- 37-24-24 η πρόσφατη παράδοση.
- Α’ Γύρος: Σεντ Πάτρικς – Ντέρι 2-0
- Β’ Γύρος: Ντέρι – Σεντ Πάτρικς 1-0
- Γ’ Γύρος: Σεντ Πάτρικς – Ντέρι 0-1
- Τα 7 τελευταία μεταξύ τους ματς ήταν N/G.
Δείτε τα προγνωστικά Ιρλανδίας.
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Ιρλανδίας.
Τέτοιες νίκες δείχνουν χαρακτήρα και συνιστούν δήλωση για μεγάλα πράγματα. Το διπλό στο Γκάλγουεϊ της αναπτέρωσε για τα καλά το ηθικό, πολύ περισσότερο με τον τρόπου που το πέτυχε. Πίσω από το 17’, ισοφάρισε στο 43’ με τον Ακιγιέμι και παρά την αποβολή του Στοτ στο 86’, βρήκε την ανατροπή στην εκπνοή με τον Ο’Ράιλι για το 2-1.
Μεγάλη νίκη για την Ντέρι, που εδραιώθηκε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Έμεινε εκτός Κυπέλλου λίγο πριν, οπότε η Ευρώπη μπορεί να έρθει μόνο μέσω πρωταθλήματος, όπου γενικά έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη φετινή της πορεία. Ερχόταν από σερί 4 αγωνιστικών δίχως νίκη (0-2-2), σπάζοντας το ρόδι κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες στο Γκάλγουεϊ.
Τραυματίας ο Ντάμιγκαν (μέσος, 0 συμ.), τιμωρημένοι οι Στοτ (αμυντικός, 3 συμ.) και Ντόχερτι (αμυντικός, 11 συμ.).
Το άξιζε και με το παραπάνω το διπλό επί της Ντροχέντα. Μία μεστή εμφάνιση, γεμάτη η στατιστική της, με πολλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς το εύκολο γκολ, ένα μόνιμο πρόβλημα φέτος. Η ώρα περνούσε, αλλά δεν το παράτησε ποτέ και δικαιώθηκε με τον Τέρνερ στις καθυστερήσεις για να πάρει το τρίποντο με 1-0.
Τα έχουμε πει πάμπολλες φορές για τη Σεντ Πάτρικς. Γεμάτο ρόστερ, έμπειρο, με ικανό προπονητή, αλλά της λείπει κάτι ακόμα για να πάρει το πρωτάθλημα. Κακή η σεζόν της, μακριά από την κορυφή, στο -8 με παιχνίδι λιγότερο από την πρώτη θέση, τουλάχιστον έδειξε τα δόντια της και μοιάζει ικανή να μπει σφήνα στην πρώτη τριάδα, με το ματς στη Βόρεια Ιρλανδία να είναι κομβικό για τη συνέχεια.
Κλασικά εκτός ο Πάλμερ (μέσος, 3 συμ.), τραυματίες και οι Ελμπουζεντί (εξτρέμ, 3 συμ.) και Κίνα (επιθετικός, 4 συμ./1 γκολ).
27.08.25|17:20
27.08.25|17:15
27.08.25|15:20