ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΚΥΠ1
19:00
28.09

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

Με υπηρεσιακό η Καρμιώτισσα
1
X
2
Εκτίμηση
Αντώνης Παπαδόπουλος
73
33° C Ηλιόλουστος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Περίεργο ματς. Η Ομόνοια έκανε σεφτέ στις νίκες, αλλά στην έδρα της βγάζει μια-κάποια ανασφάλεια. Η Καρμιώτισσα αποτελεί γρίφο στη μετά-Αυγουστή εποχή. Θα έχει υπηρεσιακό στον πάγκο και δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Είναι ένα ματς που κρέμεται από μια κλωστή και ο συμβιβασμός είναι ορατός. Το «Χ» παίζεται στο 3.30 στην stoiximan.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

Facts Αγώνα

  • Τέσσερα ματς αήττητη η Καρμιώτισσα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Ρεπορτάζ

Πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με 2-0 κόντρα στο Παραλίμνι. Το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο και κρίθηκε με τα γκολ που πέτυχαν ο Μπόρχες στο 20’ και ο Ταβάρες στο 27’. Δέχτηκε μπόλικη πίεση στην επανάληψη, αλλά κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμά της και πανηγύρισε.

Είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης στη μεγάλη κατηγορία 29 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα το 1996 είχε βρεθεί στην Α’ κατηγορία, αλλά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με μόλις δύο ισοπαλίες.

«Παίξαμε καταπληκτικά. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, άντεξαν στην πίεση και δικαιώθηκαν. Είμαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη νίκη θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για τη συνέχεια», τόνισε ο Μαρτίνς.

Αναμένεται να παραταχθεί με 3-4-2-1 έχοντας τον Μπόρχες σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Πίσω του θα κινούνται οι Πάτρικ και Ποντικός, οι οποίοι θα δίνουν τα απαιτούμενα στηρίγματα εκτελεστικά.

Αγωνιστικά Νέα

Ο μέσος Γκόμες συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
Ρεπορτάζ

Μπορεί η εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 3-0 να θεωρείται εντός προγράμματος παρότι το τελικό σκορ την αδικεί, αλλά αυτή κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου αν ερχόταν θα τη βύθιζε στην ανασφάλεια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 69’. Προσπάθησε να πιέσει δημιουργώντας τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες στη συνέχεια και τελικά δικαιώθηκε στο φινάλε. Έφτασε στο τελικό 1-1 με γκολ του Πόθο στο 96’.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επισκίασε η συμφωνία του κόουτς Αυγουστή με την ομοσπονδία για να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Έτσι αποχώρησε από τον σύλλογο αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον πάγκο. Τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Ταραπουλούζης, ο οποίος ανέλαβε μετά από 5,5 χρόνια θητείας στην Ομόνοια. Ήδη έφερε δανεικό τον επιθετικό Μπάκιτς από την Ομόνοια και ακολουθεί προπονητής, ο οποίος όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ θα είναι ξένος. Πάντως, κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου στον πάγκο θα κάτσει σε ρόλο υπηρεσιακού ο Ταραπουλούζης.

Ακολουθεί στη συνέχεια πρόγραμμα-φωτιά για την ομάδα. Μετά το αποψινό θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Απόλλωνα εντός, την Πάφο εκτός και την Ομόνοια εντός έδρας. Με λίγα λόγια το αποψινό ματς είναι το πιο βατό και η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα κρίνεται επιτακτική.

Αγωνιστικά Νέα

Κομπλέ η αποστολή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino