Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ισπανού μέσου.
Σας το έχω πάρει το θέμα και σας το έχω ξετυλίξει μέχρι τέλους. Και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να τελειώσει και αυτό το σίριαλ, γιατί το ελέγχουμε το θεματάκι. Τι σας είχα πει λοιπόν για Μανού Γκαρθία; Πως με τις εμφανίσεις που κάνει στο πρώτο μισό δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα και τη Stoiximan Super League.
Επιβεβαιώθηκα άμεσα τον Γενάρη, μιας και για την ώρα η Κάνσας έχει κάνει μια καλή πρόταση στον Άρη για την απόκτησή του. Όμως δεν αποκλείω μέχρι το τέλος του μήνα να μπει και η Μάιντς στις διαπραγματεύσεις, κάτι που φυσικά θα ήθελε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πάμε λίγο να βάλουμε τα δεδομένα κάτω για να ξέρετε κι εσείς πού βρίσκεται η μεταγραφή του Μανού. Ο Άρης είχε θέσει ως τιμή πώλησης τα 5 εκατομμύρια. Κάτι που υπάρχει και ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Μορόν.
Πονηροί οι Αμερικάνοι του Κάνσας, έκαναν την πρώτη πρόταση στα 4 εκατομμύρια πιστεύοντας ότι θα γλιτώσουν το ένα εκατομμύριο. Αμ δε. Όχι μόνο δεν θα το γλιτώσουν αν θέλουν τον Μανού Γκαρθία, αλλά ο Άρης πλέον ζητάει μίνιμουμ 6 εκατομμύρια. Και κατά τη γνώμη μου καλά κάνει!
Πρώτον γιατί δεν λήγει κάποιο συμβόλαιο οπότε υπάρχει ανάγκη πώλησης και δεύτερον δεν υπάρχει και κάποια ρήτρα στον Μανού Γκαρθία. Μεταξύ μας οτιδήποτε κοντά στο 5 θα είναι αρκετό για να πουληθεί ο παίκτης και να βάλει και αρκετά λεφτά στο ταμείο του ο Άρης. Και ταυτόχρονα κερδίζει και χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη του.