Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Όταν κοντράρονται οι δύο ομάδες που έχουν φέρει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, η λογική σκέψη και επιλογή είναι η αγορά μίας ακόμη, πόσο μάλλον όταν τιμολογείται (κάτι παραπάνω από) αξιοπρεπέστατα (στο 3.05) στις στοιχηματικές. Ανάλογο αξιοπρεπές, αν και εννοείται και ανάλογα αποδοτικό, το g/g της Stoiximan, το οποίο παραδόξως – βάσει της εκατέρωθεν αγωνιστικής προσέγγισης – τιμολογείται ως αουτσάιντερ.
Bet builder
Γκολ και στα 2 ημίχρονα + Over 6,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
Καταλογισμός πέναλτι
Κόκκινη κάρτα
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-0
- Η Καλλιθέα έχει δεχτεί 3 γκολ μετά το 90’ σε 6 αγώνες της στη Λεωφόρο. Τα δύο από αυτά κόστισαν 3 βαθμούς.
- Οκτώ φορές έχει αντιμετωπίσει την Καλλιθέα ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, μόλις σε ένα ματς γνώρισε την ήττα.
- Και τα 5 τελευταία της γκολ η Καλλιθέα τα έχει πετύχει στο β’ ημίχρονο.
- Εννέα Goal/Goal έχει ο Λεβαδειακός στα 10 τελευταία παιχνίδια του. Στα 6 από αυτά βρήκε γκολ στο α’ ημίχρονο.
- Στα 17 τελευταία ματς σε επίπεδο SL1, ο Λεβαδειακός έχει μόλις 1 νίκη, το 3-2 επί του Βόλου με γκολ στις καθυστερήσεις.
- Τα 5 από τα 6 φετινά εκτός έδρας ματς του Λεβαδειακού ήταν G/G. Μάλιστα, τα 4 ήταν και Over 3,5. Επίσης, στα 4 από αυτά μπήκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.
Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδας
Κόντρα στους «μεγάλους», τα πάει καλά. Έβγαλε χωρίς ζημιά το πρώτο ορμητικό διάστημα του παιχνιδιού της στην Τούμπα, πάνω όμως που άρχισε να ισορροπεί, δέχτηκε το γκολ από τον ΠΑΟΚ (21’). Κατάφερε να περιορίσει τη ζημιά και να μην δεχτεί άλλα γκολ ως την ανάπαυλα και στο β’ το σκηνικό άλλαξε.
Απείλησε πρώτα και ισοφάρισε γρήγορα (59’), ο «δικέφαλος» πίεσε, ανέκτησε πρωτοβουλία, διαμαρτυρήθηκε για συγκεκριμένες διαιτητικές (και VARίσιες) αποφάσεις και τελικά βρήκε δεύτερο γκολ στο 82’ του live score. Και πάλι όμως οι νεοφώτιστοι είχαν απάντηση, ισοφαρίζοντας ξανά στις καθυστερήσεις και φεύγοντας έτσι από τη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό (2-2).
Δεν κερδίζουν – η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που ολοκλήρωσε τον α’ γύρο χωρίς νίκη –, αλλά έχουν τον τρόπο τους να «τσιμπολογάνε». Οκτώ ισοπαλίες σε 13 αγωνιστικές, οι 3 εκ των οποίων κόντρα στους 3 πρωτοπόρους, μοναδική ήττα απέναντί τους στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό (και αυτή στο γκολ, 1-2).
Καλή εικόνα, πάντα αξιόμαχη, το ποτήρι είτε μισοάδειο το βλέπει κανείς (ουραγός, παίζει καλά, αλλά δεν παίρνει νίκες), είτε μισογεμάτο (ακόμη κι έτσι, βρίσκεται μια νίκη μακριά από τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης), είναι ξεκάθαρο πως οι Καλλιθεάτες δίνουν χρώμα στο πρωτάθλημα με το παιχνίδι τους.
Πόσο μάλλον από τη στιγμή που παραμένουν «ζωντανοί», σε απόσταση βολής από την έξοδο από τον «χώρο» του υποβιβασμού. Με νίκη για παράδειγμα, την πρώτη τους, στο ντέρμπι της ουράς, αφήνουν από κάτω τους Λαμία και Λεβαδειακό.
Μεσοβδόμαδα, για ακόμη μια φορά ήταν ανταγωνιστικοί στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, προηγήθηκαν νωρίς (3’) ισοφαρίζοντας την ήττα τους στο α’ ματς των «16» του Κυπέλλου, από τη στιγμή όμως που οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν γρήγορα, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο πέραν του να διατηρήσουν την – απλώς για τις εντυπώσεις – ισοπαλία (1-1).
Εξέτισε και επανέρχεται και σε αγώνα πρωταθλήματος ο Μότοκ (στόπερ, 11/0), στο μοναδικό δεδομένο για τους γηπεδούχους, αφού για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι τους δεν ανακοίνωσαν αποστολή.
Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι στη φιλοξενία του Παναιτωλικού, καθώς στο 19’ – και όχι κόντρα στη ροή του ματς ως τότε – προηγήθηκε. Τίποτα το ιδιαίτερο έκτοτε στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, με τον Λεβαδειακό μάλλον άνετα να διατηρεί το προβάδισμά του.
Γλίτωσε από το δοκάρι του στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (52’), στο 68’ όμως απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς οι Αγρινιώτες έμειναν με 10 στο γήπεδο. Ακόμη κι έτσι όμως, από το… πουθενά, κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι στο 84’, το αξιοποίησαν και ισοφάρισαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκε και η αριθμητική ισορροπία, με τους «πράσινους» να μένουν και αυτοί με 10.
Στο 96’ έφτασαν… ένα μέτρο – κυριολεκτικά – μακριά από το 2-1 και τη νίκη, ο Πλέγας όμως αστόχησε και περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).
Ακόμη μία, για την ακρίβεια. Οκτώ έχει (τις περισσότερες) η Καλλιθέα, επτά έχει ο Λεβαδειακός (όσες και η Λαμία). Δεν είναι η μόνη ομοιότητα με τη αντίπαλό του, αφού και οι έτεροι νεοπροβιβασθέντες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, προσπαθούν παντού και ανεξαρτήτως αντιπάλου να παίξουν, εμφανίζοντας κάτι διαφορετικό σε σχέση με την παραδοσιακή προσέγγιση ανάλογου διαμετρήματος ομάδων.
Προφανώς, άξιζαν κάτι περισσότερο από τους 10 βαθμούς στο πρόγραμμα αγώνων, ζήτημα αυτονόητο η ανασταλτική λειτουργία, αλλά και η αδυναμία τους να πάρουν νίκες, έχοντας όμως αποσπάσει στις 6 εξόδους του α’ γύρου, 3 ισοπαλίες.
Τιμωρημένος είναι ο Λιάγκας (στόπερ, 11/0), εξέτισε ο Τσοκάι (αμ. χαφ, 10/0), δεν ταξίδεψαν οι Εραμούσπε (στόπερ, 3/0), Μεχία (αμ. χαφ, 8/0), επέστρεψε στις επιλογές του κόουτς Παπαδόπουλου ο Λαμαράνα (αμ. χαφ, 6/0).