Αυτόν τον στόπερ φέρνει ο Μαρινάκης!
Η φυγή του Μανωλά για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δημιούργησε κενό στην αμυντική γραμμή. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν εμπειρία και κλάση για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Τιμοτέ Κολοτζιετζάκ, Ελιακίμ Μανγκαλά και Νίκολα Μαξίμοβιτς. Περισσότερους “πόντους” φαίνεται να έχει κερδίσει η περίπτωση του πρώτου (31 χρ., Γάλλος), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λιόν, Νις, Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ και Τίγκρες.
Επίσης στη Σεντ Ετιέν αγωνίστηκε το προηγούμενο διάστημα και ο Μαναγκλά, που έχει παίξει επίσης σε Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Βαλένθια κι Έβερτον.
MONAΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα