Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.07.19|17:24

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Στέφανος Τσιτσιπάς - Γουίμπλεντον: Οκτάδα και βλέπουμε

στέφανος-τσιτσιπάς-γουίμπλεντον-οκτ-165704

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στη μάχη του Γουίμπλεντον. Από το χώμα στο χορτάρι και από το Παρίσι στο Λονδίνο. Η επική μάχη με τον Βάβρινκα είναι παρελθόν. Τον περιμένουν άλλες μεγάλες αναμετρήσεις, με ένα σταύρωμα-φωτιά στην οκτάδα κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν φυσικά και οι δύο φτάσουν ως εκεί. Η μάχη όμως δεν ανάβει μόνο στα κορτ, αλλά και στις πλατφόρμες των μπουκ, όπου οι αποδόσεις έχουν ήδη αρχίσει να τραβούν βλέμματα, αλλά και να μας δίνουν ψήγματα συμπερασμάτων.

Γουίμπλεντον Άντρες: Φάση αποκλεισμού

Επτά είναι οι γύροι στο Γουίμπλεντον, αν θέλει να φτάσει κάποιος μέχρι το τέλος του δρόμου. Από τον 1ο ως τον 4ο και μετά προημιτελικά, ημιτελικά και τελικός. Ο τελικός σπάει σε φιναλίστ και κατάκτηση, οπότε οι επιλογές γίνονται οκτώ.

Ανάμεσα σε αυτές τις οκτώ πιθανές καταστάσεις, ή αγορές αν προτιμάτε, οι πλατφόρμες δίνουν τη μικρότερη απόδοση στα προημιτελικά. Η διασταύρωση με τον μέγιστο Νόλε είναι σίγουρα δύσκολη κι αυτό επηρεάζει τις τιμές. Οι αποδόσεις είναι διψήφιες από εκεί και πάνω, ενώ στους πρώτους γύρους μάλλον θεωρείται δύσκολος ο αποκλεισμός του. Βλέπετε οι μπουκ πιστεύουν ότι ο Έλληνας πρωταθλητής θα φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά. Από εκεί και πέρα… βλέπουμε.

Εξειδικευμένες καταστάσεις με ενδιαφέρον

Από εκεί και πέρα όμως μπορείτε να βρείτε κι άλλες εξειδικευμένες και άκρως ιδιαίτερες καταστάσεις. Βλέπετε το ιδιαίτερο ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά, έχει βάλει το τένις στα σπίτια των Ελλήνων με πολλούς τρόπους.

Μπορείτε λοιπόν να μαντέψετε τον μέσο όρο μπρέικ πόντων ανά ματς, αλλά και τα εδικά του αγώνα του κόντρα στον Φαμπιάνο. Εκεί όπου έχετε τη δυνατότητα να τοποθετηθείτε για τους άσσους, αλλά και τα διπλά λάθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το head to head που δίνεται με τον Ναδάλ για το ποιος θα φτάσει μακρύτερα στη διοργάνωση. Φαβορί μεν ο Ισπανός, αλλά όχι τόσο ξεκάθαρο. Βλέπετε ο Τσιτσιπάς έχει αλλάξει πλέον επίπεδο και το βλέμμα του είναι μόνο μπροστά και ακόμη πιο… ψηλά.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip