Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.05.20|15:07

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Στοίχημα για πέναλτι, κάρτες, καθυστερήσεις και αλλαγές!

ντόρτμουντ-μπάγερν-στοίχημα-για-πέ-169809

Το σημερινό Ντόρτμουντ – Μπάγερν (Τρίτη, 19:30) είναι πιθανό να κρίνει τον φετινό τίτλο της Μπουντεσλίγκα. Ειδικά αν νικητές είναι οι Βαυαροί, θα ξεφύγουν 7 βαθμούς από τους διώκτες τους και με βάση την εικόνα που έχουν δείξει στον δεύτερο γύρο, πολύ δύσκολα θα απειληθούν στη συνέχεια.

 

 

Ειδικά στοιχήματα

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, μπορεί κάποιος να βρει ό,τι ειδικό στοίχημα θέλει, στην κατηγορία Novi Specials της Novibet. Περισσότερα από 30 στοιχήματα που αφορούν από τη σέντρα του αγώνα, μέχρι τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες, αλλά και αρκετά ενδιαφέροντα συνδυαστικά bet. 

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

✔️ Το να υπάρξει ανατροπή στο ματς (όχι σε ημίχρονο/τελικό αλλά σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα) είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μπορεί να αποκλειστεί, λόγω της ποιότητας των δύο ομάδων. Στο 6,50 να βρεθεί πίσω η Μπάγερν και να το γυρίσει, στο 12,00 να χάνει η Ντόρτμουντ και τελικά να φτάσει στη νίκη/ανατροπή.

✔️ Οι δύο ομάδες διαθέτουν αρκετούς παίκτες που σουτάρουν συχνά. Το να μπει κάποιο γκολ, από οποιαδήποτε ομάδα, με προσπάθεια εκτός περιοχής δίνει 4,00.

✔️ Από το Μπάγερν – Ντόρτμουντ 6-0 τον Μάρτη του 2018 έχει να σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ή του δευτέρου ημιχρόνου (τότε είχε σκοράρει ο Ριμπερί στα χασομέρια του α’ 45λεπτου). Το ενδεχόμενο να δούμε γκολ στις καθυστερήσεις του α’ ή του β’ μέρους στο σημερινό ματς δίνει 3,00.

✔️Υπενθυμίζουμε ότι η κάθε ομάδα δικαιούται να κάνει έως 5 αλλαγές. Σε κάποια παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα είδαμε να γίνονται αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμών, ενώ γενικότερα αρκετοί παίκτες έχουν υποστεί ήδη μυϊκούς τραυματισμούς κάτι που δικαιολογείται από τη δίμηνη απουσία. Το να κάνει μία αλλαγή πριν από το ημίχρονο η Ντόρτμουντ δίνει 6,00 και η Μπάγερν 9,00.

✔️ Θα δούμε πέναλτι στο ματς; Θα γίνει πέναλτι με παρέμβαση VAR; Πόσο πιθανό είναι να καταλογιστεί πέναλτι και παράλληλα να βγει κόκκινη κάρτα;

✔️ Πόσα λεπτά θα καθυστερήσεις θα υπάρξουν στο πρώτο και πόσα στο δεύτερο ημίχρονο;

 

 

Combo στοιχήματα

Για κάποιους που θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο ψάχνοντας πολλά γεγονότα ταυτόχρονα στο σημερινό ντέρμπι, υπάρχουν επιλογές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον:

? Στο 26,00 να δούμε over 3,5, συνδυαστικά με over 10,5 στα κόρνερ και μία κόκκινη κάρτα.

? Στο 4,00 να δούμε στο πρώτο ημίχρονο over 1,5, συνδυαστικά με over 4,5 κόρνερ.

? Αποδόσεις από 7,50 έως 35,00 αν κάποιος βρει την ομάδα που θα κερδίσει, τα κόρνερ και τον σκόρερ της αναμέτρησης.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip