Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ειδικά στοιχήματα
1+Over 1,5
Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ
Over 0,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο η Ουνιόν
Over 3,5 κάρτες
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
- Έξι αγώνες έχουν δώσει οι δύο ομάδες στη Volkswagen Arena, με τη Βόλφσμπουργκ να μην έχει χάσει ποτέ (πέντε νίκες και μία ισοπαλία).
- 8/10 λιγότερες από 4,5 κάρτες και 5/7 λιγότερα από 10,5 κόρνερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
- Οι “λύκοι” αγνοούν τη χαρά της νίκης για πέντε αγώνες, ενώ η Ουνιόν για δύο.
- Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Βόλφσμπουργκ δίνουν G/G, ενώ στην ομάδα του Βερολίνου τα τρία από τα τελευταία τέσσερα δίνουν G/G.
- Η Βόλφσμπουργκ είναι είναι μαζί με τη Μάιντς οι μοναδικές ομάδες στην Μπουντεσλίγκα που δεν έχουν νικήσει στην έδρα τους (δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, 7-14 τα γκολ).
Δείτε τα προγνωστικά Bundesliga
Η απόλυση του Πολ Σιμόνις φάνηκε πως λειτούργησε στο δεύτερο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ μετά το τέλος του Ολλανδού προπονητή.
Μάλιστα, οι “λύκοι” ήταν μερικά λεπτά μακριά από ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Άιντραχτ με 1-0, όμως ο Βάβρο είπε να χτυπήσει στο πρόσωπο τον Τεάτ μέσα στην περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων στο 90+1′.
Μετά από μερικά λεπτά και με on-field review, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Γκραμπάρα να μην μπορεί να αποκρούσει την εκτέλεση πέναλτι του Μπατσουαγί για να γίνει ήρωας.
Ωστόσο, αυτός ήταν ο πρώτος πόντος της ομάδας του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, δείχνοντας μάλιστα σφυγμό, αφού ήταν καλύτερη στα σημεία από την Άιντραχτ.
Το ανησυχητικό, που δεν θα έπρεπε αλλά το πρόβλημα υφίσταται και είναι σοβαρό, είναι πως στη Volkswagen Arena η Βόλφσμπουργκ έχει το δεύτερο χειρότερο σερί της Μπουντεσλίγκα πίσω μόνο από τη Μάιντς (0-2-4, 7-14 γκολ).
Οριακά με αποστολή ανάγκης θα “κατέβει” η Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Ουνιόν, αφού δεδομένα θα απουσιάσουν οι Ντάρνταϊ (χαφ, 3/0), Ροτζέριο (αριστερός μπακ, καμία συμμετοχή), Βιντ (φορ, 8/0), Φίσερ (δεξιός μπακ, 8/0/1), Παρέδες (μεσοεπιθετικός, καμία συμμετοχή), Νταγκίμ (επιθετικός, 9/2), Μίλερ (τερματοφύλακας, 1/0), Γεντς (στόπερ, 9/1) και Μέλε (αριστερός μπακ-χαφ, 9/0/1), ενώ αμφίβολος είναι ο Σόουζα (χαφ, 13/0). Από την άλλη, επιστρέφει ο Λίντστρεμ (εξτρέμ, 1/0).
Άτυχη στα όρια του ανεξήγητου ή άξια της μοίρας της; Ό,τι και να συμβαίνει στην Ουνιόν, πρέπει να απαντηθεί πρώτα και στη συνέχεια να λυθεί από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, Στέφεν Μπάουγκαρτ.
Στο τελευταίο της ματς στην Μπουντεσλίγκα η Ουνιόν κέρδιζε με το εύθραυστο 1-0 τη Χάιντενχαϊμ στο Alten Försterei, που όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ πιο εύθραυστο από ό,τι φαντάζονταν κανείς.
Ο Σίμερ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 90′ και ο Σέπνερ στο 90+’5 “ξέρανε” με δυνατή κεφαλιά άπαντες στο γήπεδο του Βερολίνου.
Έτσι, μέσα σε πέντε λεπτά οι τρεις βαθμοί έγιναν μηδέν και η 8η θέση έγινε 11η.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, την Τετάρτη (03/12) υποδέχθηκε την Μπάγερν σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.
Ναι, το να χάσεις από τους Βαυαρούς κάθε άλλο παρά παράλογο είναι, αλλά το να αποκλειστείς δεχόμενη τρία γκολ (τα δύο! μάλιστα αυτογκόλ) από δύο μεγάλες ευκαιρίες και έξι συνολικά τελικές, ενώ εσύ έχει 18 τελικές και τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, ε δεν είναι και το πιο σύνηθες.
Εν τέλει η ήττα με 3-2 έστειλε σπίτι της την Ουνιόν και την Μπάγερν ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στον θρόνο του DFB Pokal.
Όπως ενημέρωσε ο προπονητής της Ουνιόν, Μπάουμγκαρτ, οι Ίλιτς (επιτελικός μέσος, 13/1/7) και Μπούρκε (επιθετικός, 13/3) θα είναι κανονικά διαθέσιμοι, όχι όμως και οι Σκοβ (αριστερός μέσος και εξτρέμ, 4/1), Μπογκντάνοβ (επιθετικός, 1/0) και Μαρκγκράφ (αριστερός μπακ, καμία συμμετοχή). Εκτός είναι και ένας από τους πιο κομβικούς φέτος παίκτες της ομάδας, Κεντίρα (χαφ, 15/3), που εκτίει ποινή λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών.