Η Σεβίλλη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, πριν τη διακοπή, κερδίζοντας 2-0 τη Χιρόνα εκτός έδρας. Γεμάτο ματς, με φάσεις εκατέρωθεν, έκανε γκολ τις δικές της και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.
Προηγήθηκε με τον Αλφόν στο 30’ σε μία αντεπίθεση και σε άλλη μία στο 55’ βρήκε δεύτερο με τον Ισαάκ Ρομέρο. Ο τελευταίος είχε δοκάρι ενδιάμεσα (44’), όμως μετά το 0-2 οι Ανδαλουσιάνοι δέχθηκαν πίεση και ευκαιρίες, όμως κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.
Τρέλα στο φινάλε των μεταγραφών, καθώς πούλησε τον Λουκεμπάκιο στην Μπενφίκα και τον εξτρέμ Ιντούμπο στη Μονακό, βάζοντας στα ταμεία της 30 εκατομμύρια. Έφυγαν επίσης δανεικοί ο φορ Ιχεανάτσο στη Σέλτικ και ο αριστερός μπακ Πεδρόσα στην Έλτσε. Ήρθαν όμως ως ελεύθεροι ο έμπειρος Χιλιανός επιθετικός Αλέξις Σάντσες (Ουντινέζε), ο αμυντικός Αθπιλικουέτα (Ατλέτικο) και ο στόπερ Φάμπιο Καρντόζο (Πόρτο), ενώ ως δανεικός ο χαφ Μπατίστα Μεντί (Τράμπζονσπορ).