Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

11.06.19|03:28

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Μπάσκετ: Τα πλέι οφ σε όλη την Ευρώπη - Ποιες ομάδες συνεχίζουν

μπάσκετ-τα-πλέι-οφ-σε-όλη-την-ευρώπη-πο-166754

Κι ενώ η δράση στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώθηκε με τις Εθνικές ομάδες να παίρνουν τη σκυτάλη, τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Μπάσκετ.

Πλέι Οφ Ελλάδας

Σε… mood τελικών κινούμαστε στην Basket League, αφού Παναθηναϊκός και Προημθέας έχουν ήδη ξεκινήσεις τις μεταξύ τους μάχες, με το «τριφύλλι» να κάνει το 1-0 (103-77) το απόγευμα της Δευτέρας στο «ΟΑΚΑ». Οι παίκτες του Πιτίνο θέλουν ακόμη δύο νίκες για να πάρουν έναν ακόμη τίτλο και η κατάκτησή τους προσφέρεται στο 1.002. Το ίδιο ενδεχόμενο για τους Πατρινούς από την άλλη βρίσκεται στο 125.00. Στους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος, το Περιστέρι έκανε μπρέικ στην έδρα της ΑΕΚ την Κυριακή και το δεύτερο μεταξύ τους διεξάγεται την Τρίτη (11-06).

Πλέι Οφ Ισπανίας

Στην Ισπανία, η Ρεάλ πέρασαν δίχως κανένα πρόβλημα στους τελικούς για ακόμη μία σεζόν, «σκουπίζοντας» τη Βαλένθια με 3-0 για να φτάσει έως εδώ. Περιμένει την αντίπαλό της, με την Μπαρτσελόνα να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Προηγείται 2-0 στη σειρά με τη Σαραγόσα και απόψε (Τρίτη 11/06) αναζητά το διπλό που θα τη στείλει στην επόμενη φάση. Oι Μαδριλένοι έχουν το ρόλο του φαβορί, με την κατάκτηση από πλευράς τους να προσφέρεται στο 1.40. Ακολουθούν οι «μπλαουγκράνα» με 2.95 και το χορό κλείνει η Σαραγόσα του 500.

Eιδικά στοιχήματα σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα & NBA!

Πλέι Οφ Τουρκίας

Ηδη έχουν αρχίσει οι τελικοί και στην Τουρκία, με τις μάχες μεταξύ Εφές και Φενέρ να ξεκινούν την Κυριακή. Κόντρα στα πολλά αγωνιστικά τους προβλήματα, οι πρωταθλητές του Ομπράντοβιτς πέτυχαν σπουδαίο διπλό και έγιναν από νωρίς φαβορί για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Αυτό μάλιστα αποτυπώνεται και από τις αποδόσεις 1.30-3,60, λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο τελικό στην έδρα της Εφές.

Πλέι Οφ Ιταλίας

Στην τελική ευθεία και το πρωτάθλημα της Ιταλίας. Βενέτσια και Σάσαρι έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου και θα διεκδικήσουν την κούπα. Οι συγκρούσεις τους ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρα, με τους Βενετσιάνους να αποκτούν προβάδισμα και τη σειρά να κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Στο στοιχηματικό κομμάτι, έχοντας πλεονέκτημα έδρας αλλά και το 1-0 υπέρ τους, λογικά προσφέρονται σε τιμές φαβορί (1.65-2.20).

Πλέι Οφ Γαλλίας

Βιλερμπάν και Μονακό ξεπέρασαν χωρίς προβλήματα τα εμπόδια των Ναντέρ και Ντιζόν στα ημιτελικά (3-0 αμφότερες) κι έτσι θα αναμετρηθούν στους τελικούς με τον νικητή να χρειάζεται τρεις νίκες. Οι αγώνες τους θα αρχίσουν το απόγευμα του Σαββάτου, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό αβαντάζ για την κατάκτηση του τίτλου (1.65-2.25)

Πλέι Οφ Γερμανίας

Σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει των τελικών βρίσκονται και οι δύο διεκδικητές της Μπουντεσλίγκα. Μπάγερν και Αλμπα μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τα ματς των ημιτελικών με Ράστα Βέχτα και Ολντενμπουργκ και την Κυριακή θα αναμετρηθούν στον πρώτο τελικό. Ξεκάθαρο φαβορί οι Βαυαροί, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και έχουν το πάνω χέρι ώστε να φτάσουν στον τίτλο (1.28-3.80)

Πλέι Οφ VTB

Εδώ η κατάσταση ξεκαθάρισε χθες το βράδυ, με την ΤΣΣΚΑ να μην συναντά το παραμικρό πρόβλημα στους τελικούς. Οι απουσίες των Σβεντ και Τίμμα επηρέασαν τη Χίμκι, και έδωσαν στο σύνολο του Ιτούδη την ευκαιρία να κατακτήσουν με «σκούπα» τον τίτλο

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip