Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.03.19|16:36

Kingbet Kingbet

Από τα χειρότερα πέναλτι στην ιστορία και ο Μέσι (Video)!

από-τα-χειρότερα-πέναλτι-στην-ιστορία-172545

Μία από τις χειρότερες εκτελέσεις πέναλτι στην ιστορία είδαμε την Τετάρτη το βράδυ, στο ματς της Γουέστ Μπρομ απέναντι στη Σουόνσι, για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Ευκαιρία να ισοφαρίσει

Το ματς για την εμβόλιμη 37η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Με τη νίκη της (3-0), η Γουέστ Μπρομ έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση των πλέι οφ ανόδου, ενώ παράλληλα έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κρις Μπραντ άνοιξε το σκορ για την Γουέστ Μπρομ στο 19′, όμως η Σουόνσι θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κέρδισε πέναλτι στο 40′ και ο Μπερσάντ Τσελίνα από το Κόσοβο ανέλαβε την εκτέλεση.

Το θέμα δεν είναι ότι αστόχησε, αλλά το έκανε με… στυλ, χαρίζοντας ένα από τα highlights της σεζόν! Η Γουέστ Μπρομ στο β’ μέρος σημείωσε ακόμα δύο τέρματα (Χολγκέιτ 54′, Ροντρίγκες 85′), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Το χαμένο πέναλτι του Τσελίνα:

 

Εννιά λεπτά νωρίτερα, περίπου 2.000 χιλιόμετρα μακριά, ο Λιονέλ Μέσι άνοιγε το σκορ στο Μπαρτσελόνα – Λυών για το Τσάμπιονς Λιγκ με… στυλ:

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip