Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.05.19|12:14

Kingbet Kingbet

Casa de Papel: Το νέο τρέιλερ με Profesor και η αλλαγή αποδόσεων (vid)!

casa-de-papel-το-νέο-τρέιλερ-με-profesor-και-η-αλλαγή-αποδ-167932

Πριν καλά καλά «καθίσει» η σκόνη από το Game of Thrones, έρχεται στο προσκήνιο η επίσης πολύ αγαπημένη σειρά, το Casa De Papel. Στις 19 Ιουλίου θα κάνει πρεμιέρα ο 3ος κύκλος της ισπανικής σειράς και το Netflix έβγαλε στη δημοσιότητα νέο teaser, στο οποίο ο Profesor αποκαλύπτει τους λόγους που η παρέα του επιστρέφει! Δείτε πως σχηματίστηκε η στοιχηματική αγορά μετά την προβολή του τρέιλερ!

Το νέο τρέιλερ του Casa De Papel

Ο καθηγητής εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα φορώντας την κλασική μάσκα του Νταλί και όταν την βγάζει ξεκινάει το λόγο του:

«Οσοι αντιλαμβάνονται αυτή τη μάσκα ως σύμβολο της Αντίστασης, θα καταλάβουν και το λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε. Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση, πρέπει να αντιδράσουμε. Και αυτή τη φορά, θα το κάνουμε δυνατά». 

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Πολλές οι ερμηνείες που μπορεί κάποιος να δώσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες της πρεμιέρας τόσο μεγαλώνει η αγωνία για τους φανατικούς της ισπανικής σειράς!

Casa De Papel στοίχημα

Σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα για τα σημαντικότερα στοιχήματα για Casa De Papel που κυκλοφορούν από τις στοιχηματικές, σε ό,τι έχει να κάνει με την ισπανική σειρά. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται τώρα οι αποδόσεις, λίγο μετά το νέο τρέιλερ.

* Το να είναι ο Profesor ο μικρός αδερφός του Berlin είναι «σιγουράκι» για τον Stoiximan, καθώς δίνει μόλις 1.22. Στο 4.00 να μην είναι.

* Το να συναντήσει στον 3ο κύκλο η Ναϊρόμπι το γιο της δίνει 1.75. Στο 2.00 να μην τον συναντήσει.

* Μόλις στο 1.27 να μην παντρευτεί ο Προφεσόρ με την Ρακέλ. Στο 3.50 να παντρευτούν.

* Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αγορά «Ποιος θα εμφανιστεί πρώτος στην οθόνη;»

Στο 2.40 ο Profesor

Στο 3.00 η Τόκιο

Στο 8.00 η Ρακέλ και η Ναϊρόμπι

Στο 12.00 ο Ρίο και ο Ντένβερ

Στο 30.00 ο Ελσίνκι

* Στην κατηγορία «Ποιος θα συλληφθεί πρώτος», ο Ελσίνκι είναι το φαβορί, σε απόδοση 2.00. Ακολουθούν Ναϊρόμπι (4.50) και Ντένβερ (4.50), μετά η Τόκιο (6.50) και εν συνεχεία Ρίο (7.50), Προφεσόρ (20.00) και Ρακέλ (20.00).

 

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip