Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.05.20|08:45

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Τέλος η σεζόν και πρωταθλήτρια η Παρί στη Γαλλία!

τέλος-η-σεζόν-και-πρωταθλήτρια-η-παρί-σ-170719

Μόλις προχτές ο Γάλλος πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ, ανακοίνωσε και επίσημα στο εθνικό Κοινοβούλιο την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2, όπως και όλων των υπόλοιπων αθλητικών δραστηριοτήτων στη χώρα. Η μπάλα θα κυλήσει ξανά στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσει η σεζόν 2020-21.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση της λίγκας αποφασίστηκε και επίσημα ότι ο τίτλος θα απονεμηθεί κανονικά στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος οδηγούσε την κούρσα με διαφορά 12 βαθμών από τη δεύτερη θέση, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από εκεί και πέρα θα ισχύσει η βαθμολογία μέχρι την 28η αγωνιστική, όταν και διακόπηκε το πρωτάθλημα. 

Μαρσέιγ και Ρεν θα ακολουθήσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λιλ, Ρεμς και Νις θα πάρουν τα εισιτήρια για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες Αμιάν και Τουλούζ. Αντίστοιχα θα προβιβαστούν απευθείας από τη Λιγκ 2 Λοριάν και Λανς. Παράλληλα, δεν πρόκειται να γίνει μπαράζ για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. 

Η απόφαση αυτή πάντως, αναμένεται να ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις. Ηδη ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, έχει ανακοινώσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την ανατροπή της, καθώς με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα του μένει εκτός Ευρώπης για τη νέα σεζόν.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip