Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.08.19|08:20

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Φαβορί οι «ερυθρόλευκοι» | Ολες οι αποδόσεις

μπασακσεχίρ-ολυμπιακός-φαβορί-οι-ερ-165197

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός στον επαναληπτικό αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν, κέρδισε εύκολα 4-0 και πήρε την πρόκριση στην 3η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα βρει απέναντί του την τούρκικη Μπασακσεχίρ, σαφώς ποιοτικότερη αντίπαλο από τους Τσέχους. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Τουρκία την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 20:45 και η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου, 21:30, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Φαβορί για πρόκριση ο Ολυμπιακός!

Οι αποδόσεις του πρώτου αγώνα έχουν βγει ήδη στις στοιχηματικές, με την Μπασακσεχίρ να είναι το φαβορί για νίκη στην αναμέτρηση της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, το σετ αποδόσεων έχει ανοίξει στο 2.00 – 3.30 – 3.60 στη Novibet, ενώ στα γκολ, φαβορί για επιβεβαίωση είναι το under στο 1.75 και το over πληρώνει στο 2.08. 

Παρόλα αυτά όμως, φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός! Αν και αουτσάιντερ στο σετ του πρώτου αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρονται στο 1.72, για να είναι η ομάδα που θα περάσει στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ αντίστοιχα οι Τούρκοι βρίσκονται στο 2.05

Αν o Ολυμπιακός καταφέρει να περάσει την Μπασακσεχίρ θα κληθεί να παίξει με τον νικητή του Κράσνονταρ – Πόρτο.

Ειδικά στοιχήματα Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με συναρπαστικές αποδόσεις

Μπασακσεχίρ 2019-20: Το ρόστερ της αντιπάλου του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του μια ανερχόμενη ποδοσφαιρική δύναμη της Τουρκίας, η οποία έχει πολλούς ποιοτικούς και γνωστούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Αρντά Τουράν, Ντεμπά Μπα, Ρομπίνιο και Γκαέλ Κλισί είναι κάποια από αυτά τα ονόματα, ενώ στο ρόστερ της ανήκει και ο… γνωστός μας, Στέφανο Ναπολεόνι. Το «αστέρι» της όμως και ο παίκτης που πραγματικά κάνει τη διαφορά ακούει στο όνομα Εντιν Βίσκα. Η περσινή χρονιά του ήταν εξαιρετική, καθώς πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ! 

Ολόκληρο το ρόστερ της Μπασακσεχίρ

Τερματοφύλακες: Βολκάν Μπαμπατσάν, Μερτ Γκιουνόκ, Φαρούκ Τσακίρ

Αμυντικοί: Γκαέλ Κλισί, Ζόσεφ Αταμά, Αλεξάντρου Επουρεάνου, Αζίζ Μπεχίτς, Αλπαρσλάν Ερντέμ, Ζούνιορ Καϊσαρά, Πονκ

Μέσοι: Εντιν Βίσκα, Μάριο Μισίρ,Αρντά Τουράν, Ελιέρο Ελία, Ιρφάν Καχβετσί, Μαχμούτ Τεκντεμίρ, Μίλος Γιόγιτς,  Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν

Επιθετικοί: Στέφανο Ναπολεόνι, Ντεμπά Μπα, Ρομπίνιο, Μεβλούτ Ερντίνγκ, Κριβελί

Τι κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι σε Τούρκικες ομάδες

Απόλυτα ισορροπημένη η παράδοση του Ολυμπιακού απέναντι σε Τούρκικες ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγωνιστεί 9 φορές κόντρα σε συλλόγους της γειτονικής χώρας και σε αυτό το διάστημα μετρούν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Τελευταία φορά που η ομάδα του Μάρτινς αντιμετώπισε τούρκικη ομάδα ήταν τη σεζόν 2016-17, όταν βρήκε απέναντί της την Μπεσίκτας, στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας απολογισμό μία ισοπαλία (1-1 στο Καραϊσκάκη) και μία ήττα (4-1 στην Τουρκία). 

Εναν γύρο νωρίτερα, είχε βρει απέναντί της και πάλι ομάδα από την Τουρκία και συγκεκριμένα την Οσμάνλισπορ. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» τα πήγαν καλύτερα και προκρίθηκαν χωρίς να δεχτούν γκολ, μετρώντας μία ισοπαλία (εντός έδρας 0-0) και μία νίκη (εκτός 0-3).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip