Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.05.19|11:20

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Game of Thrones: Ολες οι αποδόσεις που επιβεβαιώθηκαν (spoiler)

game-of-thrones-ολες-οι-αποδόσεις-που-επιβεβαιώθη-168251

Game of Thrones ήταν και… πάει! Μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν υπάρξει ποτέ στην τηλεόραση έριξε χθες αυλαία και δύσκολα θα ξαναβγεί παραγωγή που θα τη βλέπει ταυτόχρονα σχεδόν όλος ο πλανήτης. Οκ, για πολλούς ο τελευταίος κύκλος ήταν… απογοήτευση, καθώς μέχρι και υπογραφές μαζεύονται για να ξαναγυριστεί με διαφορετικό σενάριο, ωστόσο είχε το ενδιαφέρον του. Προσοχή ακολουθεί spoiler! 

Οχι μόνο για την ιστορία της πλοκής, αλλά και στοιχηματικά. Στις 13 Απριλίου, λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα ο 8ος κύκλος δηλαδή, εδώ στο Kingbet.net είχαμε γράψει ένα άρθρο με όλα τα ειδικά στοιχήματα της τελευταίας σεζόν. Τότε υπήρχαν πολλά ερωτήματα. «Ποιος θα κάτσει στον σιδερένιο θρόνο;» «Ποιος θα ζήσει από τους πρωταγωνιστές και ποιος θα πεθάνει;» «Ποιος θα σκοτώσει τον Night King»; 

Μερικά από αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν στα προηγούμενα επεισόδια, ωστόσο τις πιο σημαντικές απαντήσεις τις πήραμε στο χθεσινό, τελευταίο επεισόδιο, το οποίο αν δεν το έχεις δει, καλύτερα μην συνεχίσεις το διάβασμα γιατί περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά Spoil! Εμείς σε προειδοποιήσαμε… 

Ο Μπραν ήταν το πρώτο φαβορί για να κάτσει στον θρόνο!

Πολλοί πίστευαν ότι στον σιδερένιο θρόνο στο τέλος της σειράς θα κάθονται ή η Καλίσι (6.00 η τιμή της πριν την αρχή του 8ου κύκλου) ή ο Τζον Σνόου (4.00) ή η Σάνσα. Λίγοι περίμεναν ότι αυτός που θα κυβερνήσει το Γουέστερος θα ήταν ο Μπραν Σταρκ και μαζί τους και οι στοιχηματικές, οι οποίες πρόσφεραν το συγκεκριμένο σενάριο ως το μεγάλο φαβορί σε απόδοση 1.80! 

Μπορεί στο τέλος της σεζόν να μην υπήρχε σιδερένιος θρόνος, καθώς τον… έλιωσε ο Ντρόγκον μετά τον θάνατο της Καλίσι, ωστόσο έστω και έτσι, ο μικρότερος της οικογενείας των Σταρκ θα κάνει κουμάντο από εδώ και πέρα στα 7 βασίλεια. 

«Buzzer Beater» με… 8άρι η Αρια!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Το πιο μεγάλο ερώτημα μετά από «το ποιος θα κάτσει στον σιδερένιο θρόνο» την τελευταία σεζόν, ήταν το «ποιος θα σκοτώσει τον Night King». Ο μεγαλύτερος εχθρός των ανθρώπων έκανε… χαμό στο 3ο επεισόδιο. Σκότωσε ό,τι σκοτωνόταν, άντεξε από τις φωτιές του Ντρόγκον και γενικά έδειχνε ασταμάτητος, μέχρι που βρήκε τον δάσκαλό του! 

Οχι, αυτός δεν ήταν ο Τζον Σνόου που όλοι περιμέναμε και πλήρωνε σε απόδοση 2.00, αλλά η Αρια Σταρκ, η οποία εμφανίστηκε από το πουθενά στο τέλος του επεισοδίου και με… buzzer beater, σκοτώνοντας τον Night King. Και όχι απλά τον σκότωσε, αλλά έκανε και αλλαγή χεριού στον αέρα, στο μαχαίρι που κρατούσε, θυμίζοντας Μάικλ Τζόρνταν! Το συγκεκριμένο σενάριο ήταν ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ για επιβεβαίωση, καθώς πλήρωνε σε απόδοση 8.00!

Δεύτερο φαβορί μετά τον Τζον Σνόου για να σκοτώσει τον Night King ήταν ο Μπραν Σταρκ (5.00), ο οποίος λίγο πολύ έβγαλε όλη τη σεζόν… χαλαρός και στο τέλος πήρε και τον θρόνο, αλλά και η Καλίσι με την ίδια τιμή (5.00). Επειδή στο Game of Thrones ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τίποτα, οι στοιχηματικές είχαν δώσει σαν επιλογή και τη Σέρσεϊ Λάνιστερ σε απόδοση 80.00!

 

CashOut*, πριν σπάσει! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Η… απογοήτευση με τη Σέρσεϊ

Ολοι ξέραμε ότι η Σέρσεϊ είναι πολύ πιθανό να πεθάνει. Μέχρι και οι στοιχηματικές είχαν ειδική ενότητα για το ποιος θα την σκοτώσει. Μεγάλο φαβορί ήταν ο αδερφός και εραστής της Τζέιμι Λάνιστερ σε απόδοση 1.90 και ακολουθούσε η Αρια σε απόδοση 2.10. Την τριάδα έκλεινε ο έτερος αδερφός της, Τύριον Λάνιστερ (8.00). 

Μία από τις απογοητεύσεις της σεζόν για τους φαν της σειράς, ήταν ότι η Σέρσεϊ δεν σκοτώθηκε από κανέναν από τους παραπάνω, αλλά από τους βράχους που την καταπλάκωσαν (αγκαλιά με το πρώτο φαβορί για να τη δολοφονήσει) την ώρα που η Καλίσι έκαιγε και κατέστρεφε ότι έβρισκε μπροστά της, στην πλάτη του Ντρόγκον. Το συγκεκριμένο σενάριο ήταν τόσο απρόσμενο και… ξενέρωτο, που σχεδόν καμία στοιχηματική δεν το πρόσφερε για στοιχηματισμό!

Επιβίωσαν τα φαβορί και το… 2.75!

Σε αυτή την ενότητα οι στοιχηματικές πλατφόρμες έπεσαν μέσα, καθώς πρόσφεραν ως μεγάλα φαβορί τα αδέρφια Σταρκ! Ο Μπραν πλήρωσε σε απόδοση 1.30, ο Τζον Σνόου στο 1.50, η Αρια στο 1.55 και η Σάνσα στο 1.70! Η Ντενέρις  πλήρωνε παραπάνω (3.30) και τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς μόλις της… γύρισε το μυαλό ο Τζον Σνόου τη δολοφόνησε για να σώσει ό,τι σώζεται από αυτούς που έμειναν ζωντανοί από την επέλαση των νεκρών αρχικά και μετά από αυτή της… Mad Queen. 

Σε αυτή την ενότητα είχαν δοθεί αποδόσεις και για τους δύο δράκους της Ντενέρις. Ο Ντρόγκον τελικά τα κατάφερε και πλήρωνε στο 2.75 ενώ ο Ράγκαλ αντιθέτως, βυθίστηκε στη θάλασσα από τα βέλη του Γιούρον Γκρέιτζοϊ (2.50 έδινε να ζήσει). 

To Game of Thrones έφτασε στο τέλος του λοιπόν, με τους περισσότερους από τους βασικούς και αγαπητούς χαρακτήρες να έχουν χαρούμενο τέλος, όπως χαρούμενοι ήταν και οι παίκτες, που είχαν ποντάρει στα στοιχηματικά φαβορί του 8ου κύκλου. 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip