Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.04.20|09:40

nx_admin nx_admin

Τέλος οριστικά στην Ολλανδία – Τι ισχύει με τα μακροχρόνια στοιχήματα

τέλος-οριστικά-στην-ολλανδία-τι-ισχ-170976

Οριστικό τέλος στη σεζόν αποφάσισε να βάλει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην Ολλανδία εξαιτίας του κορωνοϊού. Ωστόσο αυτή η απόφαση είναι και ιστορική, αφού δεν θα υπάρξει για πρώτη φορά καμία ομάδα πρωταθλήτρια. Επίσης κανένας σύλλογος δεν θα υποβιβαστεί, οπότε η φετινή σεζόν θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ!

Οσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, οι ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη με βάση τη βαθμολογική θέση που είχαν από τη στιγμή που σταμάτησε το πρωτάθλημα στα μέσα Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως ο Αγιαξ θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, η Αλκμααρ στα προκριματικά, ενώ Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και Βίλεμ θα δοκιμάσουν την τύχη τους στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις, με την Ουτρέχτη να απειλεί πως θα κινηθεί νομικά, αφού ολοκλήρωσε τρεις βαθμούς πίσω από τη Βίλεμ, με αγώνα λιγότερο και με καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Τέλος, στο στοιχηματικό κομμάτι, όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο ολλανδικό πρωτάθλημα θα μετρήσουν ως μονάδα, αφού η σεζόν είναι σαν να μην διεξήχθη.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip