Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.05.20|12:17

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Η απίστευτη ιστορία του Αρίνας και το κερδισμένο δελτίο των 300.000 δολ. στο ΛΟΤΤΟ!

η-απίστευτη-ιστορία-του-αρίνας-και-το-κ-169966

Τα λεφτά στα… λεφτά δεν λέει μια παροιμία; Κάτι αντίστοιχο έζησε και ο πρώην σταρ του NBA, Γκίλμπερτ Αρίνας, σε μια ιστορία βγαλμένη από σενάριο… ταινίας, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και έναν άγνωστο σε ένα βενζινάδικο!

Στην «πλούσια» καριέρα του μπορεί να έβγαλε εκατομμύρια, παίζοντας μεταξύ άλλων σε Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, Ορλάντο Μάτζικ και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, ωστόσο ο τζόγος ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την απίθανη ιστορία το 2009, όταν εκείνος και ο συμπαίκτης του Τζαβάρις Κλίτεντον είχαν «τραβήξει» όπλα στην προπόνηση των Μάτζικ εξαιτίας μιας παρτίδας πόκερ!

 

Ο 38χρονος πια Αρίνας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Ιnstagram, διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία του για το πώς κέρδισε 300.000 δολάρια στο ΛΟΤΤΟ, ενώ δεν είχε προλάβει να παίξει το δελτίο και τους αγαπημένους του αριθμούς!

«Αυτό που ακολουθεί δεν αφορά μια καλή πράξη, αλλά τη θυσία και την πίστη ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Στις 2 Μαΐου έφυγα βιαστικά από το σπίτι για να παίξω τα νούμερά μου στο ΛΟΤΤΟ. Παρόλα αυτά ξέχασα τα χρήματά μου. Είχα μόνο 10 δολάρια στο αυτοκίνητο. Σταμάτησα στο βενζινάδικο για να βάλω 10 δολάρια βενζίνη, ώστε να προλάβω να φτάσω μέχρι το δικό μου βενζινάδικο. Εκείνη τη στιγμή ένας ταλαιπωρημένος άνδρας μου λέει: «Κύριε μπορείς να μου δώσεις λίγα ψιλά»; Αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν γάμ@@@ το, δεν έχω χρόνο γι’ αυτές τις βλακείες οπότε του απάντησα πως έχω 10 δολάρια για να βάλω λίγο βενζίνη. Μόνο αυτά! Και μόλις οκτώ λεπτά για να προλάβω να φτάσω στο επόμενο βενζινάδικο ώστε να παίξω τα νούμερά μου πριν να είναι αργά.

 

Μου είπε ότι μπορούσα να παίξω εκεί ΛΟΤΤΟ, αλλά του απάντησα ότι στο δικό μου βενζινάδικο με αφήνουν να πατήσω εγώ τα κουμπιά. Στη συνέχεια με ρώτησε πόσο μακριά πηγαίνω και εγώ αναρωτιόμουν, γιατί μου κάνει τόσες ερωτήσεις. Πήγαινα στο Καλαμπάσας, που ήταν επτά λεπτά μακριά από το βενζινάδικο, ωστόσο του είπα ψέματα ότι πήγαινα στο Θάουζεντ Οοουκς το οποίο βρισκόταν τουλάχιστον 16 λεπτά πιο μακριά.

«Είμαι 100% σίγουρος ότι θα κερδίσεις»

Εκανε τα μαθηματικά και μου είπε ότι είχα οκτώ λεπτά για να προλάβω και ότι θα χρειαστώ 16 για να φτάσω έως εκεί: Θα βάλω πέντε δολάρια βενζίνη και θα σου δώσω τα άλλα πέντε του απάντησα και αμέσως μετά μου είπε: Δεν θα σου φτάσουν πέντε δολάρια για τόσο δρόμο. Κράτησε τα 10 και μόλις κερδίσεις το ΛΟΤΤΟ, θα μου δώσεις 20. Τον ρώτησα: Είσαι σίγουρος ότι θα νικήσω; και μου είπε: «Ναι, είμαι 100% σίγουρος ότι θα κερδίσεις».

Όταν έφτασα στο βενζινάδικο που πήγαινα για να παίξω τους αριθμούς στο ΛΟΤΤΟ είχε ήδη κλείσει! Θεώρησα ότι έκλεισε νωρίς και έτσι δεν έπαιξα τα νούμερά μου. Ξύπνησα το επόμενο πρωί της Τετάρτης με ένα μήνυμα που έλεγε: Συγχαρητήρια, κέρδισες 300.000 δολάρια. Το αγνόησα γιατί υπήρχαν πολλά fake sms που σε κάνουν να νομίζεις ότι κέρδισες. Δεν γινόταν να έχω κερδίσει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχα παίξει τα νούμερά μου. Πιο αργά την ίδια μέρα, πήγα στο βενζινάδικο για να παίξω powerball και ο ιδιοκτήτης έτρεξε έξω φωνάζοντας: Κέρδισες, σου έστειλα μήνυμα και αμέσως του είπα: Μα πώς γίνεται αυτό από τη στιγμή που δεν έπαιξα; Αμέσως μου είπε ότι ήταν εκείνος που είχε παίξει τα νούμερά μου γιατί θα έκλεινε νωρίς!

Αργότερα κατάφερα να βρω τον ταλαιπωρημένο άνθρωπο που μου είχε πει ότι θα κερδίσω και του έδωσα το μερίδιό του! Όμως για την ασφάλειά του δεν θα πω το ποσό. Πήδηξε από χαρά και με αγκάλιασε κλαίγοντας για πέντε λεπτά, ενώ άρχισε να προσεύχεται. Εχω δώσει πολλά στους άστεγους, όμως δεν είχα ποτέ την ευλογία κάποιου. Η καλή καρδιά του ευλόγησε αυτό το κουπόνι».

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip