάιας Χάρις πρέπει να ξυπνήσει και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, αλλά και το συμβόλαιό του. Κυμαίνεται μεταξύ 13 και 15 πόντων στη σειρά ο κόμπο φόργουορντ των φετινών 19,6 και των έξι 30άρων. Μόνο άλλες δυο φορές στην τρέχουσα περίοδο είχε καταγράψει τέσσερις συναπτές συμμετοχές δίχως 20άρα.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Πάνω στον Λούκα Ντόντσιτς και τον αριστερό του αστράγαλο έχει πέσει όλο το ιατρικό επιτελείο των Μάβερικς. Ο Σλοβένος χτύπησε στο 130-122 των Κλίπερς, οι οποίοι ανέκτησαν το προβάδισμα (2-1). Αντιμετωπίστηκε με φτηνά κόλπα από τους αντιπάλους του, μα πρόλαβε σε 29’ να κάνει τριπλ νταμπλ με 13-10-10. Είναι «σκύλος», πιστεύουμε ότι θα σφίξει τα δόντια και μετά θα τα τρίξει κανονικότατα στον ασεβή Μοντρέζλ Χάρελ και τους άλλους Καλιφορνέζους. Δεν έφτασε προχθές για τους Τεξανούς η 34άρα του Κρίσταπς Πορζίνγκις, στο 36-9-8 σταμάτησε από την άλλη ο Κουάι Λέοναρντ, παίζοντας και για τον άστοχο -ξανά- Πολ Τζορτζ. Προς νέα απουσία ο βασικός «άσος» του Ντοκ Ρίβερς, Πατ Μπέβερλι. Ο κόμπο γκαρντ Λου Γουίλιαμς σιγά-σιγά ζεσταίνεται, μετά την προβληματική -και καθυστερημένη- ένταξή του στις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊλαντ. Παρά τις σχετικά υποτονικές εμφανίσεις του, επί πέντε διαδοχικές βάζει σταθερά από δύο τρίποντα και θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Παίρνει μίνιμουμ πέντε προσπάθειες ανά ματς σε αυτό το διάστημα και φέτος έχει ευστοχήσει ακόμα και σε έξι κόντρα στους Νικς. Οσο για το σημείο, βάζοντας «μαξιλαράκι» 7,5 πόντων πάμε προς τον άσο.

 

«Σκούπισμα» επίκειται πιθανότατα και στη σειρά των Νετς με τους Ράπτορς και με… δράστες φυσικά τους πρωταθλητές. Ακόμα και το 3-0 είναι καινοφανές για τον σύλλογο που εδρεύει στον Καναδά στην 25χρονη ιστορία του. Το 117-92 ήρθε όσο άνετα δείχνει το τελικό σκορ και με τον Πασκάλ Σιακάμ να σημειώνει 26 πόντους, έναντι 23 του Τάιλερ Τζόνσον για τους ηττηθέντες. Και τον πόιντ γκαρντ παριστάνει μεταξύ άλλων για την ελλιπέστατη ομάδα του ο Κάρις ΛεΒερτ. Ο κανονικά σούτινγκ γκαρντ έχει μοιράσει κατά σειρά 13, 9, 15 και 11 τελικές πάσες πριν τις 6 του τελευταίου αγώνα. Παίζει άλλωστε πλέον και για τον επίσης περιφερειακό (και έτερο κορυφαίο παίκτη του Ζακ Βον) Τζο Χάρις, που βγήκε από τη «φούσκα» για προσωπικό ζήτημα. Μάλλον θα λείψει ξανά κι ο βετεράνος κόμπο γκαρντ Τζαμάλ Κρόφορντ, πέραν των έξι γνωστών παικτών για τους οποίους η σεζόν έχει λάβει πρόωρο τέλος (για τον Κέβιν Ντουράντ δεν ξεκίνησε ποτέ). Εξαιρετικά αμφίβολος για το Τορόντο ο αναπληρωματικός φόργουορντ Ρόντε Χόλις-Τζέφερσον.

 

 

Ανατροπή έχει σημειωθεί στο Νάγκετς-Τζαζ, με τη δεύτερη να ανακάμπτει μετά την πρώτη ήττα στην παράταση και να προηγείται πλέον 2-1. Διέλυσε με 124-87 (και 27άρα του Μάικ Κόνλεϊ με 7/8 τρίποντα!) τους «σβώλους», ανεβάζοντας τη διαφορά πάνω από τους 30 πόντους από την τρίτη περίοδο. Βαραίνουν πλέον εμφανώς το Ντένβερ οι μακροχρόνιες απουσίες των βασικών «πλάγιων» Γκάρι Χάρις και Γουίλ Μπάρτον. Για πρώτη φορά ο Χάρις δεν δίνεται σίγουρα έξω, αλλά οι πιθανότητες επανεμφάνισής του είναι ελάχιστες. Ο Νίκολα Γιόκιτς περιορίστηκε στο 15-5-6 στις βασικές κατηγορίες, αλλά στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς είχε συνολικά 42 και 45 σε πόντους, ριμπάουντ κι ασίστ. Μίνιμουμ 40 κατέγραψε σχετικά και στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του στην κανονική περίοδο μέσα στη «φούσκα» κατά τις οποίες ίδρωσε για τουλάχιστον 30 λεπτά. Σήμερα ο Σέρβος σέντερ (και οργανωτής σε πολλές φάσεις και τα πάντα όλα) αναμένεται να αγωνιστεί πολύ περισσότερο. Πρέπει να βγάλει αντίδραση η ομάδα του Μάικ Μαλόουν, αποκλείεται να παρατήσει το ματς ξανά. Στο κάτω-κάτω έχει μάθει να παίζει φέτος με σημαντικές απουσίες. Αν χάσει, θέλουμε να το… υποστεί με το πολύ τέσσερις πόντους.

 

Toμπάιας Χάρις (Φιλαδέλφεια): Over 20,5 πόντοι

Λου Γουίλιαμς (Λ. Α. Κλίπερς): Over 1,5 τρίποντο

Κάρις ΛεΒερτ (Μπρούκλιν): Over 6,5 ασίστ

Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ): Over 39,5 πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

 

      22:30        ΝΤΑΛΑΣ – Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ 1 (+ 7,5)  2.03     Novibet
4:00 ΓΙΟΥΤΑ  – ΝΤΕΝΒΕΡ        2 (+4,5) 1.80 Pamestoixima.gr

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip