Η Ευρωλίγκα έχει ήδη πάρει φωτιά μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να φιγουράρουν στην κορυφή του πίνακα πίσω από τη Φενέρμπαχτσε.
Φυσικά, ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός, θέλει να επαναλάβει τον περυσινό θρίαμβο που έφερε το 7ο αστέρι στη φανέλα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά με τις νέες μεταγραφές να μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας του Αταμάν, οδηγώντας τη εκ του ασφαλούς.
Βέβαια, το πιο hot όνομα των ημερών για την Ευρωλίγκα αλλά και το «τριφύλλι» είναι αυτό του Βασίλιε Μίσιτς που όπως αποκαλύπτει στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «ΠΑΡΕ – ΒΑΛΕ» ο Τόλης Κοτζιάς, είναι μάλλον απίθανο να μην φορέσει τη φανέλα με τα πράσινα!
Δείτε πότε θα γίνει αυτό, στο φρέσκο επεισόδιο του «ΠΑΡΕ – ΒΑΛΕ» με αποκαλύψεις από Τόλη Κοτζιά και Νάντια Βελέντζα.