ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΕΡ1
19:30
06.12

ΛΕΙΨΙΑ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Φαβορί και ισχυρό αουτσάιντερ
1
X
2
Εκτίμηση
Ρεντ Μπουλ Αρένα Λειψίας
550 χλμ.
6° C Συννεφιασμένος
Novasports 3
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΛΕΙΨΙΑ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δημήτρης Μητσαράς Δημήτρης Μητσαράς
Ώρα έναρξης: 19:30
STAKE: 15

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GG+Over 2,5

Απόδοση: 1.66
elabet Παίξε νόμιμα

Η Άιντραχτ έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σε εκτός έδρας ματς και συνάμα τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα πριν την έναρξη της 13ης αγωνιστικής. Η Λειψία έχει το απόλυτο στην έδρα της, ενώ “ξεμπούκωσε” μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Επομένως, το G/G+Over 2,5 στο 1.66 στην Elabet μοιάζει μία ικανή να στηριχθεί επιλογή.

Ειδικά στοιχήματα

Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο

Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Μπαουμγκάρτνερ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΙΨΙΑ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Facts Αγώνα

  • Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
  • Μοιρασμένα είναι τα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων, καθώς αμφότερες μετρούν από δύο νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.
  • Η Λειψία είναι αυτή που παίρνει συνήθως προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (5/7), ενώ τέσσερις από τις πέντε τελευταίες έχουν έρθει Over 2,5.
  • Πριν την έναρξη της 13ης αγωνιστικής η Λειψία είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό (η Μπάγερν έχει εννέα και η Ντόρτμουντ 11), ενώ η Άιντραχτ είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μαζί με τη Λεβερκούζεν με 28 τέρματα (μόνο η Μπάγερν έχει παραπάνω με 44).
  • 4/5 Under 2,5 μετρούν στο πρωτάθλημα οι “αετοί”, ενώ 2/2 Under 2,5 έχουν οι “ταύροι”.
  • Τρία clea sheet στους τελευταίους πέντε αγώνες έχει να επιδείξει η Λειψία, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να έχει δύο.
  • Η Λειψιά έχει το απόλυτο εντός έδρας (5/5, 12-3 τα γκολ), ενώ η Άιντραχτ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-2-1 (17-14).

Δείτε τα προγνωστικά Bundesliga

ΛΕΙΨΙΑ
Ρεπορτάζ

Αφού πρώτα ήρθε το αρχικό σοκ από το Μαγδεβούργο με το γκολ του Γκνακά με πέναλτι στο 11′, στη συνέχεια “μπήκε η καρδιά στη θέση της” στη Λειψία μέσα σε 10 λεπτά.

Ο Νούσα ισοφάρισε για τους “ταύρους” στο 19′ με άπιαστη εκτέλεση έξω από την περιοχή και στο 29′ ο Μπαουμγκάρτνερ μετά από κλέψιμο του Νούσα και πάσα στον Χάρντερ, που την έσπασε για τον διεθνή Αυστριακό χαφ, έγινε το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ξανά ο Μπαουμγκάρτνερ, αυτή τη φορά από ασίστ του Νούσα μετά από διαδοχικές προσποιήσεις στο 54′.

Αυτή η νίκη σήμανε και την είσοδο της Λειψίας στα προημιτελικά του DFB Pokal, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις κατακτήσεις μετά το 2023.

Όσον αφορά την Μπουντεσλίγκα, το σύνολο του Όλε Βέρνερ προέρχεται από τη “λευκή ισοπαλία” στο Borrusia-Park απέναντι στην Γκλάντμπαχ.

Σε ένα ματς που εάν και ωφελήθηκε από την τύχη, το τέρμα του Ονορά στο 49′ ακυρώθηκε για μία… τρίχα, εντούτοις είχε τις περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ράουμ στο 80′.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Μπακαγιόκο (εξτρέμ, 13/3/1) θα είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί μετά την απουσία του στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου εξαιτίας μικροενοχλήσεων. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τους Μπακού (δεξί μπακ-χαφ, 14/0/3), Ουεντραόγκο (χαφ, 12/3/4), Ρόμουλο (φορ, 11/4/3), Μπιτσιαμπού (στόπερ, 4/0), Χένριχς (δεξί μπακ, καμία συμμετοχή), Γκέμπελ (μεσοεπιθετικός, καμία συμμετοχή), Καμπλ (χαφ, 3/0) και Βέρνερ (επιθετικός, 1/0).

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Ρεπορτάζ

Από στραπάτσο σε στραπάτσο πηγαίνει η Άιντραχτ, που μετά την εντός έδρας τριάρα από την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ, λίγο έλειψε να ηττηθεί στο Deutsche Bank Park και από τη Βόλφσμπουργκ.

Σε ένα παιχνίδι που οι “αετοί” έδειξαν τις εξόφθαλμες αμυντικές τους αδυναμίες, οι “λύκοι” κρατούσαν το απίστευτο διπλό μέχρι και το 90+6′, όμως δεν είχαν υπολογίσει την απερισκεψία του Βάβρο.

Ο Σλοβέκος στόπερ πέρασε αλλαγή στο 86′ για να κρατήσει η Βόλφσμπουργκ το μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά στο 90+1′ χτύπησε στο κεφάλι τον Τεάτ, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, την εκτέλεσε ανέλαβε ο Μπατσουαγί και δεν αστόχησε για το τελικό 1-1.

Ο Τόπμελερ δεν έχει βρει ακόμα τη λύση στις πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της Άιντραχτ και φέτος, καθώς είναι ο ορισμός του συνόλου ή του ύψους ή του βάθους.

Στην καλή της ημέρα αποτελεί μία ομάδα φόβητρο, αλλά στην κακή της μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Τόπμελερ είναι πολύ πιθανόν να υπολογίζει κανονικά τους Ουζούν (μεσοεπιθετικός, 14/6/4) και Λάρσον (χαφ, 14/0/3), που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. Από την άλλη, στο απουσιολόγιο συνεχίζει να βρίσκεται καρφιτσωμένο το όνομα του Μπούρκαρντ (φορ, 17/11/1).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΛΕΙΨΙΑ 4-3-3
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 4-3-3
1
Peter Gulacsi
22
David Raum
23
Castello Lukeba
4
Willi Orban
19
Kosta Nedeljkovic
14
Christoph Baumgartner
13
Nicolas Seiwald
24
Xaver Schlager
7
Antonio Nusa
40
Conrad Harder
49
Yan Diomande
23
Michael Zetterer
21
Nathaniel Brown
3
Arthur Theate
4
Robin Koch
13
Rasmus Kristensen
8
Fares Chaibi
18
Mahmoud Dahoud
27
Mario Goetze
19
Jean Bahoya
7
Ansgar Knauff
20
Ritsu Doan
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 4-3-3

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino