Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.05.19|11:31

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Ολα τα στοιχήματα για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας: Μπαρτσελόνα – Βαλένθια

ολα-τα-στοιχήματα-για-τον-τελικό-κυπέλ-64199

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στις 10 το βράδυ. Οι μεν Καταλανοί στοχεύουν στο δεύτερο διαδοχικό νταμπλ, οι δε Βαλενθιάνοι στον πρώτο τίτλο τους μετά το 2008. 

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια

Στη Novibet μπορείτε να βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων στο Μπαρτσελόνα – Βαλένθια. Στο εντυπωσιακό 31.00 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ με ψαλιδάκι. Και όταν στο γήπεδο υπάρχει ο Λιονέλ Μέσι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο.

Μιλώντας για τον Μέσι, υπάρχει άλλο ένα ειδικό στοίχημα που εξιτάρει: να υπάρξει ποδοσφαιριστής που θα σκοράρει σουτάροντας πίσω από το κέντρο. Η απόδοση για αυτό είναι 151.00.

Παίξε Νόμιμα Στοίχημα με LiveStream – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Τα γκολ με πέναλτι όπως του Πανένκα δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αν το δούμε να συμβαίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και φυσικά η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, θα το πληρωθούμε σε απόδοση 21.00.

Αν πάλι έχετε την έμπνευση για γκολ όπως του Ρεκόμπα, δηλαδή με απευθείας κόρνερ, το ποντάρετε και περιμένετε να πληρωθείτε 251 φορές τα χρήματά σας.

Αν μια ομάδα κερδίζει με διαφορά ενός γκολ, δεν είναι απίθανο στα τελευταία λεπτά του αγώνα εκείνη που χάνει να πάρει υπερβολικά ρίσκα για να ισοφαρίσει. Στο 3.25 προσφέρεται να σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις. Αν πάλι θεωρείτε ότι δεν είναι και τόσο απίθανο να δούμε έναν από τους δύο τερματοφύλακες να σκοράρει, τότε μπορείτε να το ποντάρετε σε απόδοση 251.00!

100% στα παρολί*, άμεσες και δωρεάν συναλλαγές χωρίς όρια! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

VAR και δοκάρια

Η χρήση του VAR είναι πλέον συχνή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το είδαμε άλλωστε πρόσφατα να συμβαίνει και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε απόδοση 2.10 βρίσκουμε στη Novibet το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι αντίστοιχο και στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, τον οποίο μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από τη NOVA

Αν πάλι θεωρείτε ότι τα δοκάρια θα παίξουν τον ρόλο τους στον τελικό, μπορείτε να ποντάρετε στο over 1,5 δοκάρια στο ματς σε απόδοση 2.70.

Από εκεί και πέρα, στη Novibet θα βρείτε και πολλά ειδικά στοιχήματα που αφορούν τα ατομικά στατιστικά των ποδοσφαιριστών των ομάδων. Στο 2.40 το over 0,5 ασίστ του Λιονέλ Μέσι, στο 2.00 το over 0,5 σουτ στο τέρμα του Βιδάλ, στο 1.72 το over 0,5 σουτ του Γκαμεϊρό.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip