Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.03.20|15:43

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Αγώνες υπό πίεση

προγνωστικά-e-sports-αγώνες-υπό-πίεση-172220

Η CBLOL οδηγήθηκε σε αναστολή των αγώνων διάρκειας δεκαπέντε (15) ημερών, σε εναρμόνιση με τις οδηγίες που έχει εκδώσει η κυβέρνηση της Βραζιλίας λόγω του κορωνοϊού. Στον αντίποδα, η OPL ανακοίνωσε την επανέναρξη του Spring Split μέσω της online πλατφόρμας.

Οι ομάδες των Dignitas, FlyQuest, Immortals και Cloud9 της LCS συμμετείχαν σε ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την πρωτοβουλία «Wash Yo Hands», την οποία διοργανώνει η California Community Foundation  με σκοπό την καταπολέμηση του COVID-19.

 

 

Τετάρτη

Και μετά τη μίνι ενημέρωση πίσω στα δικά μας. H δράση στην LPL συνεχίζεται με την Online πλατφόρμα να αποδίδει καρπούς και οι αγώνες να διεξάγονται «κανονικά». Οι ομάδες πρέπει να τρέξουν για να ολοκληρωθεί εγκαίρως και αυτό φέρνει πίεση.

Σε αυτά που έγιναν, με δικαίωσε η Oh My God με ένα τρομερό παιχνίδι απέναντι στην Bilibili Gaming κάνοντας την ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει στον 1ο χάρτη αλλά μετά είδαμε μία διαφορετική ομάδα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε λάθη τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε η Bilibili. Στο ματς της Τρίτης που είχαμε επιλέξει την Team WE το πάλεψε και έβαλε δύσκολα στην FunPlus Phoenix αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε τον αγώνα και στους δύο χάρτες. Οι λάθος επιλογές σε κρίσιμα σημεία του αγώνα που έκανε η Team WE και η σωστή εκμετάλλευση τους στον κατάλληλο χρόνο από την FunPlus Phoenix έφεραν και την νίκη. Ένα (1) στα τρία (3) λοιπόν.

Ας μην μακρηγορώ άλλο όμως και ας πάμε στο παιχνίδι της Τετάρτης που ξεκινάει στις 10:00 περίπου ώρα Ελλάδος ανάμεσα στην Top Esports εναντίον της Vici Gaming. Το 1,40 το οποίο δίνεται στην Bet365 για να κερδίσει το ματς η Top Esports κρίνεται ως value από τη στιγμή που στα μάτια μου θα έπρεπε να δίνεται στο 1,25. Θα δυσκολευτεί η Top Esports αλλά εκτιμώ ότι θα κερδίσει. 

Νωρίτερα παίζει η Victory Five εναντίον της LNG Esports. To 3,50 που προσφέρεται για να κερδίσει η Victory Five που ψάχνει την πρώτη της νίκη. Η LNG Gaming είναι μία ομάδα που «προσφέρεται» για να κάνει σεφτέ η Victory Five. Θα έπαιρνα το ρίσκο σε αποδόσεις άνω του 4,00. Δεν το ακολουθώ απλά το αναφέρω για κάποιον που ενδεχομένως να θέλει το συμπεριλάβει στο παιχνίδι του.

Πέμπτη

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Πέμπτης 19 Μαρτίου, Suning εναντίον της FunPlus Phoenix. H Suning έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά και αν θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια θα πρέπει να υπερβεί το εμπόδιο της FunPlus Phoenix. Θα κυνηγήσω το ψυλλιασμένο 5,50 στη Bet365. Ο αγώνας ξεκινά περίπου στις 12:00 αλλά νωρίτερα θα τιμήσω και το ματς της Team WE εναντίον της Dominus Esports. Θα παίξω  το over 1,5 Βαρόνοι για τον Χάρτη 1 στο  2,37 στην Bet365

Και μην ξεχνάμε, #menoume_spiti

Tank

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter

 

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip