Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.05.19|00:39

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Για πρώτη φορά φαβορί ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Φέντερερ!

για-πρώτη-φορά-φαβορί-ο-τσιτσιπάς-κόντ-168389

* Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι ότι αποσύρεται από το τουρνουά της Ρώμης λόγω προβλήματος στο δεξί πόδι του. Ετσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίνεται χωρίς αγώνα στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης Βερντάσκο – Ναδάλ.

 

Τρίτη συνάντηση μεταξύ Τσιτσιπά και Φέντερερ σήμερα το απόγευμα για τα προημιτελικά του ATP Masters 1000 της Ρώμης. Από μία νίκη για τον καθένα. Για πρώτη φορά φαβορί στις αποδόσεις ο Ελληνας πρωταθλητής!

Το είδαμε κι αυτό!

Μέχρι πριν από 1-2 χρόνια θα περνούσαν για τρελό όποιον υποστήριζε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ήταν φαβορί σε αναμέτρησή του με τον Ρότζερ Φέντερερ. Και όμως το είδαμε και αυτό! Σήμερα το απόγευμα (17:00) οι δυο τους τίθεται αντιμέτωποι στον έναν από τους τέσσερις προημιτελικούς στο ATP Masters 1000 της Ρώμης. 

Στη Novibet η νίκη του Ελληνα πρωταθλητή προσφέρεται στο 1.70 και εκείνη του Ελβετού σούπερ σταρ, κατόχου 20 τίτλων γκραν σλαμ, στο 2.20!

Ασφαλώς και σε αυτό έχουν παίξει ρόλο αρκετά πράγματα. Πρώτον ότι η χωμάτινη επιφάνεια είναι η λιγότερο αποτελεσματική για τον Φέντερερ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει κατακτήσει μόνο μια φορά το Ρολάν Γκαρός (2009), όταν ο βασιλιάς του χώματος, Ράφαελ Ναδάλ είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.

CashOut*, πριν σπάσει! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δεύτερον ότι ο Τσιτσιπάς πέτυχε την περασμένη εβδομάδα μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του –αν όχι τη μεγαλύτερη- κερδίζοντας 2-1 στον ημιτελικό στη Μαδρίτη τον Ράφαελ Ναδάλ, στην αγαπημένη επιφάνεια του Ισπανού, τη χωμάτινη.

Τρίτον ότι ο 37χρονος Φέντερερ (αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη μετά το 2016) δυσκολεύτηκε πολύ να φτάσει έως εδώ σώζοντας μάλιστα χθες δύο ματς πόιντς στον αγώνα του με τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, πριν τελικά επικρατήσει με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 7-6).

Πρώτη φορά στο χώμα

Αξιο αναφοράς ότι θα είναι η πρώτη φορά που Τσιτσιπάς και Φέντερερ θα συναντηθούν στο χώμα. Αλλες δύο είναι οι συναντήσεις τους στο παρελθόν, αμφότερες σε σκληρή επιφάνεια. Στους «16» στο open της Αυστραλίας τον Ιανουάριο ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ, ενώ ο Ελβετός πήρε τη ρεβάνς τον Μάρτιο νικώντας τον 20χρονο πρωταθλητή 2-0 σετ στον τελικό στο Ντουμπάι.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip