Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΙΛΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Σλάβια Πράγας στην Ευρώπη πάντα παλεύει τα παιχνίδια της και παρότι είναι αουτσάιντερ θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να παίξει επιθετικά, με τη Μίλαν να σκοράρει χάρη στις μονάδες της, αλλά δέχεται πολύ εύκολα γκολ μακριά από το Μιλάνο στα προγνωστικά. Περιμένουμε πολλά τέρματα σε δίκαιη απόδοση στη betsson.
Ειδικά στοιχήματα
Anytime Λέαο (Μίλαν)
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΙΛΑΝ
Facts Αγώνα
- Ρεβάνς για τη φάση των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ έπειτα από τα δύο 90λεπτα είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.
- Α’ ΜΑΤΣ: ΜΙΛΑΝ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 4-2 (Ζιρού 34′, Ρέιντερς 44′, Λόφτους Τσικ 45′, Πούλισικ 85′ – Ντούντερα 36′, Σρανζ 65′)
- 4-3-10 ο απολογισμός της Σλάβια απέναντι σε ιταλικά κλαμπ, 4-2-2 εντός έδρας.
- 9-3-1 ο απολογισμός της Μίλαν απέναντι σε ομάδες από την Τσεχία, 2-3-01 εκτός έδρας.
- Η τσέχικη ομάδα έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες στα 11 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της.
- Σε διπλά παιχνίδια, η Σλάβια έχει προκριθεί τις πέντε τελευταίες φορές που αντιμετώπισε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.
- G/G τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Μίλαν, G/G + Over 4,5 τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της στις αναλύσεις αγώνων.
- Sold out.
Δείτε τα προγνωστικα europa league
Άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από τη Μίλαν και τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ξεσπώντας στην Τέπλιτσε (4-0 εντός). Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Τρπισόφσκι, που σε συνδυασμό με την ήττα της Σπάρτα, μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στον πόντο και πλέον έχει περισσότερες ελπίδες για τον τίτλο.
Ο Τσέχος τεχνικός της Σλάβια έκανε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όμως αυτό δεν επηρέασε τη συνοχή της ομάδας του, με την επιθετική τριπλέτα πίσω από τον Φαν Μπούρεν να κάνει όργια. Δύο γκολ ο Γιούρασεκ, ένα γκολ και μία ασίστ από Γιουρέτσκα και Γουάλεμ, έφεραν το τελικό σκορ. Στο πρώτο μέρος η Σλάβια έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να έρθει στο 37ο λεπτό ο Γιούρασεκ με υπέροχο αριστερό σουτ εκτός περιοχής να ανοίξει το σκορ. Ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση «έγραψε» το 2-0. Η νίκη της Σλάβια «κλείδωσε» στο 57ο λεπτό όταν ο Γουάλεμ με άψογο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 93’ με δυνατό σουτ ο Γιουρέτσκα.
«Φυσικά και θέλουμε να προκριθούμε, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να δείξουμε την καλύτερη ποδοσφαιρική εμφάνισή μας, πνευματικά και αγωνιστικά. Θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι αμυντικά και επικίνδυνοι μπροστά. Μετά θα δούμε αν είναι αρκετό. Θέλουμε να χτίσουμε σε ό,τι χτίσαμε στο Μιλάνο. Οι οπαδοί μας θα έρθουν να δουν ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα παγκοσμίου κλάσης, όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Ως προπονητής δεν θέλω να ζήσω διαδικασία πέναλτι, είναι το τελευταίο που θέλεις όταν κρίνεται μια πρόκριση. Θα μου άρεσε η παράταση επειδή θα σημαίνει πως θα έχουμε κερδίσει με δύο γκολ διαφορά», τόνισε χτες ο τεχνικός της Σλάβια.
Την Κυριακή υποδέχεται τη Σλόβαν Λίμπερετς για το πρωτάθλημα Τσεχίας.
Τιμωρημένος ο Ντιούφ (αρ. μπακ). Αμφίβολοι οι Μάσοπουστ (δ. χαφ), Σρανζ (εξτρέμ), Σέβτσικ (μέσος) και Ζαφείρης (μέσος). Τραυματίες οι Κόλαρ (κίπερ) Πεχ (δ. μπακ) και Σινιάν (στόπερ).
Την Κυριακή υποδέχθηκε στο «Σαν Σίρο» την Έμπολι στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Κατάφερε να επικρατήσει 1-0 χάρη σε τέρμα του Πούλισικ στο 40’. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Γιουβέντους απέναντι στην Αταλάντα, προσπέρασε τους «μπιανκονέρι» ανεβαίνοντας στη 2η θέση, πάντα στο -16 από την πρωτοπόρο Ίντερ.
Κακή συνολικά εμφάνιση, μία ακόμα το τελευταίο διάστημα στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Η αντίπαλος δεν της επέτρεψε να βρει χώρους στο ξεκίνημα. Προσπάθησε έτσι να τους δημιουργήσει δίνοντας «τρελό» ρυθμό στο ματς και μαζί δικαίωμα στην Έμπολι να πατήσει την περιοχή της. Ζητούμενο να ψάξει έστω δευτερεύοντα αιφνιδιασμό με γρήγορη μετάβαση από τη μία περιοχή στην άλλη.
Το πέτυχε στο 40’ όταν ο Οκαφόρ έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά, πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον επερχόμενο Πούλισικ, με τον τελευταίο να εκτελεί σε πρώτο χρόνο ανοίγοντας το σκορ. Στο δεύτερο μέρος περισσότερο έπαιξε με το χρόνο προσπαθώντας να διαχειριστεί τη ροή. Κακό το αποτέλεσμα. Καρδιοχτύπησε κάποιες στιγμές, ωστόσο δεν υπήρξαν απρόοπτα. Την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τη Βερόνα.
Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σλάβια επικράτησε χάρη στην αύρα του «Σαν Σίρο» και την ποιότητα συγκεκριμένων μονάδων. Στο 26’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ δεν υπήρχε σκορ. Στη συνέχεια σημείωσε τέσσερα, αν και με παίκτη παραπάνω όμως δέχτηκε και δύο, κάτι που κάθε άλλο παρά τής επιτρέπει να αισθάνεται άνετη στη ρεβάνς.
Πονεμένη ιστορία η αμυντική συμπεριφορά. Δεδομένο πως το καλοκαίρι θα υπάρξει ολικό ρεκτιφιέ, τώρα όμως η κατάσταση αυτή είναι και έτσι πορεύεται. Ειδικά εκτός έδρας, το πρόβλημα διογκώνεται. Άπαντες τονίζουν πως στόχος αποτελεί η κατάκτηση του Γιουρόπα.
Σε κατάσταση συναγερμού από το απόγευμα της Τρίτης ο σύλλογος, καθώς μετά από εισαγγελική εντολή η οικονομική αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία πραγματοποιώντας έλεγχο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρίας.
Παραμένει τραυματίας ο Πομπέγκα (χρήσιμος μέσος), τιμωρημένος ο Φλορέντσι (χρήσιμος μπακ), στις μοναδικές απουσίες που αντιμετωπίζει ο τεχνικός Πιόλι. Μάχη ανάμεσα σε Ρέιντερς και Μπενάσερ για μία θέση στα χαφ με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Αντλί και Λόφτους Τσικ οι άλλοι δύο της τριάδας του κέντρου. Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο η γραμμή κρούσης στο 4-3-3 των «ροσονέρι».