ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΓΓΠ
17:00
26.08

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ

Πληγωμένη η Έβερτον, δαγκώνουν οι «λύκοι»
1
X
2
Εκτίμηση
Goodison Park (39.572)
142
17° C Βροχερός
Novasports 4
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αντώνης Τσιράκης Αντώνης Τσιράκης
Ώρα έναρξης: 17:00
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ2

Απόδοση: 1.65
betshop Παίξε νόμιμα

Δεν έχουν βαθμό έως τώρα, προβληματίζουν επιθετικά, αλλά οι εμφανίσεις τους διαφέρουν. Πιο ανταγωνιστική παρουσιάζεται έως τώρα η Γουλβς και γι’ αυτό πάμε με το Χ2 απέναντι στην Έβερτον, η οποία θα έχει και σημαντικές απουσίες.

Ειδικά στοιχήματα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ

Facts Αγώνα

* Στα 104 μεταξύ τους ματς το κοντέρ γράφει 44-23-37.

* Στο Λίβερπουλ έχουν γίνει 52 παιχνίδια με την Έβερτον να έχει 29 νίκες και τη Γουλβς 12.

* Αήττητη είναι η Γουλβς απέναντι στην Έβερτον στα τελευταία τέσσερα σερί ματς.

Premier League με γκολ, ασίστ, τελικές προσπάθειες και άλλες ειδικές επιλογές. Betshop 21+

ΕΒΕΡΤΟΝ
Ρεπορτάζ

Εάν έψαχνε κανείς για τη χειρότερη ομάδα της Premier League μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές αυτή είναι η Έβερτον. Ακόμη και εάν στην πρεμιέρα η ήττα από τη Φούλαμ (0-1) την αδικεί, στον αγώνα με την Άστον Βίλα οι παίκτες της δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο. Δεν είναι ο διασυρμός με 4-0, είναι η συνολική εικόνα. Τα «ζαχαρωτά» απογοήτευσαν τόσο που οι οπαδοί τους που είχαν πάει έως το Μπέρμιγχαμ, δεν άντεξαν να δουν όλο το ματς. Η πλειονότητα αυτών αποχώρησε σχετικά νωρίς. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. Κερασάκι στην τούρτα ο ένας ακόμη τραυματισμός του Κάλβερτ-Λιούιν, του παίκτη που περιμένουν οι Μέρσεϊσαϊντερς να κάνει τη διαφορά με τα γκολ του.

Απέναντι στην Άστον Βίλα τίποτα δεν πήγε καλά. Το πλάνο του Σον Ντάις ήταν πιθανότατα να κρατήσει η ομάδα του αμυντικά και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και στα στημένα. Μόνο που δεν είδαμε τίποτα τέτοιο γιατί από το 18′ ο ΜακΓκιν είχε κάνει το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Ντάγκλας Λουίζ με πέναλτι είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0, σε μία φάση που αμυντικά τίποτα δεν λειτούργησε καλά. Επιθετικά ήταν εξ αρχής γνωστό πως τα «ζαχαρωτά» θα είχαν πρόβλημα. Εάν δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μετριότητα ούτε αμυντικά, τότε σωτηρία δεν υπάρχει. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπέιλι έκανε το 3-0 και άπαντες πέταξαν λευκή πετσέτα από τους φιλοξενούμενους. Μόνος του έμεινε να παλεύει ο Τανζούμα χωρίς αυτό να αρκεί. Αποκορύφωμα της πλήρους αποσύνθεσης ο τρόπος που έγινε το 4-0 από τον Ντουράν.

Αγωνιστικά Νέα

Στο ματς με την Άστον Βίλα τραυματίστηκε ξανά ο Κάλβερτ-Λιούιν (φορ) και είναι αμφίβολος. Αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Ιουόμπι (εξτρέμ) και θα μείνει για καιρό στα πιτς, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντέλε Άλι (επ. χαφ), Κόουλμαν (δ. μπακ), Χάρισον (εξτρέμ) και ΜακΝιλ (εξτρέμ). Δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Τσερμίτι (φορ).

ΓΟΥΛΒΣ
Ρεπορτάζ

Παραδοσιακά η Γουλβς δεν ξεκινάει καλά στην Premier League τα τελευταία χρόνια. Το κάνει και φέτος έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς με συντελεστή τερμάτων 1-5. Για μία ομάδα που άλλαξε προπονητή ακριβώς πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και μεταγραφικά δεν έχει ενισχυθεί σημαντικά, δεν αποτελούν έκπληξη τα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι τόσο κακή. Ειδικά στην πρεμιέρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ακόμη και το εμφατικό 1-4 εντός έδρας με την Μπράιτον δεν αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Κοινός συντελεστής στα δύο ματς ότι οι «λύκοι» δεν έκαναν τις ευκαιρίες τους γκολ.

Όποιος είχε δικαιολογημένα εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση της Γουλβς την πρεμιέρα στο «Ολντ Τράφορντ», σίγουρα θα απογοητεύτηκε με τη συντριβή από την Μπράιτον. Μόλις στο 15′ ο Μιτόμα έκανε το 0-1, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Φάμπιο Σίλβα και Αΐτ Νουρί τις πέταξαν στα σκουπίδια και ακολούθησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η απόλυτη κατάρρευση. Ένα γκολ ο Εστουπινιάν (46′) και δύο ο Μαρτς (51′ και 55′) σε ένα δεκάλεπτο τελείωσαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι απλώς διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 με τον Χουάνγκ στο 61′. Ουσιαστικά, λοιπόν, οι «λύκοι» έστω και εάν το σκορ ήταν αρκετά βαρύ πλήρωσαν την αδυναμία τους να εξαργυρώσουν τις ευκαιρίες τους και τον εφιαλτικό τρόπο με το οποίο ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος είναι ο Νούνες (χαφ), ο οποίος ίσως να έχει το μυαλό του και αλλού ελέω Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Γκάρι Ο’Νιλ ίσως δώσει φανέλα βασικού στον Χουάνγκ (φορ).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΕΒΕΡΤΟΝ 4-5-1
ΓΟΥΛΒΣ 4-4-2
1
Jordan Pickford
19
Vitalii Mykolenko
6
James Tarkowski
5
Michael Keane
2
Nathan Patterson
10
Arnaut Danjuma
8
Amadou Onana
16
Abdoulaye Doucoure
27
Idrissa Gana Gueye
37
James Garner
13
Neal Maupay
1
Jose Sa
3
Rayan Ait Nouri
15
Craig Dawson
23
Max Kilman
22
Nelson Semedo
21
Pablo Sarabia
8
Joao Gomes
5
Mario Lemina
7
Pedro Neto
11
Hee-Chan Hwang
12
Matheus Cunha
ΓΟΥΛΒΣ 4-4-2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino