Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.06.19|09:00

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Μπάσκετ: Παπαθεοδώρου, Ζούρος τα φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ

μπάσκετ-παπαθεοδώρου-ζούρος-τα-φαβορ-166384

Ο Λούκα Μπάνκι ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι στον πάγκο της ΑΕΚ με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλες προσδοκίες μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν που οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Ιταλό κόουτς της Ενωσης, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας. Υπάρχουν ήδη μάλιστα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με τον αντικαταστάτη του.

Ο Παπαθεοδώρου και οι Ελληνες προπονητές για την ΑΕΚ

Ολοκληρώνοντας με απόλυτη αξιοπρέπεια μία πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο ως προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φαντάζει το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ο νεαρός κόουτς έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια και το να καταλήξει στο «κιτρινόμαυρο» πάγκο προσφέρεται στο 1.45.

Πέραν εκείνου, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Ηλίας Ζούρος, που τα τελευταία χρόνια ήταν στο τιμόνι της Εθνικής Γεωργίας. Εχοντας σαν πλεονέκτημα τη μεγάλη του εμπειρία, μοιάζει καλή λύση και προσφέρεται στο 2.90.

Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις!

Ακολουθούν δύο προπονητές που εντυπωσίασαν φέτος με την παρουσία τους σε Περιστέρι και Χολαργό. Αργύρης Πεδουλάκης και Αρης Λυκογιάννης έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους και βρίσκονται στο 4.30 και 15.00 αντίστοιχα.

Πιο δύσκολη περίπτωση μοιάζει αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που φαίνεται και από το 41.00 της Novibet. Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό το 2013 και τη συνεχή παρουσία του στο τοπ επίπεδο ο Ελληνας κόουτς αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο δύσκολα θα μείνει εκτός Ευρωλίγκας.

Οι ξένοι υποψήφιοι προπονητές για την ΑΕΚ

Οσον αφορά στους ξένους τεχνικούς που ενδέχεται να απασχολήσουν τον Μάκη Αγγελόπουλο, στο 9.00 βρίσκουμε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που παλιότερα πέρασε από τον Παναθηναϊκό, ενώ η επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στο τιμόνι είναι τοποθετημένη στο 31.00. Στην ίδια απόδοση βρίσκει κανείς την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σιμόνι Πιανιτζιάνι, ενώ την κούρσα κλείνει ο Τσάβι Πασκουάλ με απόδοση 51.00.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip