Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΚΑΡΝΤΙΦ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Στο γνωστό μοτίβο των εκτός έδρας αναμετρήσεων πρόκειται να κινηθεί η Κάρντιφ. Κύριο μέλημα στα μετόπισθεν, ενώ θα ψάξει το γκολ είτε σε αντεπίθεση, είτε μέσα από στημένες φάσεις. Η Χάντερσφιλντ κέρδισε το Σάββατο και έδιωξε από πάνω της περιττή πίεση. Δεν έχει κερδίσει απόλυτα όμως την εμπιστοσύνη μου, αφού αγχώθηκε αρκετά για να κερδίσει την ΚΠΡ, παρότι ήταν με 2-0 μπροστά. Περιμένω ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν βλέπω όμως τόσο ξεκάθαρη ήττα της Κάρντιφ. Εξ ου και το ποντάρισμα στο X2 + Under 3,5 σε απόδοση 2.00 από τη Novibet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΚΑΡΝΤΙΦ
Facts Αγώνα
- Η πρόγνωση του καιρού για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα αναφέρει φαινόμενο ομίχλης στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την έδρα της Χάντερσφιλντ.
- Η Χάντερσφιλντ μετρά τρεις διαδοχικές νίκες επί της Κάρντιφ σε επίπεδο πρωταθλήματος, αν και πριν από αυτές δεν είχε κερδίσει κανένα από τα προηγούμενα 15 παιχνίδια (0-5-10)!
- Μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος που έδωσε Τρίτη έχει η Χάντερσφιλντ (1-5-4).
- 10/15 ματς της Κάρντιφ σε όλες τις διοργανώσεις ήταν goal/goal.
- Η Κάρντιφ αγνοεί τη νίκη για τρεις σερί επισκέψεις στην έδρα της Χάντερσφιλντ.
- Μόλις μία νίκη στους οκτώ προηγούμενους αγώνες που έχει δώσει στο Γιόρκσαϊρ έχει η Κάρντιφ (1-1-6), αυτή επί της Ρόδεραμ τον περασμένο Απρίλιο.
Δείτε τα προγνωστικα Τσαμπιονσιπ
«Έσπασε το ρόδι» με τον Ντάρεν Μουρ στον πάγκο, καθώς επικράτησε με 2-1 της ΚΠΡ το Σάββατο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Χάντερσφιλντ μετά την πρόσληψη του Άγγλου τεχνικού για τον πάγκο της, αλλά και γενικότερα μετά από πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα (0-4-1).
Οι «τέριερς» πραγματοποίησαν ένα τρομερό ξεκίνημα στο ματς και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο είχαν πετύχει δύο γκολ. Στο 8’ ο Χάρατ πλάσαρε ιδανικά σε τετ-α-τετ μετά από έξοχη ασίστ του Ρουντόνι, ο οποίος από δημιουργός μετατράπηκε σε σκόρερ στο 14’ για το 2-0.
Καθώς ο χρόνος περνούσε όμως, η Χάντερσφιλντ έχανε μέτρα στο γήπεδο. Αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στο 42’ και έτσι η ΚΠΡ να μπει ξανά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά το δεύτερο μέρος κύλησε αναίμακτα, αφού οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και δεν επέτρεψαν στους Λονδρέζους να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο.
«Έχω αναφέρει πολλάκις ότι πρόκειται για μία ομάδα που χτίζεται σιγά-σιγά. Δεν είναι εύκολο από τη μία μέρα στην άλλη να αφομιωθούν νέες ιδέες και φιλοσοφία. Κάνουμε μικρά βήματα προόδου, αλλά σταθερά και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα φανεί αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη νίκη το Σάββατο και όσο κι αν το διασκεδάσαμε, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς της Τρίτης και τον δυνατό αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας», ήταν τα λόγια του Μουρ.
Πάλι για τελευταία στιγμή πάει η συμμετοχή του φορ Γουόρντ (5/0) που απουσίασε στα προηγούμενα ματς. Εκτός δράσης παραμένουν ο χαφ Κασούμου (3/0) και ο μπακ Τέρτον.
Είναι εμφανές ότι τα εκτός έδρας ματς δεν της ταιριάζουν καλά. Η Κάρντιφ νιώθει μεγαλύτερη άνεση όταν παίζει στην Ουαλία και αυτό μαρτυρά το ρεκόρ της μακριά από το γήπεδό της. Μετά την ήττα με 1-0 από την Μπλάκμπερν το Σάββατο, οι «μπλούμπερντς» έφτασαν τις τέσσερις σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια (1-1-4).
Μετρημένα πράγματα από το σύνολο του Μπουλούτ, το οποίο είχε ως κύριο μέλημα να αμυνθεί. Ως ένα σημείο τα πήγε εξαιρετικά, όμως η φάση του 53ου λεπτού απέβη μοιραία. Η Μπλάκμπερν αξιοποίησε μία από τις λίγες στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα της Κάρντιφ και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Μετά το 1-0, οι Ουαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως σε δύο καλές ευκαιρίες που είχαν, ο αντίπαλος κίπερ τους αρνήθηκε την ισοφάριση. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος ο Γούτας είχε σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο Γκραντ εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, όντας σε θέση οφσάιντ.
Έτσι, η Κάρντιφ συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2), ενώ πριν από αυτά είχε τέσσερις σερί νίκες. Χάρη σε αυτές παραμένει στο πάνω μισό της βαθμολογίας, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα για να νιώθει ασφάλεια σε σχέση με τον υποβιβασμό.
«Αν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Στα 15-20 λεπτά πριν το τέλος στο Μπλάκμπερν ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε και γίναμε απειλητικοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Χρειάζεται σωστή επικοινωνία στο χορτάρι. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου να το αφήσουν πίσω αυτό το αποτέλεσμα και να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τρίτης. Θέλω να δω αντίδραση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χάσαμε το Σάββατο», ανέφερε ο Μπουλούτ.
Από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Ετετέ (εξτρέμ, 8/2). Στα «πιτς» για δύο μήνες ο ηγέτης Ράμσεϊ (χαφ, 6/3), με το νέο έτος η επιστροφή του μπακ Ο’ Ντόουντα (4/0).