Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.02.20|09:30

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Πώς ο Παναθηναϊκός θα «νικήσει» τη Μάντσεστερ Σίτι;

πώς-ο-παναθηναϊκός-θα-νικήσει-τη-μάν-156586

Η Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω παραβίασης κανόνων στο Financial Fair Play! Η είδηση προκάλεσε σοκ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ενώ η απόφαση προβλέπει και πρόστιμο με το ποσό-ρεκόρ των 30 εκατ. ευρώ!

Η αντίδραση της αγγλικής ομάδας είναι να προσφύγει στο CAS, καθώς ενδεχόμενος αποκλεισμός για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα σημαίνει βαρύ οικονομικό πλήγμα, αλλά και χτύπημα στο πρεστίζ του συλλόγου. Αν τελικά ισχύσει η συγκεκριμένη απόφαση, η Σίτι δεν θα παίξει στην Ευρώπη τις σεζόν 2020-21 και 2021-22. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο η ποινή να ξεκινήσει και ένα χρόνο αργότερα. Να παίξει δηλαδή κανονικά την επόμενη σεζόν και να μείνει εκτός τις χρονιές 2021-22 και 2022-23. Όλα αυτά θα φανούν το επόμενο διάστημα.

 

 

Παναθηναϊκός ή Μάντσεστερ Σίτι;

Κάπου εδώ έρχονται οι στοιχηματικές εταιρίες και προσφέρουν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχήματα που αφορούν το ευρωπαϊκό μέλλον των «πολιτών», αλλά και γενικότερα την επόμενη ημέρα παικτών και προπονητών του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, υπάρχει head to head στοίχημα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παναθηναϊκό, για το ποιος από τους δύο θα παίξει πρώτος στην Ευρώπη, από την 1η Ιουλίου και μετά. Υπενθυμίζουμε ότι και οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί με τρία χρόνια αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ήδη έχουν «σβήσει» τα δύο. Υπάρχει μάλιστα ενδεχόμενο να παίξουν κανονικά την επόμενη σεζόν (2020-21), καθώς ο φάκελός τους έχει συμμορφωθεί με τα «θέλω» της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. 

Στη σχετική αγορά που βρίσκουμε σε συγκεκριμένη στοιχηματική, δίνεται πολύ μεγάλο φαβορί η Σίτι, ώστε να παίξει γρηγορότερα στην Ευρώπη από την 1η Ιουλίου και μετά. Θα πρέπει, βέβαια, να υπενθυμίσουμε εδώ ότι αν οι δύο ομάδες εκτίσουν την ποινή τους την ίδια χρονιά (π.χ. να ισχύσει η τιμωρία της Σίτι από τη σεζόν 2021-22 και να δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια που κάνει να παίξει τη σεζόν 2020-21 στην Ευρώπη), πιθανότατα οι «πράσινοι» θα είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι στην Ευρώπη, καθώς θα περάσουν από την προκριματική διαδικασία (ενώ η Σίτι θα πάει απευθείας στους ομίλους).

 

 

Αγορές για Γκουαρντιόλα

Παρά την έντονη φημολογία ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα πιθανότατα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την αγγλική ομάδα, οι στοιχηματικές θεωρούν πιθανότερο το ενδεχόμενο να βρίσκεται ο Καταλανός στον πάγκο των «σίτιζενς» στον πρώτο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ την επόμενης σεζόν. Παρ’ όλα αυτά στις πιθανές επόμενες ομάδες του Γκουαρντιόλα, η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί να τον κάνει δικό της. 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip