Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.05.19|02:01

Kingbet Kingbet

Ευρωλίγκα Final 4: Αποδόσεις ημιτελικών και κατάκτησης

ευρωλίγκα-final-4-αποδόσεις-ημιτελικών-και-168379

Η Μπασκόνια ζει σε ρυθμούς Ευρωλίγκα! Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του φετινού Final 4 της Euroleague και καλό είναι να δούμε τι πιστεύουν οι στοιχηματικές για την εξέλιξή του. 

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου: Φενερμπαχτσέ – Εφές (19:00) και ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). Oι στοιχηματικές το τελευταίο διάστημα άλλαξαν αρκετά τις αποδόσεις τους και στα δύο ζευγάρια πριν καταλήξουν στα παρακάτω συμπεράσματα.

Final 4 Ευρωλίγκα στοίχημα

Στον τουρκικό εμφύλιο ανάμεσα στη Φενέρ και την Εφές, όπου εκτός των άλλων έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η κόντρα Ομπράντοβιτς – Αταμάν (έχουν ανοίξει… βεντέτα εδώ και χρόνια), φαβορί προφανώς είναι η Φενέρ. Η ομάδα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια της Euroleague, προσφέρεται στο 1.57, ενώ η Εφές πληρώνει 2.40. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σετ αρχικά άνοιξε με ακόμα μεγαλύτερο φαβορί την Φενέρ, όμως τα δεδομένα άλλαξαν μόλις οριστικοποιήθηκαν οι απουσίες των Ντατόμε και Λοβέρν από πλευράς Φενέρ. Το χάντικαπ ήταν στους 5,5 πόντους υπέρ της Εφές και τώρα είναι στον 1,5 πόντο. Στους πόντους (over/under), το line αυτή τη στιγμή είναι στους 153,5.

Στον άλλον ημιτελικό ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ οι μπουκ είναι… μπερδεμένοι σχετικά με το ποιος είναι το φαβορί: άλλοι «λένε»  η ΤΣΣΚΑ, άλλοι η Ρεάλ. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για οριακές αποδόσεις (1.97 η ΤΣΣΚΑ, 2.02 η Ρεάλ). Το χάντικαπ παρέμεινε ίδιο, είναι οριακά υπέρ της Ρεάλ (0,5 πόντος). Σε ό,τι αφορά το όριο του under/over, εδώ  είναι πιο ψηλά σε σχέση με τον άλλον ημιτελικό: στους 163,5 πόντους έχει ανοίξει το line.

 

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

 

Νικητής Euroleague

Σε ό,τι αφορά τον νικητή της Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Φαβορί είναι η Φενέρ σε απόδοση 2.85, ενώ ακολουθεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε απόδοση 3.10. Στο 3.15 η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Εφές μπαίνει στο Final 4 ως το απόλυτο αουτσάιντερ, καθώς δίνεται σε απόδοση 6.70.

Ζευγάρι τελικού

Για όποιον δεν θέλει να παίξει στοίχημα με νικητές ημιτελικών, υπάρχει και η εναλλακτική του «Ζευγάρι τελικού». Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, το ζευγάρι που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό της 19ης Μαΐου είναι το Φενέρ – ΤΣΣΚΑ, σε απόδοση 2.95. Ακολουθεί  σε απόδοση 3.05 το Φενέρ – Ρεάλ, ενώ πληρώνει πολύ παραπάνω το ενδεχόμενο να μην είναι η ομάδα του Ομπράντοβιτς στον τελικό. Συγκεκριμένα, στο 4.25 δίνεται να έχουμε ζευγάρι τελικού Εφές – Ρεάλ και 4.45 Εφές – ΤΣΣΚΑ.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip