Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

13.05.20|18:25

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προς 13 Ιουνίου η επανεκκίνηση στην Ιταλία

προς-13-ιουνίου-η-επανεκκίνηση-στην-ιταλ-170275

Η ιταλική λίγκα ανακοίνωσε ότι έπειτα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, οι ομάδες συμφώνησαν να προτείνουν ως ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Σέριε Α την 13η Ιουνίου αντί της 20ης Ιουνίου που ήταν η αρχική σκέψη. Φυσικά για να συμβεί αυτό πρέπει να δώσει και τη σχετική άδεια η ιταλική κυβέρνηση.

Εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί, θα δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Αυγούστου (το deadline που έχει δώσει η ΟΥΕΦΑ) και το Κύπελλο στο οποίο εκκρεμούν οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί και φυσικά ο τελικός. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα απομένουν 12 αγωνιστικές για το φινάλε, καθώς και τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις.

Λίγο νωρίτερα ο Υπουργός Αθλητισμού, Βιτσέντζο Σπανταφόρα είχε αποκαλύψει ότι έλαβε επιστολή από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με την οποία ο πρόεδρός της, Γκαμπριέλε Γκραβίνα τον ενημέρωνε ότι αποδέχεται όλες τις μεταβολές που έκανε στο πρωτόκολλο η υγειονομική επιτροπή, προκειμένου να δοθεί το ΟΚ να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip