Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δίνει το ένα απαιτητικό παιχνίδι μετά το άλλο, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει επιλογή. Πρέπει να πάρει το τρίποντο, έχει τον τρόπο να το κάνει και η παράδοση είναι σύμμαχός της. Ακόμη και στο 1.70 της Bet365, το διπλό έχει αξία κόντρα στην ανεβασμένη, αλλά σταθερά προβληματική ανασταλτικά Γουέστ Χαμ.
Bet builder
Over 1,5 ημίχρονο + Under 4,5 κάρτες + Under 12,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
Γκολ ή ασίστ Σεμένιο
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 3-0
- Αισθητά περισσότερες οι νίκες της Μάντσεστερ Σίτι στα μεταξύ τους ματς (66-19-38).
- Η τελευταία φορά που κέρδισε τη Σίτι η Γουέστ Χαμ στο 90λεπτο ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015. Έκτοτε, έχει πανηγυρίσει μόνο μία πρόκριση στα πέναλτι στο League Cup τον Οκτώβριο του 2021 (0-4-22). Στην Premier League το σερί έχει φτάσει στα 20 ματς. Με κανέναν αντίπαλο δεν είχαν μεγαλύτερο στην ιστορία τους τα «σφυριά».
- Επτά διαδοχικές νίκες έχει η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Επίσης, τα 20 παιχνίδια δίχως ήττα (17-3-0) στην Premeir League είναι το μεγαλύτερο σερί της στη διοργάνωση μετά τα 22 επί της Φούλαμ. Τόσα είχε και με τη Νιουκάστλ, μεταξύ 2006 και 2018.
- Η Γουέστ Χαμ δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σίτι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου σε εννέα απόπειρες στο πρωτάθλημα (0-2-7). Αντίστοιχο σερί έχει μόνο με την Μπράιτον (0-7-2).
- Μπορεί η Σίτι να έχει μία ήττα εδώ και 17 αγωνιστικές στην Premier League (11-5-1), το 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, αλλά έχει πετάξει οκτώ βαθμούς ενώ νικούσε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τις ισοπαλίες με Τσέλσι, Μπράιτον, Τότεναμ και Νότιγχαμ.
- Αυτό το ζευγάρι έχει τέσσερα διαδοχικά G/G και πέντε σερί Over 2,5 στο κουπόνι.
- Τέσσερα Under 2,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος μετρά η Γουέστ Χαμ.
- Τρία διαδοχικά Over 2,5 και τέσσερα στα πέντε τελευταία ματς μετρά η Σίτι.
Δείτε τα προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ
Πάει για άλλη μία χρονιά να σωθεί προς το φινάλε. Είναι ακόμη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η βελτίωσή της είναι εμφανής. Έχει μόλις μία ήττα εδώ και επτά αγώνες, στο «Άνφιλντ» με 5-2 από τη Λίβερπουλ.
Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει η αντεπίθεσή της και το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Φούλαμ (0-1) ήταν ένα ακόμη μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τη Γουέστ Χαμ. Μέσα σε όλα, πέρασε και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας στα πέναλτι την Μπρέντφορντ.
Ήταν πολύ ανοιχτό το παιχνίδι. Με 2-2 τελείωσε το 90λεπτο και θα μπορούσαν να έχουν μπει περισσότερα γκολ. Ο Μπόουεν σκόραρε δις για τα «σφυριά» (19′ και 34′), ο Τιάγκο απάντησε για τις «μέλισσες» (28′ και 81′). Η μπίλια θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε και στη διαδικασία των πέναλτι ο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ουατάρα.
Το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ δύσκολο και η παράδοση κάκιστη τα τελευταία χρόνια για τη Γουέστ Χαμ. Το βασικό της πρόβλημα είναι πως δεν ξέρει να αμύνεται. Ο Ντισασί την έχει βοηθήσει, αλλά τα προβλήματα παραμένουν και γι’ αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις τις λύσεις πρέπει να τις δώσει η επίθεση. Με τον Μπόουεν να έχει ανέβει και να έχει αποκτήσει συμπαραστάτες, όλα κυλούν καλύτερα.
Χάνει το παιχνίδι ο Σάμερβιλ (εξτρέμ, 24/5), ενώ σε τεστ ετοιμότητας θα υποβληθούν οι Σκαρλς (αρ. μπακ, 12/0) και Τραορέ (εξτρέμ, 20/0). Μόνιμη η απουσία του Φαμπιάνσκι (τερμ., 0/0).
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι πάντα πολύ δύσκολο να πηγαίνεις στο «Μπερναμπέου», αλλά με τις απουσίες που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης, το τελικό 3-0 σκορπά απογοήτευση. Η ήττα ήρθε επί της ουσίας με κάτω τα χέρια, ενώ είναι και η εικόνα τέτοια που προβλημάτισε έντονα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Βαλβέρδε έκανε ό,τι ήθελε. Άνοιξε το σκορ στο 20′ με πάσα από τον… Κουρτουά, έβαλε δεύτερο γκολ επτά λεπτά αργότερα και το τρίτο στο 42′. Θα μπορούσε στο 58′ να έχει γίνει και το 4-0, αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε το πέναλτι του Βινίσιους. Ακόμη κι έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να βρει ούτε ένα γκολ.
Ο Χάαλαντ δεν… υπήρχε στο γήπεδο και η αλήθεια είναι πως καιρό τώρα περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ντοκού και Σεμένιο προσπάθησαν κάτι να κάνουν, αλλά για ένα ακόμη ματς αποδείχτηκε πως οι «πολίτες» δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να σκοράρει ασταμάτητα.
Τα ανασταλτικά τους προβλήματα είναι γνωστά από την αρχή της σεζόν και θα χρειαστεί να παρουσιαστούν σοβαροί για να μην την πατήσουν κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Εξυπακούεται πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα γκέλα. Ήδη έχει κάνει αρκετές η Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -7 από την Άρσεναλ, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.
Δεν είναι στα καλύτερά του ο Χάαλαντ (φορ, 28/22), αλλά όταν ρωτήθηκε εάν είναι έτοιμος, ο Γκουαρντιόλα απάντησε μονολεκτικά «ναι». Κόβασιτς (χαφ, 1/0), Γκβάρντιολ (στόπερ, 16/2) παραμένουν τραυματίες, ενώ ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Λιούις (δ. μπακ, 10/0). Θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, σύμφωνα με όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.