Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.03.23|16:54

Kingbet Kingbet

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (16/03)

ζαλγκίρις-ολυμπιακός-live-streaming-δείτε-εδώ-16-03-13512

Σε μία από τις πιο «καυτές» αλλά και μπασκετικές έδρες της Ευρώπης θα βρεθεί στα πλαίσια της εικοστής ένατης αγωνιστικής της Euroleague ο Ολυμπιακός σε live streaming. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παραμένει στην κορυφή της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης, με το πλεονέκτημα έδρας στην ευρωλίγκα να μοιάζει από πολύ δύσκολο έως απίθανο να χαθεί.

Τον αγώνα ζαλγκίρις – ολυμπιακός μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός Live Streaming

Στην πραγματικότητα, αυτό το οποίο θέλουν να εξασφαλίσουν οι Πειραιώτες στις εναπομείνασες αγωνιστικές είναι να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης, η οποία θα τους δώσει μια πιο εύκολη κλήρωση στα play off (εκτός εάν σε αυτά κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ανατολού Εφές) αλλά και το ψυχολογικό πλεονέκτημα μέχρι το πολυπόθητο Final Four του Κάουνας. Άρα, στόχος τους είναι εντέλει να μην πουν αντίο στη «Zalgirio Arena» αλλά εις το επανιδείν μιας και η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ για τη φετινή σεζόν θα λάβει χώρα στο Κάουνας.

Να θυμίσουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ Ολυμπιακού και Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (14 Οκτωβρίου), οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τη νίκη με 90-80 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής. MVP της αναμέτρησης ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με τον φόργουορντ των Πειραιωτών να κάνει θραύση, έχοντας 23 πόντους, 14 ριμπάουντ, και συγκέντρωσε 37 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, παραμένοντας στο παρκέ για 36:26 στο παρκέ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 16/03

Όσον αφορά τη «διαβολοβδομάδα» πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» τα πήγαν εξαιρετικά αφού κατάφεραν να κάνουν το 2/2, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στο πλεονέκτημα έδρας. Στο πρώτο από τα δύο ματς υποδέχθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (έχει περάσει σαν παίκτης αλλά και προπονητής από τη σημερινή αντίπαλο, Ζαλγκίρις Κάουνας) σε ένα «σκληρό», γεμάτο ένταση ευρωπαϊκό ντέρμπι. Παρότι οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν καλύτερα στο ματς και τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +9 (11-20), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η άμυνα του Ολυμπιακού έσφιξε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακάτεψε την «τράπουλα» της δωδεκάδας και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το πολύ χαμηλό 29-27. Στην επανάληψη, ανέλαβαν δράση οι ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης και Βεζένκοφ, το ΣΕΦ μπήκε στην εξίσωση και το 77-70 ήρθε φυσιολογικά, με τους Πειραιώτες να κάνουν το 2/2 απέναντι στους Καταλανούς μετά το 80-70 στο «Palau Blaugrana» τον Οκτώβριο.

Δύο βράδια αργότερα, ήρθε στο Φάληρο η Μπάγερν Μονάχου του Αντρέα Τρινκέρι, η οποία έχει ξεμείνει από στόχους στη διοργάνωση και παρατάχθηκε μόλις με δέκα διαθέσιμους παίκτες μιας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει το 2/2 και δεν υπήρχε περίπτωση η μέτρια φέτος βαυαρική ομάδα να του σταθεί εμπόδιο.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός Live Streaming

Με πρωταγωνιστές για ακόμα μία φορά Λαρεντζάκη, Βεζένκοφ αλλά και Σλούκα, η «καλοκουρδισμένη μηχανή» του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν εύκολα 102-74, με την άμυνά τους να είναι πολύ καλή και την επίθεσή τους εξαιρετική, αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Πέμπτης για να δουν ακόμα μια παράσταση της αγαπημένης τους ομάδας.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Ολυμπιακός έφθασε σε ρεκόρ 20-8, έχοντας 11-3 στην έδρα του και 9-5 μακριά από αυτή. Ουσιαστικά, η μοναδική ομάδα που μπορεί να του «κλέψει» την πρωτιά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με 19-9, αλλά έχει και αυτή το μειονέκτημα των δύο ηττών φέτος από τους «ερυθρολεύκους» (89-87 στην Ισπανία τον Οκτώβριο και 73-60 στην Ελλάδα τον Ιανουάριο).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Zalgiris Olympiakos Live Streaming

Όσον αφορά την αποψινή αντίπαλο του Ολυμπιακού, η Ζαλγκίρις Κάουνας προέρχεται και αυτή από 2/2 στη διάρκεια της «διαβολοβδομάδας» και δείχνει πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την εξασφάλιση μιας θέσης στην οκτάδα και ενός εισιτηρίου για τα play off. Εξάλλου, όπως είπαμε και πριν, το Final Four φέτος θα διεξαχθεί στο «σπίτι» της και η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις θα ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες παρουσίας της σε αυτό.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών, αρχικά ταξίδεψε στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει την Άλμπα. Οι Γερμανοί δεν παλεύουν για κάτι στη διοργάνωση, αλλά δίνουν το 100% σε κάθε ματς, έχοντας κάνει κάμποσες «κηδείες». Το ματς ήταν πολύ «κλειστό» με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ και χρειάστηκε να βγει μπροστά ο Αιζάια Τέιλορ (δεν είναι σίγουρο αν θα κληθεί να τον σταματήσει ο Ολυμπιακός μιας και είναι αμφίβολος για το ματς λόγω ενοχλήσεων) για να πάρουν τη νίκη με τελικό σκορ 66-63.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα, οι Λιθουανοί υποδέχθηκαν ακόμα μία ομάδα δίχως ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στα play off της διοργάνωσης. Η Βιλερμπάν πάντως μπήκε καλύτερα στο παρκέ και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης τη βρήκε να προηγείται με 22-16. Από εκεί και πέρα όμως «μίλησαν» οι Μπραζντέικις, Τέιλορ και Πολονάρα οι οποίοι ηγήθηκαν της αντεπίθεσης και έδωσαν γρήγορα το προβάδισμα στην ομάδα τους. Έκτοτε, η Ζαλγκίρις δεν ξανακοίταξε πίσω της και το τελικό 85-67 ήρθε φυσιολογικά.

Πλέον, οι «πράσινοι» της Λιθουανίας βρίσκονται στο 15-13, ισοβαθμώντας με άλλες τρεις ομάδες. Μπασκόνια, Παρτιζάν και Μακάμπι έχουν τον ίδιο απολογισμό μέχρι τώρα και φαίνεται πως οι ομάδες αυτές θα παλέψουν μέχρι τέλους για τρεις θέσεις με την Ανατολού Εφές, τη Βαλένθια αλλά και την Αρμάνι Μιλάνο να έχουν μείνει πίσω στην κούρσα της οκτάδας.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Όσον αφορά το αποψινό ματς στην άκρως μπασκετική «Zalgirio Arena», είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για την ελληνική ομάδα live streaming. Οι πρώτοι θέλουν το «ροζ» φύλλο αγώνα για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την είσοδο στην προημιτελική φάση και τη συμμετοχή στα play off, μολονότι στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου κάτι τέτοιο έμοιαζε πολύ δύσκολο. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» βγάζουν μία κόπωση εσχάτως, ακόμα και όταν κερδίζουν. Ανάλογο πρόσωπο είχαν και στο τελευταίο παιχνίδι τους επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών (επικράτησαν των Αχαιών πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 89-77).

Παρ’ όλα αυτά, ο φετινός Ολυμπιακός έχει αποκτήσει «μέταλλο» νικητή στις αναμετρήσεις της Euroleague με αποτέλεσμα να θεωρείται δικαίως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στις στοιχηματικές εταιρείες αλλά και στα μέχρι τώρα προγνωστικά της Kingbet. Για να επιβεβαιωθεί όμως αυτό, οφείλει να φύγει από το Κάουνας νικητής απόψε, ελπίζοντας παράλληλα να βρεθεί ξανά εκεί το διήμερο 19-21 Μαΐου.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip