Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.07.19|07:15

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

H Χάντερσφιλντ λανσάρει τη χειρότερη εμφάνιση όλων των εποχών!

h-χάντερσφιλντ-λανσάρει-τη-χειρότερη-ε-165543

Η στοιχηματική Paddy Power θα είναι ο φετινός χορηγός στη φανέλα της Χάντερσφιλντ. Αυτό το γεγονός αποτελεί από μόνο του σημαντική είδηση, καθώς ο ιρλανδικός bookmaker, σε αντίθεση με όλα όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν, μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία του, ως βασικός χορηγός σε φανέλα αγγλικής ομάδας.

Αυτό το γεγονός όμως επισκιάζεται από την ίδια τη φανέλα, η οποία έχει φέρει πολλές αντιδράσεις, με τους οπαδούς της Χάντερσφιλντ να είναι απογοητευμένοι και με τον υπόλοιπο κόσμο να προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Χάντερσφιλντ

Χαρακτηριστικά είναι κάποια από τα σχόλια των φιλάθλων της Χάντερσφιλντ, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook: «Ελπίζω η συμφωνία που κάναμε με την Paddy Power να αξίζει τουλάχιστον 10 εκατ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είναι ντροπιαστικό», έγραψε ένας φίλος της Χάντερσφιλντ, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο τους τόνους: «Είναι μία από τις χειρότερες εμφανίσεις που είχαμε ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αγοράσω».

Ο οικονομικός διευθυντής της Χάντερσφιλντ, προφανώς στον… δικό του κόσμο δήλωσε: «Η χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο και ήταν ζωτικής σημασίας το ότι ήμασταν υπομονετικοί και καταφέραμε να υπογράψουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Η Paddy Power είναι μία από τις πιο σύγχρονα σκεπτόμενες στοιχηματικές και αυτό θα μας βοηθήσει».

Μια πολύ κακή απόφαση ή πετυχημένο marketing;

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που είναι… σίγουροι ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει γίνει για… μαρκετίστικους λόγους, με στόχο να δημιουργηθεί μεγάλος «ντόρος». Σε αυτό το σενάριο έχουν ως σύμμαχο τον κανονισμό της αγγλικής ομοσπονδίας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται η κεντρική διαφήμιση σε μια φανέλα να είναι μεγαλύτερη 20 cm².

Μάρκετινγκ ή απλά μια (πάρα) πολύ κακή απόφαση; Ο χρόνος θα δείξει. Ο,τι και να γίνει πάντως, η συγκεκριμένη φανέλα της Χάντερσφιλντ θυμίζει περισσότερο διαγωνισμό ομορφιάς, παρά εμφάνιση ποδοσφαιρικής ομάδας.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip