Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.12.19|10:48

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Tελικός GNTM: Πόσο μέσα έπεσαν οι στοιχηματικές στις προβλέψεις τους;

tελικός-gntm-πόσο-μέσα-έπεσαν-οι-στοιχηματ-159288

Στο τέλος του φτάνει το GNTM 2! Συγκεκριμένα, σήμερα, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, πέφτει η αυλαία του πετυχημένου τηλεοπτικού ριάλιτι μοντέλων και όλα είναι έτοιμα για να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια.

Οι στοιχηματικές, όπως σε κάθε τηλεοπτικό γεγονός, έτσι και σε αυτό, είχαν βγάλει τα φαβορί για τον… τίτλο! Τι «έλεγαν» όμως οι αποδόσεις για την GNTM κατάκτηση; Ηταν οι στοιχηματικές… διαβασμένες ή θα μπορούσαμε να είχαμε… ψαρέψει κάποια καλή απόδοση, αν ρισκάραμε;

Αποδόσεις GNTM 2

Βάσει αποδόσεων, το πρώτο φαβορί για κατάκτηση ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο. Η δυναμική παίκτρια του φετινού GNTM, είχε δηλώσει από την πρώτη της μέρα στο σπίτι του γνωστού ριάλιτι, ότι θέλει να κατακτήσει την πρωτιά και φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της, καθώς είναι μία από τις τρεις φιναλίστ του σημερινού μεγάλου τελικού.

Δεύτερο φαβορί ήταν η Εμανουέλα Μάινα, ωστόσο παρά το γεγονός ότι της δόθηκε και δεύτερη ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες των κριτών, αλλά και των μπουκ!

Στην 3η θέση των στοιχηματικών βρισκόταν η Αννα Τζιβανίδου, η οποία σε ένα από τα πρώτα επεισόδια είχε χαρακτηριστεί και ως «μοντέλο ralph lauren» από τη Βίκυ Καγιά! Δεν είναι και λίγο να παίρνεις αυτό το σχόλιο από τη… μετρ σε θέματα μόδας!

Στις τελευταίες θέσεις της πρώτης 5άδας των αποδόσεων που είχαν βγάλει οι στοιχηματικές στα πρώτα επεισόδια, βρίσκουμε τις δύο από τις τρεις φιναλίστ! Συγκεκριμένα, τέταρτο φαβορί για νικήτρια ήταν η Αννα Μαρία Ηλιάδου και ακολουθούσε η Κέισι Μίζιου!

Το απόλυτο αουτσάιντερ, στην τελική «5άδα»!

Μεγάλες εκπλήξεις όμως είχαμε και στην τελική πεντάδα των κοριτσιών στο GNTM 2, καθώς βάσει αποδόσεων, οι δύο από αυτές, ήταν τα απόλυτα αουτσάιντερ για να κερδίσουν!

Πρόκειται για τις Χαρά Παππά και Μαρία Μιχαλοπούλου, οι αποδόσεις των οποίων ήταν στα ύψη, ωστόσο έφτασαν ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου όλα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί!

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip