Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.10.19|07:45

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Τι είναι το Betshop Bomb

τι-είναι-το-betshop-bomb-162759

Εσύ έχεις πάρει μέρος στον χορό των απίθανων δώρων; Οχι,δεν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ, η Betshop είναι εδώ και μοιράζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα μέλη της. Το Betshop Bomb είναι ένας διαγωνισμός πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα, λόγω των μεγάλων ποσών που κληρώνονται για τους εγγεγραμμένους παίκτες της Betshop. Θες να δεις πως μπορείς να πάρεις μέρος σε αυτόν το διαγωνισμό, πως μπορείς να τον δεις live την ώρα που γίνεται και κυρίως, πως να είσαι κι εσύ νικητής στο Betshop Bomb; Το Kingbet.net απαντά σε όλα τα ερωτήματά σου. 

Betshop: Live Streaming* σε μεγάλα ματς  (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Πως μπορείς να πάρεις μέρος στο Betshop Bomb

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό Betshop Bomb και να έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τα απίθανα ποσά που θα προσφέρονται ανά 5′ από την Betshop, θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος μέλος της συγκεκριμένης στοιχηματικής πλατφόρμας, αλλά και να έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία της ταυτοποίησης που απαιτείται. 

Είναι σημαντικό να ξέρεις πως μπορείς να κερδίσεις μόνο μία φορά το συγκεκριμένο έπαθλο, το οποίο θα ανακοινώνεται στον ιστότοπο betshopbomb.gr. Aυτό που έχεις να κάνεις, αφού πρώτα έχεις ολοκληρώσει την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου, είναι να μπεις στο betshopbomb.gr, με τους ίδιους κωδικούς που έχεις και στη Betshop.gr και να περιμένεις να… σκάσουν οι βόμβες.

Πως μπορείς να κερδίσεις στο Betshop Bomb

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κόλπο προφανώς. Απλά θα πρέπει να είσαι τυχερός, αλλά και σε εγρήγορση! Η πρώτη βόμβα της κάθε εκδήλωσης ξεκινά από το ποσό των €2.000 μίνιμουμ και αν κληρωθείς, θα έχεις στη διάθεσή σου 15 λεπτά για να αποδεχθείς τα χρήματα. Αν περάσει αυτό το 15λεπτο και δεν την αποδεχθείς, τότε χάνεις το έπαθλο! 

Αυτό το ποσό αυτόματα θα προστίθεται στην επόμενη χρονολογικά βόμβα που θα ενεργοποιείται. Αν για παράδειγμα ένας παίκτης που κληρώθηκε στις 17:05, δεν προλάβει να αποδεχθεί τα χρήματά στο 15λεπτο που δικαιούται, δηλαδή στις 17:20, η βόμβα που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στις 17:20, θα έχει αξία €4.000! Αν ο χρήστης που έχει κληρωθεί, την αποδεχθεί τελικά στις 17:37, τότε η βόμβα που θα ενεργοποιηθεί στις 17:40, θα έχει αξία πάλι στα €2.000.

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι οι 9 πρώτες βόμβες θα έχουν διάρκεια 15λεπτά, για να μπορέσει ο χρήστης να πατήσει το κουμπί και να αποδεχθεί το έπαθλο και θα ενεργοποιούνται ανά 5 λεπτά. Η τελευταία βόμβα της εκδήλωσης που θα ενεργοποιηθεί, θα έχει διάρκεια μία ώρα αντί για 15 λεπτά ώστε να τη δεχθεί ο χρήστης!

Πως μπορείς να πάρεις τα λεφτά που θα κερδίσεις

Αν δεν είχες εντυπωσιαστεί με όλα όσα σου αναφέραμε για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, σίγουρα θα το κάνεις τώρα και αυτό γιατί τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον λογαριασμό σου και είναι άμεσα αναλήψιμα, χωρίς την υποχρέωση τζιραρίσματος! Αν λοιπόν κερδίσεις, θα μπορείς μέσα σε λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες, να έχεις στα χέρια σου ένα πολύ σημαντικό ποσό από τον σούπερ διαγωνισμό της Betshop.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Πως θα μάθεις πότε είναι το επόμενο Betshop Bomb

Για να μάθεις πότε θα έρθουν οι επόμενες βόμβες της Betshop που θα… μοιράσουν χρήμα, θα πρέπει να είσαι stand by τόσο στην Betshop.gr, όσο και στο Betshop bomb. Εναλλακτικά, θα σε ενημερώσει έγκαιρα το Kingbet.net. Μείνε συντονισμένος, γιατί οι επόμενες βόμβες ετοιμάζονται και μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος που θα κερδίσει. 

Betshop: Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη (21+)

Πότε ξεκίνησε το Betshop Bomb και πόσα λεφτά έχουν μοιραστεί μέχρι στιγμής

Η πρωτότυπη και κερδοφόρα για τους παίκτες υπηρεσία της Betshop ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018 και συνολικά από τότε μέχρι σήμερα έχει μοιράσει το απίστευτο ποσό των €45.000! Το πρώτο betshop bomb έγινε στις 9/12/2018 και ακολούθησαν άλλα τρία. Η πιο πρόσφατη… βόμβα χρημάτων έσκασε στις 19 Μαΐου 2019, μοιράζοντας απίθανα κέρδη στους εγγεγραμμένους χρήστες της Betshop.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip