ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΛΛ1
19:30
01.09

ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ – ΟΦΗ

Δεν πείθουν οι άμυνες
1
X
2
Εκτίμηση
Πανθεσσαλικό (22.700)
667
30° C Αίθριος
Cosmote Sport 2
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ - ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, ο Βόλος αυτή τη φορά δεν θα επιχειρήσει να παίξει τόσο κλειστά. Η άμυνα του ΟΦΗ προσφέρεται για γκολ, αλλά στιβαροί πίσω δεν είναι ούτε οι Θεσσαλοί. Γι’ αυτό και το G/G στο 1.82 στη Stoiximan αποτελεί την επιλογή μου.

Bet builder

Να πάρει κάρτα ο Λαμπρόπουλος

Under 1,5 Ημίχρονο + Over 7,5 κόρνερ + Να δεχτούν και οι δύο από τουλάχιστον δύο κάρτες

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ - ΟΦΗ

Facts Αγώνα

  • Στις 16 φορές που έχουν τεθεί αντιμέτωποι, ο Βόλος έχει πέντε νίκες και ο ΟΦΗ τέσσερις.
  • Από τα τρία περσινά μεταξύ τους ματς, στα δύο υπήρξε αυτογκόλ (υπέρ του Βόλου και στα δύο), ενώ το άλλο είχε κόκκινη κάρτα (υπέρ του ΟΦΗ). Επίσης, σε όλα επιβεβαιώθηκε το G/G.
  • Μόνο στο ένα από τα εννέα εντός έδρας ματς που έχει δώσει ο Βόλος μέσα στο 2024 δεν κατάφερε να σκοράρει (στο 0-2 με τον Ολυμπιακό, πριν από 15 μέρες).
  • Σε τρεις συνολικά επισκέψεις του στο Πανθεσσαλικό, ο Τραϊανός Δέλλας έχει 2 ήττες και 1 ισοπαλία.
  • Ο Βόλος μετά το διπλό στην Τρίπολη αναζητά δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2023.
  • Ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος στα έξι τελευταία ματς που έδωσε εκτός έδρας για τον μήνα Σεπτέμβριο, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Δείτε τα προγνωστικα Σουπερ Λιγκ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ
Ρεπορτάζ

Η αντίδραση που έβγαλε στα προγνωστικά στοιχήματος μετά την ήττα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό (0-2) ήταν πολύ καλή. Απέναντι στους Πειραιώτες όλα στράβωσαν από νωρίς με το γρήγορο γκολ και την αποβολή του Βιγιαφάνιες στο 32′, αλλά στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη πήγαν τα πάντα όπως τα ήθελε ο Βόλος. Το τελικό 0-1 δεν αντικατοπτρίζει όλη την αλήθεια για την απόδοση των Θεσσαλών. Δεν είναι ότι έπαιξαν καλά, απλώς εκμεταλλεύτηκαν μία φάση στο 12′. Έβαλαν εκεί το γκολ και κατάφεραν μετά να το υπερασπιστούν μέχρι τέλους, παίζοντας υπερβολικά αμυντικά. Κάτι που γενικά δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία που θέλουν να έχουν οι «κυκανέρυθροι».

Αυτή η νίκη, πάντως, ανέβασε ψυχολογικά τον Βόλο, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια με τον ΟΦΗ. Δεν θα είναι εύκολο, όμως, να παίξει ξανά τόσο κλειστά. Στην Τρίπολη δεν ήταν ότι αμύνθηκε άριστα, απλώς μπλόκαρε τους Αρκάδες, οι οποίοι έχουν γενικά θέμα στο να ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες. Αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα τα πάνε οι Θεσσαλοί σε έναν αγώνα όπου θα χρειαστεί να πάρουν κι εκείνοι πρωτοβουλίες. Τόσο για τους χώρους που θα αφήσουν πίσω όσο και για τις εμπνεύσεις που θα έχουν μεσοεπιθετικά. Έως τώρα δεν χρειάστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έδωσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Βιγιαφάνιες (επ. χαφ). Εκτός παραμένει ο τραυματίας Τσοκάνης (αμ. χαφ).

ΟΦΗ
Ρεπορτάζ

Η έως τώρα εικόνα του στο κουπόνι ΟΠΑΠ είναι άκρως απογοητευτική. Και εάν στην πρεμιέρα υπήρχαν δικαιολογίες και ελαφρυντικά ελέω αντιπάλου, για την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο. Μετά το 3-0 στην Opap Arena απέναντι στην ΑΕΚ, ήρθε και το 1-1 με τον Ατρόμητο εντός έδρας. Το πρόβλημα δεν είναι το αποτέλεσμα. Οι Περιστεριώτες, άλλωστε, έχουν δημιουργήσει φέτος ένα αρκετά καλό σύνολο. Το πρόβλημα είναι το πώς έπαιξε ο ΟΦΗ. Βρήκε ένα τυχαίο γκολ στα πρώτα λεπτά και επέλεξε να καθίσει πίσω και να το υπερασπιστεί έως τις καθυστερήσεις. Λες και αντιμετώπιζε ομάδα που πηγαίνει για τον τίτλο.

Δεν είναι σύνηθες να βλέπεις τον ΟΦΗ στο γήπεδό του να παίζει τόσο αμυντικά και να μην έχει κανένα άλλο πλάνο. Ούτε είναι ο Τραϊανός Δέλλας προπονητής που υπηρετεί αυτό το στυλ ποδοσφαίρου. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανές όσο περνούσαν τα λεπτά πως δεν θα αντέξουν οι Κρητικοί και θα δεχτούν την ισοφάριση. Τελικά, αυτό έγινε στο 90’+2. Δεν ήταν πολλές οι φάσεις που έκαναν οι Περιστεριώτες, αλλά είχαν τον πλήρη έλεγχο. Στο ματς με τον Βόλο οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν αντίδραση. Έως τώρα ούτε επιθετικά είναι στο επίπεδο που θα τους περίμενε κανείς ούτε αμυντικά, δείχνοντας πως έχουν αρκετά θέματα να λύσουν.

Αγωνιστικά Νέα

Για πρώτη φορά σε αποστολή οι νιόφερτοι Φούντας (επ.) και Μπαΐνοβιτς (χαφ). Τραυματίες είναι οι Αποστολάκης (επ. χαφ), Μπρεσάν (στόπερ), Νέιρα (επ. χαφ). Εκτός λόγω καρτών ο Ισεκά (φορ), ενώ ο Μπάουμαν (τερμ.) έμεινε στο Ηράκλειο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ 3-5-2
ΟΦΗ 4-2-3-1
1
Marios Siabanis
5
Alexios Kalogeropoulos
8
Pavlos Korrea
8
Nemanja Miletic
3
Franco Ferrari
11
Nemanja Glavcic
8
Lucas Villafanez
20
Maximiliano Comba
22
Georgios Mygas
8
Jasin Assehnoun
8
Mark Koszta
31
Nikos Christogeorgos
12
Ilias Chatzitheodoridis
24
Vassilios Lambropoulos
22
Giannis Christopoulos
17
Borja Gonzalez
64
Filip Bainovic
6
Zisis Karachalios
23
Adrian Riera
88
Marko Bakic
18
Thiago Nuss
64
Taxiarchis Fountas
ΟΦΗ 4-2-3-1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino