Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.03.20|10:12

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Welcome to Summoners Rift

προγνωστικά-e-sports-welcome-to-summoners-rift-172277

Αφού μάθαμε τα βασικά για το lol esports και αφού καταλήξαμε για το που θα επικεντρωθούμε στοιχηματικά ήρθε η ώρα για τα πρώτα μας πονταρίσματα. 

Παρασκευή

Ξεκινάμε την με την LEC (Ευρώπη), όπου οι αγώνες της 8ης εβδομάδας και προτελευταίας πριν τα playoffs ξεκινούν σήμερα το απόγευμα στις 18:00. Ο αγώνας που μας ενδιαφέρει ξεκινάει περίπου στις 19:00 και είναι αυτός ανάμεσα στην ομάδα της Schalke 04 εναντίον αυτή των Misfits Gaming

Η Schalke 04 τρέχει το split με 21% Win Rate, ενώ η Misfits Gaming με 64% Win Rate. Κανονικά το σετ θα έπρεπε να είναι κοντά στο 4 για την Schalke 04 και λίγο κάτω από το 1,2 για τη Misfits, αντ’ αυτού βλέπουμε τη Schalke 04 στο 3.22 και την Misfits Gaming κάπου στο 1.32 κατά μέσο όρο. Θεωρητικά υπάρχει κίνητρο για την Misfits Gaming προκειμένου να κλειδώσει την 4η θέση για τα playoffs. Κίνητρο υπάρχει όπως και από τη μεριά της Schalke 04, για να μην τερματίσει το Spring Split 3η από το τέλος. 

Στρατηγικά σκεπτόμενος παίρνω την απλή νίκη της Schalke 04 στο 3,30 στη SportingBet.

Σάββατο

Αφήνω την Παρασκευή και προχωρώ στο Σάββατο 14 Μαρτίου, στην LPL (Κίνα). Συγκεκριμένα, εστιάζω στον αγώνα των 10:00 ώρα Ελλάδος, ανάμεσα στις ομάδες EDward Gaming κόντρα στην eStar. Τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα, καθότι έχουμε μικρό δείγμα επίσημων αγώνων. To 100% Win Rate της eStar δεν είναι τυχαίο μεν, αλλά δεν είναι και αντιπροσωπευτικό δε. Οπως και το 33% Win Rate της EDward Gaming αντίστοιχα. Αυτό διαβάζουμε και στις αποδόσεις, με τον μέσο όρο για την ΕDward Gaming στο 2,20 και της eStar στο 1,54. 

Εκτιμώ νίκη της EDward Gaming στο 2,25 στην Bet365.

 

 

Επιστρέφουμε στην LEC (Ευρώπη), όπου στις 19:00 περίπου ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στους MAD Lions και τους Misfits Gaming. To set είναι 2,15 μ.ό. για τους MAD Lions και 1,58 μ.ό. για τους Misfits Gaming. Εδώ θα κρατήσω το 1,65 που μου δίνει η Interwetten  για την νίκη των Misfits, έχοντας ως οδηγό την ανάλυση που κάναμε για την Παρασκευή.

Κυριακή

Tέλος, για την Κυριακή θα κρατήσω τους αγώνες στην LCS (Βόρεια Αμερική), όπου έχει να δώσει η ομάδα της Counter Logic Gaming, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει κάνει καθόλου καλό Split. Μέχρι που ήρθε ένας παίχτης από τα παλιά  (Pobelter) και τη βοήθησε να κερδίσει 2 αγώνες κυρίως γοήτρου, οι οποίοι είναι μεν σημαντικοί για την ψυχολογία των παιχτών αλλά χάνονται μέσα στην γενική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα σε όλο το split. 

Πάρα ταύτα, ενδιάμεσα από τους δυο αγώνες έχασε και έναν (ακόμα) όπερ σημαίνει ότι μπορεί να φυσάει αέρας αντεπίθεσης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έφτιαξαν όλα τα προβλήματα. Το ερώτημα είναι, μπορεί να κερδίσει δυο αγώνες συνεχόμενα; Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να το κάνει. Εναντίον των Dignitas στην 01:00 ώρα Ελλάδος, στο 2,37 στον Stoiximan και στις 22:00 ώρα Ελλάδος εναντίον της πρωτοπόρου Cloud9 στο 7,00 στην Bwin.

 

 

Καλό σας Σαββατοκύριακο,

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip