ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άσχημα νέα ενόψει Φράιμπουργκ…

Η συνέντευξη τύπου του Κορμπεράν για το αυριανό κρίσιμο ματς με τη Φράιμπουργκ έκρυβε άσχημες ειδήσεις. Ο προπονητής των Πειραιωτών αποκάλυψε ότι οι Βαλμπουενά και Ιν Μπέομ είναι εκτός του αυριανού αγώνα καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Περισσότερο από το να κοιτάζω τα προβλήματα, επιμένω στο να κοιτάξω πώς θα αντιμετωπίσουμε τη Φράιμπουργκ για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι πολύ απαιτητικό, χρειάζεται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης για να είμαστε όσο ανταγωνιστική και η Φράιμπουργκ.

Αυτό είναι το κίνητρο για κάθε ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση, γιατί ξέρει ο καθένας ότι θα έχει απαιτητικούς αντιπάλους, ώστε να δείχνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του».

Για τους τραυματισμούς:  «Ο Χουάνγκ Ινμπόμ συνεχίζει την αποθεραπεία του και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι αύριο μαζί μας. Ο Βαλμπουενά δεν θα είναι διαθέσιμος. Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό που δεν είναι σοβαρός, αλλά δεν του επιτρέπει να παίξει αύριο. Είναι αλήθεια πως όταν ήρθα στην ομάδα υπήρχαν αρκετά μυϊκά προβλήματα, τα οποία προσπαθήσαμε να μειώσουμε γιατί είναι σημαντικό αυτό.

Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική και επηρεάζει ιδιαίτερα την έναρξη της προετοιμασίας. Έτσι μπορώ να ασχοληθώ μόνο με πράγματα που μπορώ να ελέγξω. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα μυϊκά προβλήματα, κάτι που έχουμε καταφέρει.

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino