Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

06.11.19|08:50

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

H Κingbet και η Interwetten σε στέλνουν γήπεδο!

h-κingbet-και-η-interwetten-σε-στέλνουν-γήπεδο-161622

Η Kingbet και η Interwetten σε στέλνουν όχι σε ένα, ούτε σε δύο, αλλά στα τρία σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Η αρχή γίνεται το Σάββατο και από τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ». Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος υποδέχεται τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο οποίος επιδιώκει την επιστροφή στις νίκες, με στόχο να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Την Κυριακή, υπάρχουν δύο αναμετρήσεις στο μενού, τις οποίες μπορείς να δεις δωρεάν και από κοντά, μέσα από τον διαγωνισμό της Kingbet με την Interwetten.

O πρώτος γίνεται στις 17:15 στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας τον μαχητικό Ατρόμητο!

Ο δεύτερος αγώνας, έχει να κάνει με το μεγαλύτερο Αθηναϊκό ντέρμπι! Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή εμφάνιση της Τούμπας και να επιστρέψει στα «τρίποντα», με την ΑΕΚ να έχει ως στόχο την παραμονή στις νίκες.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τρία απλά βήματα, με τα οποία θα πάρεις μέρος στην κλήρωση που σε ενδιαφέρει. Ποια είναι αυτά; Θα χρειαστεί:

1. Να ακολουθήσεις τους λογαριασμούς @kingbetgr και @interwetten.gr στο Instagram

2. Να κάνεις Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού

3. Να κάνεις Tag δύο φίλους σου, στα σχόλια της φωτογραφίας

Σε κάθε ποστ στο Instagram της Kingbet που αφορά τους αγώνες, θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες  για τους διαγωνισμούς, όπως η ημερομηνία που τελειώνουν, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους θα πάρεις τα εισιτήρια σε περίπτωση που κερδίσεις. Εσύ ποιο ματς θες να παρακολουθήσεις από κοντά; 

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip