ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
Τι είναι Goal no Goal στο στοίχημα - Kingbet

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

20.07.2022

Τι είναι Goal no Goal στο στοίχημα

Μοιράσου το σε:
Kingbet

Ζούμε και αναπνέουμε για το γκολ. Είναι μία παγκόσμια λέξη, είναι λέξη ηδονής. Είναι το goal, όπως κι αν το πεις, όπως κι αν το γράψεις. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην υπάρχουν αγορές που έχουν αυτό το όνομα, από τη στιγμή που οι περισσότερες βασικές αγορές βασίζονται πάνω σε αυτό.

Στον συγκεκριμένο οδηγό θα μιλήσουμε για μία αγορά που είναι ανάμεσα στις πέντε πλέον δημοφιλείς στο ποδόσφαιρο και δεν είναι άλλη από το goal/no goal.

Τι είναι το goal/no goal;

Πριν προχωρήσουμε σε πιο προχωρημένα μονοπάτια θα πρέπει να ορίσουμε τι είναι το στοίχημα Goal – No Goal.

Όταν αναφερόμαστε στο goal ή goal/goal αν προτιμάτε, το στοίχημά μας θα πληρωθεί εφόσον και οι δύο ομάδες σκοράρουν στον αγώνα, ακόμη και αν τα γκολ προέλθουν από αυτογκόλ.

Live στοίχημα από το κινητό & το tablet

+21 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην περίπτωση του no goal, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς περιμένουμε να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα, ή έστω να σκοράρει μόνο η μία.

Όπως συμβαίνει και στην αγορά Over/Under 2.5, έτσι και εδώ η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών παίζει στο Goal/Goal, αφού η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Κι επειδή όποιος βλέπει το παιχνίδι πάνω στο οποίο έχει ποντάρει, δύσκολα παρακαλεί να είναι βαρετό, γι’ αυτό το goal/goal παίρνει πάνω του τον μεγαλύτερο τζίρο.

Αγορές goal/no goal

Η δημοφιλία και η απήχηση που απέκτησε ανάμεσα στους παίκτες η συγκεκριμένη αγορά, δημιούργησε και μία μεγάλη γκάμα από επιλογές, ιδιαίτερα σε combo bets. Ας δούμε λοιπόν τις κυριότερες από αυτές, οι οποίες συγκεντρώνουν πάνω τους και τον μεγαλύτερο τζίρο στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στη χώρα μας.

Goal/Goal & Over 2.5

Η συγκεκριμένη αγορά σηκώνει πάνω της τεράστιους τζίρους. Είναι τόσο αλληλένδετα και ελκυστικά παράλληλα, τα δύο γεγονότα, ώστε οι παίκτες «τα παντρεύουν», ποντάρουν και περιμένουν την επιβεβαίωση. Ας το εξηγήσουμε όμως αυτό. Γιατί στη συγκεκριμένη αγορά συγκεντρώνεται πλήθος πονταρισμάτων;

Ο λόγος είναι απλός. Όταν παίζουμε ένα στοίχημα στην αγορά goal/goal αυτό σημαίνει ότι το ματς ξεκινά από το 1-1. Μόνο έτσι υπάρχει goal. Δηλαδή να έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Τι απομένει λοιπόν για να έχουμε και το Over 2.5 συνδυαστικά; Μόνο ένα γκολ, από όποια ομάδα κι αν έρθει. Ως εκ τούτου πολλοί είναι οι παίκτες που ρισκάρουν σε αυτό το ένα έξτρα γκολ για να πάρουν μία μεγαλύτερη απόδοση κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν μάλιστα υπάρχει προσδοκία για ακόμη πιο επιθετικό ματς, τότε πολλοί παίκτες αντί για το over 2.5 σε combo με το goal, προτιμούν το over 3.5.

Goal/Goal & Τελικό αποτέλεσμα

Είναι η αμέσως επόμενη πιο δημοφιλής αγορά σε combo bet όπου εμπλέκεται το goal/no goal. Εδώ ο παίκτης που ποντάρει δίνει προβάδισμα νίκης σε μία από τις δύο ομάδες ή πιστεύει ότι ο ματς θα έρθει ισοπαλία, αλλά προσδοκά επίσης ότι αμφότερες θα σκοράρουν. Το συναντάμε συχνά σε ισοπαλίες με σκορ, ή σε ματς όπου το φαβορί δεν είναι και τόσο δυνατό. Εκεί παίρνουμε το ρίσκο ότι θα κερδίσει, αλλά όχι εύκολα και θα δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ.

Cash Out* - Κλείσε το στοίχημά σου

+21 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νο Goal & Τελικό αποτέλεσμα

Είναι επιλογή για πιο κλειστά παιχνίδια. Δηλαδή για ματς που περιμένουμε ακόμη και να κολλήσουν στο μηδέν, σε λευκή ισοπαλία, ή να κερδίσει το φαβορί δίχως να το απειλήσει το αουτσάιντερ, οπότε να έχει μηδέν παθητικό στην άμυνά του.

Goal/Goal & Συνολικά τέρματα

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και τα συνολικά τέρματα μίας αναμέτρησης είναι επίσης μία αγορά με το δικό της κοινό. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από τότε που έχουμε εναλλακτικά όρια στα over/under, το σύνολο τερμάτων (0-1, 2-3, 4-6, 7+) δεν βρίσκεται πια σε τόσο κεντρικό σημείο στο κάδρο των επιλογών του παικτών. Παρόλα αυτά, σίγουρα όταν εμπλέκεται το goal/goal, στη μέση το μυαλό μπαίνει από μόνο του σε τερτίπια προσθέσεων και συμπερασμάτων.

Goal/Goal Ημιχρόνου

Ανεβαίνει εσχάτως στις προτιμήσεις και στα πονταρίσματα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, κάνει το στοίχημα και τη θέαση του αγώνα άκρως συναρπαστικά. Ο λόγος είναι ότι με το που ξεκινάει το ματς ο παίκτης περιμένει να δει και τις δύο ομάδες να σκοράρουν πριν να πάνε στα αποδυτήρια. Φυσικά –ιδιαίτερα- αυτή η αγορά μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα και με το over, καθώς αν έχουμε ήδη το 1-1 στο πρώτο μέρος, μετά έχουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο μπροστά μας για να επιβεβαιωθεί και το οver.

Νο Goal & Under 2.5

Goal/No Goal ΣτοίχημαΜπορεί οι παίκτες να μην αγαπούν το under και το No goal, αλλά όταν περιμένουμε ένα πολύ κλειστό ματς, ίσως και να μην υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτό το combo. Εδώ ο παίκτης περιμένει ένα παιχνίδι με έμφαση στην άμυνα και λίγες φάσεις, που δύσκολα θα ανοίξει το σκορ. Πιστεύει ότι η αναμέτρηση θα έχει δύο ή λιγότερα γκολ και ότι δεν θα κάτσει το αποτέλεσμα στο 1-1. Είναι πολύ συναφείς οι δύο επιλογές, αφού αν το ματς μείνει στο No goal, για να ξεφύγει μετά από το under, θα πρέπει η μία ομάδα που θα σκοράρει να πετύχει τρία γκολ μόνη της, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο. Γι’ αυτόν τον λόγο να αποφεύγετε αυτήν την επιλογή σε ματς με πολύ δυνατό φαβορί, όπου μπορεί να κερδίσει εύκολα τον αντίπαλό του με πολλά γκολ διαφορά (3-0 και πάνω).

Πώς να παίξω στοίχημα Goal/No Goal; Tips & Στρατηγική

Ολοκληρώνοντας αυτόν τον οδηγό δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε κάποια πολύτιμα tips ή στρατηγική αν προτιμάτε, απαντώντας στο ερώτημα πώς να παίξω στοίχημα Goal/No Goal.
Θα σταθούμε λοιπόν στα σημαντικότερα από αυτά, ώστε να μπορέσουμε να σας διαφωτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνετε να επιλέξετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για ποντάρισμα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

  • Επιλέγω goal/goal & over 2.5 σε ματς που οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές και ισοδύναμες. Επίσης εξετάζουμε το ενδεχόμενο να καίγονται και οι δύο για τη νίκη, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να ανοιχτούν και να αφήσουν κενά στα μετόπισθεν. Αυτά τα δύο σενάρια μας δίνουν μία καλή βάση για τη συγκεκριμένη επιλογή.
  • Το φαβορί είναι φιλοξενούμενο. Είναι κι αυτή μία καλή περίπτωση για goal/goal. Κάθε ομάδα είναι πιο δυνατή στην έδρα της και προσπαθεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Αν έχουμε και την ανώτερη ομάδα, το φαβορί δηλαδή, φιλοξενούμενο, τότε έχουμε καλές πιθανότητες για το goal/goal
  • Ματς με πολύ δυνατό φαβορί. Εκεί παίζουμε στο no goal, αλλά αποφεύγουμε το combo με under. Όταν έχουμε λοιπόν μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ιδιαίτερα κι όταν το φαβορί παίζει στην έδρα του, τότε δύσκολα θα απειληθεί από τον αντίπαλό του. Το no goal μοιάζει καλή περίπτωση. Καλό όμως θα είναι να αποφύγουμε το under, καθώς –όπως προαναφέραμε- το ματς μπορεί να ανοίξει εύκολα στο Over 2.5
  • Στατιστική. Κοιτάμε τόσο τα επί μέρους στατιστικά, όσο και τα συνολικά. Πρέπει να δούμε το στυλ με το οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα ή στη διοργάνωση, βάζοντας τα σε ένα γενικό κάδρο, αλλά και επιμερίζοντας σε αποτελέσματα που έχουν ως γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι αντίστοιχα.
  • Απουσίες, αγωνιστικός χώρος, ρεπορτάζ. Όλα αυτά μαζί, όπως παίζουν γενικότερα ρόλο στο στοίχημα, έτσι και εδώ έχουν τη δική τους σημασία. Όταν λείπει ο Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν, το γκολ δεν είναι δα και εύκολη υπόθεση για τους Βαυαρούς, ιδιαίτερα στα μεγάλα ματς. Ή αν λείπουν παράλληλα Κέιν και Σον από την Τότεναμ. Επηρεάζει φυσικά και η απουσία του βασικού κίπερ από την άλλη πλευρά για το πιο εύκολο γκολ. Παίζει ρόλο επίσης σε τι κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος, αν έχει βρέξει και έχει βαρύνει, ή το τερέν είναι… χαλί. Γενικότερα διαβάζουμε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ, τις σχέσεις των δύο ομάδων και κατόπιν αποφασίζουμε προς τα που θα κινηθούμε για goal/no goal, ή combo επιλογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Τώρα αρχίζει το ματς!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

Αξιολόγηση

Betting is our Sport!

Αξιολόγηση

fonbet Logo

Τώρα το Live Αλλάζει

Αξιολόγηση

Κορυφαίο live betting!

Αξιολόγηση

Bwin Logo

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

Αξιολόγηση

Online Casino

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Αξιολόγηση

Sportingbet Logo

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

Αξιολόγηση

Vistabet Logo

Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση

Αξιολόγηση

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μουντιάλ 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

10.08.2022 | 15:55

Μουντιάλ 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις (video)

US Open 2022

10.08.2022 | 15:06

US Open 2022 Στοίχημα – Αποδόσεις – Φαβορί 🎾

Γιανουζάι

10.08.2022 | 14:09

Και με τον Γιανουζάι τι γίνεται;

Super League 2022-23: Πρόγραμμα, αποδόσεις

10.08.2022 | 13:37

Super League 2022-23: Οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής

Γιουβέντους - Ίντερ

10.08.2022 | 13:12

Serie A: Οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

10.08.2022 | 12:48

La Liga: Οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής

Δες όλες τις Ειδήσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ