Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Από θετικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Έχουν εντελώς άλλο στυλ ποδοσφαίρου, αλλά δεδομένου ότι το άγχος σταδιακά φεύγει, ίσως δούμε πιο ανοιχτό παιχνίδι. Γι’ αυτό και πάμε με το G/G. Στο 1.64 το προσφέρει το Betshop.
Bet builder
Over 0,5 Μπρέντφορν + Under 1,5 ημίχρονο + Over 8,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
Χ2+Over 1,5
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1-3
- Ίδιο αριθμό νικών έχουν οι δύο ομάδες (10-3-10) στις αναλύσεις αγώνων.
- Μόνο σε ένα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια έσπασε το G/G.
- Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα που έχει βάλει λιγότερα γκολ από την Έβερτον στην Premier League.
- Για πρώτη φορά στη σεζόν η Μπρέντφορντ έχει μείνει αήττητη σε πέντε διαδοχικές αγωνιστικές (2-3-0).
- Η Έβερτον έχει τα περισσότερα clean sheets στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη της σχετικής κατηγορίας Άρσεναλ.
- Μόνο σε ένα από τα τελευταία 12 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Premier League κράτησε το μηδέν στην άμυνα η Μπρέντφορντ.
- Τέσσερα διαδοχικά N/G έχει βγάλει η Έβερτον.
- Στα εννέα τελευταία παιχνίδια της η Μπρέντφορντ έχει επτά G/G.
Δείτε τα προγνωστικα Πρέμιερ Λιγκ
Έκανε πολύ μεγάλη κοιλιά, στα προγνωστικα στοιχηματος, έμπλεξε για τα καλά και έβγαλε στη συνέχεια την απαιτούμενη αντίδραση. Η φανέλα της είναι βαριά και στο τέλος πάντα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα. Τα τελευταία χρόνια φλερτάρει σταθερά με τον υποβιβασμό, αλλά βρίσκει λύσεις. Το έκανε και φέτος. Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όλες εντός έδρας και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ. Κάπως έτσι η Έβερτον πάει φουλ για σωτηρία. Τα δύσκολα πέρασαν και μόνο εάν αυτοκτονήσει στη συνέχεια, είναι πιθανό να μπλέξει. Είναι, όμως, ευνοϊκό και το πρόγραμμά της. Γι’ αυτό και μπορεί να πάρει και άλλα θετικά αποτελέσματα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Μεσοβδόμαδα η Έβερτον λύγισε με 2-0 τη Λίβερπουλ και αυτή ήταν πιθανότατα για εκείνη η καλύτερη στιγμή της σεζόν. Από τη μία γιατί έκανε άλμα σωτηρίας και από την άλλη γιατί έκοψε οριστικά το πρωτάθλημα στη συμπολίτισσα. Σταμάτησε έτσι και ένα ρεκόρ 12 αγώνων δίχως νίκη στην Premier League απέναντι στους «ρεντς». Τα «ζαχαρωτά» μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν στο 27′, μπορούσαν να βρουν και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο και τελικά το 2-0 έγινε στο 58′. Αμύνθηκαν ηρωικά, δέχτηκαν μεγάλη πίεση και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στο φινάλε το τρίτο σερί εντός έδρας clean sheet ήρθε. Μόνο η Άρσεναλ έχει κρατήσει το μηδέν περισσότερες φορές φέτος.
Δύσκολα θα προλάβει ο Μικολένκο (αρ. μπακ, 28/2), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κόουλμαν (δ. μπακ, 9/0). Με ίωση αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ο Κάλβερτ-Λιούιν (φορ, 27/5). Σταθερά εκτός οι Μπέτο (φορ, 28/3), Πάτερσον (δ. μπακ, 20/0), Ντέλε Άλι (επ. χαφ, 0/0) και Ντόμπιν (εξτρέμ, 11/1).
Άργησε πολύ, αδίκησε τον εαυτό της, αλλά έστω και στο φινάλε βρήκε πατήματα κλειδώνοντας έτσι την παραμονή της στην κατηγορία. Υπό φυσιολογικές συνθήκες τέτοιο άγχος δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν στράβωσαν πολλά με αποτέλεσμα να μπλέξει από το πουθενά η Μπρέντφορντ. Προέκυψαν διάφορα προβλήματα, υπήρχαν κομβικοί παίκτες που έχασαν σημαντικό μέρος της σεζόν και έτσι οι Λονδρέζοι έφτασαν κάποια στιγμή να κάνουν το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο στο κουπονι ΟΠΑΠ. Ξεκίνησαν το 2024 με ρεκόρ 1-1-7 στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα μετρούν πέντε παιχνίδια αήττητοι (2-3-0) με τον Τόμας Φρανκ να έχει πια σαφώς περισσότερες λύσεις.
Μετά τις αρχές Νοεμβρίου η Μπρέντφορντ δεν είχε πανηγυρίσει δεύτερη νίκη στη σειρά και το έκανε τώρα. Φυσικά σε αυτό έπαιξε ρόλο και το πρόγραμμα. Αντιμετώπιζε πρώτα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός (2-0) και αμέσως μετά τη Λούτον εκτός. Με τις «λεπίδες» ζορίστηκε κάπως, αλλά ήταν εμφανώς καλύτερη, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έκανε πλάκα. Δεν είναι μόνο το τελικό 1-5, αλλά η συνολική εικόνα. Οι «μέλισσες» είχαν πολλές ευκαιρίες από νωρίς και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ. Στο φινάλε, βέβαια, έσπασε και το clean sheet. Αναμενόμενο αυτό για την Μπρέντφοντ, η οποία έχει μία από τις χειρότερες άμυνες φέτος. Μόνο οι τρεις τελευταίοι έχουν δεχτεί αισθητά περισσότερα γκολ στην Premier League.
Ο Τόμας Φρανκ είπε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Τόνεϊ (φορ, 13/4). Χένρι (αρ. μπακ, 5/0), Χίκεϊ (δ. μπακ, 9/0), Ντα Σίλβα (χαφ, 3/0) και Μι (στόπερ, 16/2) παραμένουν εκτός.