Αποχώρησε ηττημένη με 5-3 από το Βόλφσμπουργκ στην προηγούμενη αγωνιστική. «Τρελό» πρώτο 45λεπτο με μεγάλη ευστοχία εκατέρωθεν, τελείωσε με 3-2 εις βάρος της. Αυτογκόλ στο 47′ της χάρισε το 3-3. Περισσότερη ηρεμία έκτοτε, και λιγότερες φάσεις, με την ίδια να παίζει εναντίον της μπάλας. Δέχτηκε το 4-3 στο 76′, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 80′, φλέρταρε με την την ισοφάριση στο 90′, και σε αντεπίθεση δέχτηκε το πέμπτο γκολ στο 90+5′.
Η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ έχασε το αήττητο εφτά παιχνιδιών που απολάμβανε στο πρωτάθλημα, διότι ξέχασε τη βασική αρετή του παιχνιδιού της. Το μαρκάρισμα και την αποφυγή των ρίσκων. Επίτρεψε το παιχνίδι να γίνει ατίθασο και τον ρυθμό να ανέβει και το πλήρωσε. Η ανάγνωση της πρόσφατης επίδοσής της μάλιστα, δεν είναι όμορφη τώρα. Εξι παιχνίδια δίχως νίκη (0-5-1) στο πρωτάθλημα.
Αυτό ήταν και το πρώτο αποτυχημένο παιχνίδι της στη σεζόν στις καταστάσεις κατά τις οποίες αρχίζει με στόχο να παίξει στην κόντρα. Στα προηγούμενη έβρισκε αμυντική σταθερότητα και ήταν ανταγωνιστική. Στο Βόλφσμπουργκ ήταν ανταγωνιστική, αλλά με στιλ που δεν τη συνέφερε.
Ως γηπεδούχος δεν μας έχει γοητεύσει δημιουργικά και είναι πιο «επικίνδυνη» στο να φάει κάποια κόντρα όταν παίζει ως φαβορί. Με τη Χόφενχαϊμ έπαιξε ως… φιλοξενούμενη, δεν ασχολήθηκε με την πρωτοβουλία.
Από πλευράς τακτικής την έχουμε δει τέσσερις φορές με διάταξη 3-4-2-1 (στην ήττα στο Βόλφσμπουργκ και στις ισοπαλίες στην Μπάγερν, στη Φρανκφούρτη και με τη Χόφενχαϊμ), ήτοι στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Την είδαμε με 4-3-2-1 στις ισοπαλίες στο Φράιμπουργκ και με την Κολωνία, πιο πριν είχε «φορέσει» και το 3-1-4-2 στη νίκη με την Αρμίνια Μπίλεφελντ και το 4-2-3-1 στις πρώτες δύο αγωνιστικές.